URPUTNIK: zdá se mi, že se koukám zeptala úplně k věci. Ano, nemyslím si, že nějaká ženská chce být pro chlapa náhodným cílem, který zrovna vyšel. Asi to předpokládám i u mužů. Nebo v chcete být tím, kterého se zrovna chytla, že byl jako v dosahu?
Nevim, co by mělo být špatně na tom, stát o pocit, že tedy jsem něco víc než náhodně vygenerovany partner. Říkat tomu iluze jedinečnosti vnímám jako takový pokus to shodit.
A upřímně jak jsi to napsal, zřejmě uhodila hřebíček na hlavičku a asi intuitivně vycítil, že by to tak mohlo být v tomhle případě.
Že to tak řešíš...docela přirozenou věc.
Upřímně vždycky, když jsem měla v dosahu přesně člověka, který uvažoval způsobem, že se uvidí a nejsme pro sebe jediní etc, tak to šlo rychle do kopru.
Buď ti na někom záleží nebo nezáleží. To je celé. A když nezáleží, tak nejsi asi ten pravej a je úplně v pohodě se do toho nepouštět. Nevidím to nijak složitě.
A samozřejmě to platí i pro tu holku. Pokud to nebere vážně, tak je docela fajn vědět, jestli ten kluk jo. Protože tím může vzniknout fakt situace, že kluk si od toho slibuje víc a nebo naopak holka si slibuje víc a to prostě není komfortní situace.
A dost si myslím, že na tomhle záleží od začátku. Pr už se to málokdy změní a začátek vztahu má být intenzivní.
Třeba mně se stalo, že na rande dorazil tehdejší kluk s kamarádem. Navíc jsme byli spolužáci vsichni tři.
No nemusím asi vysvětlovat, že to už nebylo rande a celé to šlo do kopru. Stejně jako dát potenciální partnerce najevo, že ji klidně na akci nahradím sestrou na povel, mi nepřijde úplně vstřícný a chytrý.
Ale je fajn, že vám to vyšlo :)