• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LODBROG: zrovna jsme se sousedkou probirali, ze se maj deti chvalit, jak maj svuj svet krehkej a potrebujou ujistit, ze se s nimi pocita a jsou nejakym svym zpusobem duleziti a a twl brzo doslo na to, ze dospeli maj naprosto stejny potreby a nekdy i dvakrat vetsi :) a rikaj si o ne stale stejnym zpusobem.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    URPUTNIK: To je fajn, že divadlo vyšlo🙂 . Zdá se že to směřuje do světých zítřků 👍👍👍

Osobně si myslím, že máme tuhle potřebu (iluze?) jedinečnosti všichni; muži i ženy, jedno v jakém věku.

Myslím že každý chce, aby některé sdílené zážitky byly "jenom moje a jeho/její", jedinečné a neopakovatelné. A my sami abychom byli pro druhého jedineční a neopakovatelní - nikoli nahraditelní (a s lehkou hlavou opustitelní).
    Rozdíl je, že jako dospělí bychom si toho měli být vědomi. Že s námi tahle hluboká touha cloumá, a že není dobré se jí úplně poddávat a na jejím základě dělat rozhodnutí.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    URPUTNIK: zdá se mi, že se koukám zeptala úplně k věci. Ano, nemyslím si, že nějaká ženská chce být pro chlapa náhodným cílem, který zrovna vyšel. Asi to předpokládám i u mužů. Nebo v chcete být tím, kterého se zrovna chytla, že byl jako v dosahu?
    Nevim, co by mělo být špatně na tom, stát o pocit, že tedy jsem něco víc než náhodně vygenerovany partner. Říkat tomu iluze jedinečnosti vnímám jako takový pokus to shodit.
    A upřímně jak jsi to napsal, zřejmě uhodila hřebíček na hlavičku a asi intuitivně vycítil, že by to tak mohlo být v tomhle případě.
    Že to tak řešíš...docela přirozenou věc.

Upřímně vždycky, když jsem měla v dosahu přesně člověka, který uvažoval způsobem, že se uvidí a nejsme pro sebe jediní etc, tak to šlo rychle do kopru.
    Buď ti na někom záleží nebo nezáleží. To je celé. A když nezáleží, tak nejsi asi ten pravej a je úplně v pohodě se do toho nepouštět. Nevidím to nijak složitě.
    A samozřejmě to platí i pro tu holku. Pokud to nebere vážně, tak je docela fajn vědět, jestli ten kluk jo. Protože tím může vzniknout fakt situace, že kluk si od toho slibuje víc a nebo naopak holka si slibuje víc a to prostě není komfortní situace.

A dost si myslím, že na tomhle záleží od začátku. Pr už se to málokdy změní a začátek vztahu má být intenzivní.

Třeba mně se stalo, že na rande dorazil tehdejší kluk s kamarádem. Navíc jsme byli spolužáci vsichni tři.
    No nemusím asi vysvětlovat, že to už nebylo rande a celé to šlo do kopru. Stejně jako dát potenciální partnerce najevo, že ji klidně na akci nahradím sestrou na povel, mi nepřijde úplně vstřícný a chytrý.

Ale je fajn, že vám to vyšlo :)
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    URPUTNIK: můžou jí mít i chlapi v daleko pozdějším věku.
    Otázka je jak hodně ty máš tohle v sobě vyřešené a jestli jsi ochoten filtrovat lidi, který tohle mít vyřešené nebudou. Protože všichni jsme různí a každý přichází s jiným balíčkem neduh, aby si ho přes druhého vyléčil. Záleží jak hodně dokážeš identifikovat, eliminovat, nebo naopak tolerovat to, co ti neštimuje.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    Divadlo se uskutecnilo, ale nemuzu ted travit cas psanim, takze stay tunned ;)
    ale mam potrebu podotknout, ze muj dotaz nebyl “stoji ona za to?”, ale “jestli zeny i v tomto veku mohou mit potrebu iluze jedinecnosti?”
    A nebo mozna generictejsi “je to zenska potreba, byt pro partnera jedinecna?” , na kterou si teda odpovim rovnou ano, takze mozna zajimavejsi “co pro Vas znamena jedinecnost pro partnera?”
    NEI
    NEI --- ---
    Mně furt nejde do hlavy že na něj tak vylítla po tom, co se na týden sama odmlčela.

Zareagovala takovým divně zraněným egem aniž k tomu měla reálný důvod, protože pochybení se na Urputníkově straně nestalo.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    LUSINDA: Ty seš ale úplně vedle. Jedle ti závidí, až je úplně zelená.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MEANKITTY11: ty asi nebudeš vdaná, ani v dlouhodobém vztahu viď? ( Neber jako hejt)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    DIVA: Mně někdo, hlavně takhle ze začátku, začít vykládat o středobodech jeho vesmíru, okamžitě se pakuju.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Chtelo by se mi rict ze resit takhle vehementne druhe rande je ponekud urputne, ale nechcu brat klubu jedinou zjevnou nadeji na navrat k tematu. Tak aspon takto o kousek poposunu tu kejdu pryc ze zobrazovane diskuze.

Prihodte taky neco.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    URPUTNIK: mě osobně to teda došlo, že ten závazek je dítě už z prvního příspěvku...... myslím že i ostatním
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    PUPEK: heh, je zajimave, ze mam potrebu chranit jeji anonymitu, byt myslim, ze na nyxu neni .. kazdopadne co jsem tu o ni neprozradil, ze jeji zavazek je vlastni dite

ja jsem si s ni asi tyden psal a znelo to oboustranne kladne .. pak byla tyden s prckem nekde v cudu, to jsme si nepsali vubec .. pak jsme se sesli na kave, kde jsme asi 4h povidali a vlastne taky kladne (pusobila trochu unavene a uzkostne, coz jsem koneckoncu od samozivitelky cekal, ale byla mila a konverzace plynula) .. na to jsem ji pozval do divadla .. a zbytek viz v prvnim postu :)

dluzno rict, ze na tu extenzivni online komunikaci netlacim, kdyz sama nepise, tak ji aktivne nebombarduju (nechci z toho udelat vztahovy standart, ktery by mi byl prilis tesny) .. na druhou stranu mne to znejistuje, jestli vlastne vubec uz/dalsi vztah chce .. je to pro mne dalsi tema do divadla :)

a take tu asi uplne nezaznelo, ze hledam vazny vztah, chci zalozit rodinu a nechci to stavet na diteti jako spolecnem zavazku .. tj nechci se ji primarne dostat do kalhotek ..
    v ramci reakci tady a i nejakych videi o "stavajicim stavu randeni" mi doslo, ze tak, jak je dating prostredi ted spolecensky nastavene, ze to neni vubec "styl/zpusob" pro mne .. ja potrebuju udelat nejakou vazbu/spolecnou zkusenost, abych si dovolil risknout fyzickou intimitu .. takze swipovaci silenstvi je hrozne hrr, to mi vubec nesedi ..
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG: řekl stárnoucí chlap co pálí jedno brko za druhým, mezitím co je DaDa ve 100 vláknech na Nyxu denně. Chodil bych kanálama, na Tvém místě.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    URPUTNIK: hele a na tý první schůzce to bylo všechno v pohodě? Ta její reakce, včetně týdenní nereakce na tvůj jasnej dotaz působí všelijak, jen ne jako že si tě testuje, jestli jsi spolehlivej, jak jsem tu zachytil…snad jsem nepomotal víc vláken dohromady 😁
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KULA: urážení kvůli stresu z umírající zvířete ti šlo teda líp.
    KULA
    KULA --- ---
    PALEONTOLOG:
    LODBROG:
    Vy jste hodně k smíchu dvojice, to musím říct.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Jakože když sem někdo píše něco, co se vám dvěma zrovna nelíbí, tak byste to smazali. Opravdu dětinský chování je tohle, co předvádíte: Dožadovat se správce, protože nejste schopni reagovat bez argumentačních faulů ad hominem a ještě to drze vytáhnete.

LODBROG: tady opět akorat dokazuješ, že si ve svý bublině.
    Samozřejmě, že má možnost se na to zeptat mužskej i ženská. To je dospělé se domlouvat na svých potřebách.
    Nedospělé je, vykládat o tom, za co jí ten chlap pošle nebo nepošle do prdele kvůli jedný otázce, jestli to bere vážně nebo ne. Nicméně pokud je tvůj příspěvek ukázka tvé reakce a tvého chování, tak je asi dobře, že se holka zeptá a zbaví se takovýho adepta hned. Očividně to nebude její Cup of tea.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a co teda ten marek, nema komu pridat spravce, nebo na to sere, kdo to vi?
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Už aby byla zas zpátky Renča.. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    a dalsi pismenka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam