TEKKANNE:
RENA_SULIROVA:
A jestli tou akcí, kde jsi mě údajně viděla pobíhat, měl být Czechtekk 2003, tak tam jsem, jak píšeš, opravdu ,,pobíhala bez jedinýho kamaráda", protože s partou známých a přítelem, se kterým jsem chodila 2003-2006 (jako chvilku trvalo, než jsme se do sebe v průběhu let věrně zamilovali, než se zase po třech letech se mnou začal neustále rozcházet a už jsme se zas tak věrně nemilovali, i když já ho až do konce toho vztahu milovala, i když jsem byla mladá a hloupoučká, a těžce jsem ten definitivní rozchod pak nesla)...
....tak jsem tam pobíhala sama, protože s partou známých a s tím přítelem, s partou jeho a mých známých, někoho jsem znala dříve já odjinud a někoho zase znal dříve on, tak parta těchto lidí TAM TOTIŽ MĚLI STAGE...nehrálo se tam, jak jistě víš, jen tekkno.
No ale ten Czechtekk pak běžel ještě ve středu a ten další víkend...
A tehdy jsem se tam už bez známých a bez přítele SAMA VRACELA. A to byl jedinej důvod, proč jsem tam ,,pobíhala bez jedinýho kamaráda" SAMA.
Jeden muj známej, co už má děti, to když jsme se před pár lety potkali, definoval slovy:
,,To byly časy. No jak jsem tě tak občas někde viděl, BYLA JSI DIVOKÁ, hodně divoká!"
A ještě jsme se těm časům smáli.
Vzpomínali jsme společně třeba na to, jak když se se mnou ten přítel z let 2003-2006 tenkrát asi už popátý rozešel, asi měl důvod, byla jsem sice krásná modelka, ale dost jiná, než teď, tak jak jsem šla naštvaná někam pařit, potkala toho kámoše a pak jsem šla s tím kámošem po akci ještě zakalit na byt...
...a vytuhla u něj v posteli. PŘIPOMÍNÁM, ŽE NIC JSME SPOLU NEMĚLI.
A právě i proto se těm starým časům jako dobrý známý, tehdejší kámoši, který se vídali na akcích, když se po letech potkáme, smějeme.
,,Hm. To bude možná tím, že si tě REBORNA s někým buď spletla, s bývalou spolužačkou, protože nechápe, proč kdybys byla ona, ta kdysi na ní hodná a přátelská spolužačka, bys tu byla celou dobu proti ní v tý aféře jejího zdrogování a znásilnění."
A k tomuhle, kdo vlastně jsi, by ses mohla sem nebo třeba do pošty, vyjádřit.
Zda jsi REBORNY bývalá spolužačka z VŠ, nebo nejsi a je to jen shoda jmen.