VERSONNENHEIT: Až na to, že to nebylo po drogách, ale v době, kdy jsem žádný drogy, tedy drogu, neměla, drogu kterou jsem užila měsíc po ní jen kvůli dost nepříjemný operaci, žádný drogy v tý době už tři měsíce neměla a jen se učila na zkoušky, nespala a přetěžovala se...takže se nejednalo o žádnou toxickou psychózu tehdy v průběhu těch prázdnin, protože jsem v době, kdy mi začlo hrabat, žádný drogy tři měsíce neměla, prostě se bavíš s lháři nebo lidmi, co o tý operaci nevěděli nebo co jí zatajují a sváděj to jakožto feťáci výhradně na drogy... že já tu kdysi rozepsala, šest půlek extáze s bývalým přítelem napůl a pár potažení z jointa, tak suma sumárum v průběhu 4 let 3 extáze a jeden joint, což byly jediný drogy, co jsem měla za celej svuj život , jediný, co jsem potom, co mě jeden týpek rok předtím, dost razantně a dlouze přemluvil na extázy a doslova mi to vnutil, měla...
...jenže po tý operaci jsem začla lítat po nocích a potkala divný lidi, co mě přemluvili na údajně nějakej speed, ale byl to pravděpodobně podstrčenej pervitin, jenže ani ten jsem pak 3 měsíce do toho zkouškovýho období neměla...
...neměla jsem drogy žádný...
...ale že v tom figurovaly i drogy, což vlastně v tom to malý množství tý drogy, o který jsem nevěděla, co to je, když mi to vnutili, myslela jsem, že to byla krystalická extáze, jako že speed, ale zřejmě mi podstrčili pervitin, že to v tom asi pak taky figurovalo, v tom koktejlu událostí, to jsem říkala..
Tak to totiž vyprávím na akcích na DOBROU NOC LIDEM, NE KVŮLI TOMU, CO SE PO TÝ OPERACI DĚLO V HLAVĚ A PAK V TOM ZKOUŠKOVYM OBDOBÍ STALO MNĚ, ALE PROTO ABYCH LIDI VYVAROVALA TOHO, CO SE NESTALO MNĚ, ALE LIDEM, KTERÝ JSEM PAK POTKÁVALA TŘEBA NA TECHNU, KTERÝ SE DOSLOVA ZBLÁZNILI Z DROG.
Tak používám v tý story sebe, protože nechci pomlouvat konkrétní lidi.
A asi víš, že ať už by to bylo z drogy po nepříjemný traumatizující operaci nebo z přetížení ze zkouškovýho období, ŽE OBOJE RYCHLE ODEZNÍ A NEPOTÝKALA BYCH S S NIČÍM TAKOVÝM 15 LET.
Nevěř všemu, co slyšíš.