• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: "a mohli byste tedy prosim rozepsat trosku vic, co pro Vas osobne znamena ta "jedinecnost pro partnera", co tim konkretne myslite? klidne jen soukromne .." (URPUTNIK, URPUTNIK )
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: ještě mu nikdo neřek to co chtěl slyšet
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: Názor na co?
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    ja si rikam, ze asi musim nejak straslive mast, pac temer nikdo (cest vyjimkam) mi neodpovida za sebe. Je to same "ono se to ..","kdyz bys ..", "oni/y to maji tak, ze .." .. zajimaly mne Vase osobni, pro Vas jedinecne (no pun intended) vyznamy a zkusenosti, to mi bohate staci .. obecnych nazoru je totiz plny internet, kvuli tomu nemusim na nyx, sorry jako :)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SPIKE411: já se osypala.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SPIKE411: to je šitý na míru všem vztahovačným květinkám a beruškám, ale zas ne tak přehnaně. urputník to víc promýšlí a ona by asi ráda cítila víc pozornosti, chce být ta jedinečná. popravdě jsem zrovna já na tenhle aspekt vždycky totálně kašlal a objevil jsem ho teprve nedávno a až teď vidím, jak je to v životě vlastně důležitý. aspoň občas. takže ano, na valentýna jsem šel do bauhasu pro kytku a do kaufu pro bonbonieru, jinak jsem na to celej život sral a nemyslím, že to bylo správně.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PALEONTOLOG: Jsem jedinej, komu to přijde nemocný? 🙃
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LODBROG: přeneseno do věty o divadle, jé já tam chtěl jít zrovna s tebou, to tam radši nepůjdu vůbec ,-)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    URPUTNIK: "..co pro Vas osobne znamena ta "jedinecnost pro partnera", co tim konkretne myslite?.."

Krátce a pro tenhle případ to, že hledáš KDY A CO podniknout s tou konkrétní partnerkou, se kterou být chceš (s ohledem na čas který oba máte, a to, co každý z vás vnímá jako příjemnou společnou činnost)
    a nikoliv že hledáš kohokoliv, kdo s tebou bude dělat činnost, kterou už máš vymyšlenou (a zaplacenou).
    V prvním případě máš kandidátku a vymýšlíš program (pro rande), v druhém máš akci pro dva a chceš někoho do dvojice (aby to nepropadlo).

No a obecně... obvykle jde o pocit exkluzivity kupříkladu v intimních rovinách.
    Třeba že nechceš slyšet od partnerky, jaký seš ty při sexu NAROZDÍL od jejích bývalých partnerů (kteří se v tuhle chvíli tváří takhle a vykřikují tohle, kdežto..).
    Obvykle nejsme první, kdo s tou druhou osobou provozoval některé činnosti (třeba sex), ale i tak je lepší se tvářit že jo, a zážitky s jinými moc nevytahovat, protože pak si to druhá osoba bude brát osobně.
    ("tancovat rumbu jsme přece chodili SPOLU!"
    "tohle je/bylo NAŠE místo"
    "tohle je NAŠE písnička"
    - bylo to jedinečné pro vztah konkrétní dvojice a je nepříjemné slyšet, že s dalšími to provozuješ taky úplně stejně).
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    PALEONTOLOG: na to se neptam ;)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: jednou za měsíc? Ty lišáku!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: tak aspon jednou za mesic
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GRANTORINO: snatku z rozumu, vyhodnoceni rizik, benefity, to vseno je potreba dobre zvazit, ja proti tyhle osnove nic nerikam, ale co ta naivni zena, nemela by mit aspon 2x tydne pocit, ze ji ma urputnkk rad? :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PALEONTOLOG: prej je to podle místních expertů jedno a je důležitý, jestli spolu něco prožili...
    Takže se takhle ptát je prej fantasy pohádka nebo psychothriller :)
    Zbytečný nepromyšlený věci.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    URPUTNIK: no citis k te zene vlastne neco? treba ze ti je s ni proste prijemne, mas rad jeji hlas, voni ti nebo takovy zbytecny nepromysleny veci :)
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    VICTO_REA: NEI: podle vseho jeji reakce "jestli je do poctu" byla castecne dusledek nastvani, ze jsme tam meli tech 14dni hluchych (to dokazala pojmenovat) .. a castecne asi i tema jeji sebehodnoty (o tom mluvila jinde v ramci rozhovoru .. a je-li tomu tak, tak by samozrejme "jedinecnost" uvitala)
    Ohledne toho, jestli chce vubec vztah, jsem z ni nic kloudneho nedostal. Jen to, ze "zamilovana" neni (zadne prekvapeni), takze to nechava plynout.
    Mne se teda obrazek uz dost utribil a na vztah to nevidim.

ACKO: a co je teda "jedinecnost" pro Tebe? :) a netusim, odkud v tom vidis to "nic lepsiho neni dostupne .. kdykoli vymenit za lepsi", to ja tam treba vubec nemam ..

PALEONTOLOG: pro Tebe je teda jedinecnost o vasni? (nehodnotim, snazim se pochopit)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    ACKO: no to jsem taky psala.

Ano, určitě potřebuju mít tenhle pocit. Protože je plnej svět jinejch holek a pokud dotyčnej nemá pocit, že z nějakýho nevysvětlitelnýho důvodu je ten zájem o mne seriózní, tak není důvod se do toho tlačit.

Zároveň bych ráda řekla, že určitě jsem k tomu došla i po některých schůzkách, kde jsem na tu intuici nedala a nakonec to stejně tak dopadlo.

PALEONTOLOG: no v určitém věku a stavu, je naprosto legitimní požadovat po protějšku, aby si tohle vyhodnotil. jinak si může jít dotyčnej hrát zase na ten píseček... V pohodě, každýho to je volba přece :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    GRANTORINO: taky teda u mne po první schůzce mnohokrát nenásledovala žádná další schůzka, protože za mne ne//
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PUPEK: no já to teda obvykle měla tak, že prostě druhá, třetí schůzka byla buď ji nebo ne. Nečekala jsem nějak na to, jestli mne to jako osvítí nebo neosvítí. Nedávala jsem "nějakou šanci".
    To není o tom, že něco vyžaduješ. Osobně předpokládám, že na druhé straně je to stejně. Buď to matchuje nebo nematchuje.
    Nehledám kompromisy.
    Společný prožitky potom vznikají dál na základě toho. Ale pokud tam není chemie... Já osobně jdu od toho a na to, abych to poznala, nepotřebuju měsíc času.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam