• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:

A byly to od roku 2014 opilecký tanečky, jedině opilecký tanečky, protože od mých 31 let nebyla jediná akce, na který bych nebyla ani trochu opilá.

A pokud bys mě viděla, když jsem se ze skoro smrti vyhrabala mezi ,,živé" bytosti půl roku po rozchodu s bývalým snoubencem...

Tak to jsem od roku 2019/2020 byla ÚPLNĚ NA MALTU ÚPLNĚ VŠUDE.

A pokud poukazuješ na toho DJe, co se se mnou rozešel v roce 2006, protože mi ,,údajně" začlo hrabat, tak věz, že je to pomluva, kterou vymysleli lidi, který neznaj posloupnost.

Protože ta nepříjemná operace byla až po tom rozchodu a pak v průběhu toho definitivního rozchodu a takzvaně HRABAT mi začlo AŽ PO TOM ROZCHODU A AŽ PO TÝ OPERACI, možná trochu v souvislosti s drogou, kterou jinou mi po tý operaci podstrčili a já byla v tý době fakt nešťastná a náchylná se nechat takhle zmanipulovat, ale TAMTO S TÍM PSYCHICKÝM VÝKYVEM SE STALO AŽ TŘI MĚSÍCE POTOM AŽ VE ZKOUŠKOVYM OBDOBÍ Z NESPÁNÍ A TOTÁL PŘETĚŽOVÁNÍ.

Ale message: Neberte drogy!

Tato message tam zůstává.

Takže i když je to v souvislosti se mnou pomluva, že mi před 15 lety nebo kdy o prázdninách chvíli hrabalo po drogách, tak ALESPOŇ SLOUŽÍM k dobrému účelu. Což je fajn.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VON_GILOTINE: ja nevim, ja Macrona nesleduju, takze fakt nevim... tohle byl celkem obycenjny harmonicky par... akorat ona potom začala pracovat na hřbitově a nějak ji to poznamenalo i v jiným smyslu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Až na to, že to nebylo po drogách, ale v době, kdy jsem žádný drogy, tedy drogu, neměla, drogu kterou jsem užila měsíc po ní jen kvůli dost nepříjemný operaci, žádný drogy v tý době už tři měsíce neměla a jen se učila na zkoušky, nespala a přetěžovala se...takže se nejednalo o žádnou toxickou psychózu tehdy v průběhu těch prázdnin, protože jsem v době, kdy mi začlo hrabat, žádný drogy tři měsíce neměla, prostě se bavíš s lháři nebo lidmi, co o tý operaci nevěděli nebo co jí zatajují a sváděj to jakožto feťáci výhradně na drogy... že já tu kdysi rozepsala, šest půlek extáze s bývalým přítelem napůl a pár potažení z jointa, tak suma sumárum v průběhu 4 let 3 extáze a jeden joint, což byly jediný drogy, co jsem měla za celej svuj život , jediný, co jsem potom, co mě jeden týpek rok předtím, dost razantně a dlouze přemluvil na extázy a doslova mi to vnutil, měla...

...jenže po tý operaci jsem začla lítat po nocích a potkala divný lidi, co mě přemluvili na údajně nějakej speed, ale byl to pravděpodobně podstrčenej pervitin, jenže ani ten jsem pak 3 měsíce do toho zkouškovýho období neměla...
    ...neměla jsem drogy žádný...

...ale že v tom figurovaly i drogy, což vlastně v tom to malý množství tý drogy, o který jsem nevěděla, co to je, když mi to vnutili, myslela jsem, že to byla krystalická extáze, jako že speed, ale zřejmě mi podstrčili pervitin, že to v tom asi pak taky figurovalo, v tom koktejlu událostí, to jsem říkala..

Tak to totiž vyprávím na akcích na DOBROU NOC LIDEM, NE KVŮLI TOMU, CO SE PO TÝ OPERACI DĚLO V HLAVĚ A PAK V TOM ZKOUŠKOVYM OBDOBÍ STALO MNĚ, ALE PROTO ABYCH LIDI VYVAROVALA TOHO, CO SE NESTALO MNĚ, ALE LIDEM, KTERÝ JSEM PAK POTKÁVALA TŘEBA NA TECHNU, KTERÝ SE DOSLOVA ZBLÁZNILI Z DROG.

Tak používám v tý story sebe, protože nechci pomlouvat konkrétní lidi.

A asi víš, že ať už by to bylo z drogy po nepříjemný traumatizující operaci nebo z přetížení ze zkouškovýho období, ŽE OBOJE RYCHLE ODEZNÍ A NEPOTÝKALA BYCH S S NIČÍM TAKOVÝM 15 LET.

Nevěř všemu, co slyšíš.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: ale hovno opilecký tanečky. Já o tobě vim od roku 2005, kdy mi byla "blonďatá Renátka, který hráblo z drog" dávána za odstrašující příklad, co se stane labilním nanynkám, když moc fetujou. Chápeš, že je to už minimálně 20 let od doby, kdy o tobě lidé z tvého okolí začali říkat "Celkem hezká, ale totální magor " ? Tak to asi nebudou jen nějaký náhodný soudy.
    A ten týpek, kterej se s tebou rozešel, protože ti hráblo a nedalo se s tebou vydržet, to byl vlastně DJ žejo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GRANTORINO: jj treba macron a jeho zena vid.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Hm. Díky za reakci.

,,v těch 43 přibrala ... protože on byl ještě mladej a žádanej a ona už se začala cítit vedle něj stará"

Tak dobrá zpráva je, že já se i přes to, že jsem ne úplně svou vlastní vinou, přibrala, necítím stará a cítím se stále mladá a žádaná.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

A abys věděla, důvod, proč opilá REBORNA tak vyčnívala, byl třeba taky ten, že osazenstvo akcí bylo následující:

Pár cizinců, který tu bydlej a nechtěj mít problémy. Pár cizinců, co jsou turisti a druhej den musej stihnout se sbalit a chytit bus nebo letadlo, tak to logicky nebudou s alkoholem tak přehánět.

Pak pár dětiček/studentíků, kterejm asi tatínek nebo maminka nedali DOST VELKÝ KAPESNÝ, nebo jako kdysi REBORNĚ nedal jako kapesný na takový věci, aby se mohla jít někam pobavit a koupit si něco k pití, ANI FLOKA JEJÍ TATÍNEK.

Pak osazenstvo na jinejch akcích:

Třeba taky pár VYLÉČENEJCH ALKOHOLIKŮ, LIDÍ, CO UŽ MAJ Z CHLASTU TAK NEMOCNÝ JÁTRA NEBO SLINIVKU A TAK PÍT NEMŮŽOU, PAK PÁR VYLÉČENEJCH FEŤÁKŮ, CO BEROU TŘEBA NĚJAKÝ PSYCHIATRICKÝ LÉKY, TAK ANI NECHLASTAJ.

No a do toho jednoznačně vyčnívající ÚPLNĚ NA MALTU OŽRALÁ TEHDY NAPROSTO PSYCHICKY FIT, PAK UŽ TOLIK NE, REBORNA.

REBORNA, KTERÁ POPRVÉ V ŽIVOTĚ UŽ NECHTĚLA NADÁLE VÉST SVOJE, JAK PSALA SUBVERSION ,,AGRESIVNÍ HYSTERIE O PENĚZÍCH", NECHTĚLA UŽ JAKO DO TÝ DOBY POŘÁD ŠÍLENĚ ŠETŘIT A ŠKUDLIT...

A CHTĚLA SE POPRVÉ V ŽIVOTĚ V 35 LETECH TAKZVANĚ ROZŠOUPNOUT.

Pokud to někdy pak nějak špatně dopadlo, že by byla REBORNA někomu nějak nebezpečná, tak REBORNA o tom (zatím) neví. Nepamatuje si, co vše se v covidu událo, kde kdy jak byla všude opilá. To jistě chápeš.

Ale třeba 25 ze 30 akcí tehdy byla REBORNA opilá milá, hodná a veselá, jen na 5 to přehnala tak, že se s ní třeba 10 min nedalo vydržet ve společnym prostoru.
    Což ale ANI TAK NEBYLO NIKOMU NIJAK NEBEZPEČNÝ!

Takže celkově nespravedlnost, aby ji řešila policie a byly soudy ještě 4 roky poté.
    Když přepadená, zdrogovaná a znásilněná nějakým nyxařem byla přeci ona.

Zatím to tak celou dobu vypadalo, že se jednalo o jedno velký bezpráví nebo nedorozumění.

Ale já nevim všechno, ani zatím nemůžu.

Věci se rýsují a vychází najevo dost pomalu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Bych jen podotkla, že jsem se setkala taky s tím, že sice byl kluk o osm let mladší a klapalo jim to dlouho do jeho 35 a jejích 43, ale nakonec ta holka v těch 43 přibrala a dostala hroznou frustraci, protože on byl ještě mladej a žádanej a ona už se začala cítit vedle něj stará a nakonec se jim to rozpadlo spíš kvůli ní... Jen ajko, že se to může rozpadnout i kvůli té holce. on to ted moc nechápal, protože se mu pořád hrozně líbila, ale pak to spělo nezadržitelně k rozpadu...
    Jen taková technická poznámka k těm věkovým rozdílům.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: ,,V tomhle případě nebude na vině nedospělost, ale dekompenzované psychiatrické onemocnění, ve kterým se plácá už minimálně 20 let."

Aha. a na to jsi přišla, když jsi REBORNU viděla tancovat ožralou na LITRU vína NĚKDE NA PSYTRANCU, předtím, než ji opustil/ po tom, co ji opustil bývalý snoubenec/ a/nebo až po tom, co tady na nyxu domluvili její dohledání na akci, kam napsala, že pojede, její zdrogování, znásilnění a že si to zaznamenaj na mobil a budou si to pouštět a smát se tomu??

Fakt by mě zajímalo, ze který datace je tahle tvoje ,,ODBORNÁ DIAGNÓZA" úplně na maltu OŽRALÝ REBORNY, CO NĚKDE VESELE NEBO CHVÍLEMI I NASRANĚ OŽRALÁ POBÍHÁ A NĚCO VYKŘIKUJE.

Sorry, ale s odstupem času se tomu musim i chvílema smát.

:D :D

Tedy vzhledem k situaci se soudy je to spíš tragikomický.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ahoj nechces se jit lecit?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE:
    RENA_SULIROVA:

Na dydžiny tedy diskošky jsem mezi plesy s prvním přítelem, chodila už od 15 let. S nikým jsem nešukala, jen tancovala a bavila se.

Asi nějak podobně jako teď.

Až na to, že tehdy to bylo ,,slušný", teď , že jsem s nikym NEŠUKALA, jen tancovala a bavila se, je spíš SMUTNÝ.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Jakej start? Chodila jsem už během gymplu dva roky s jedním slavným DJem, on poslouchal rap a hrál tech house a já poslouchala spíš jeho známýho, kterej hrál TRANCE - TEHDY FAKT PĚKNÁ MELODICKÁ MUZIKA.

Psytrance jsem začala poslouchat až později - - TEHDY TAKY FAKT PĚKNÁ MELODICKÁ MUZIKA.

Maturovala jsem totiž až v 19, skoro ve 20, VŠ od 20 do 26 let 5,5 roku, protože jsem narozená o prázdninách a i když jsem byla napřed, tak z toho důvodu jsem měla do první třídy odklad.
    No možná proto jsem pak měla nejlepší známky až do půlky VŠ a měla dočasně nad ostatními navrch, že jsem měla prostě starší vyspělejší mozek.

To už po 35 roce platit samozřejmě nemusí. A evidentně ani neplatí.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Asi nic. Dobrej start :D
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: Ale já si za to, že mě zřejmě NAVARA, když SUBVERSION to nebyla, udal za údajně rasistickej příspěvek a pak to vyšetřovala policie, fakt nemůžu.

On mě totiž udal za ten příspěvek, kterej byl psanej z legrace, udal jen proto, aby se mě zbavili ty lidi, který tu domluvili dávno předtím moje dohledání, zdrogování a znásilnění.

Takže já si za to, ŽE MI ZKAZILI NEJEN MOJE HLEDÁNÍ MANŽELA TADY NA NYXU a že už sem navíc k tomu všemu, co se pak dělo, ani nemůžu dát svoje hezký fotky, fakt sama nemůžu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: ,,Vím, že té otázky budu těžce litovat, ale nebylo ti v letech 2003-2006 max 17-20?"

Bylo. A co má bejt?

O Czechtekku 2002 mi třeba řekl jeden bývalej spolužák z gymplu. Tam jsem jela sama stopem ještě před maturitou.

A na dalším jsem už byla s partou lidí částečně ode mě a částečně od toho přítele, se kterým jsem chodila i během VŠ. Nehrálo se tam jen tekkno, byly tam totiž i jiný spřízněný scény a styly.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    MEANKITTY11: V tomhle případě nebude na vině nedospělost, ale dekompenzované psychiatrické onemocnění, ve kterým se plácá už minimálně 20 let.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Vím, že té otázky budu těžce litovat, ale nebylo ti v letech 2003-2006 max 17-20?
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    NAVARA: no jo, tak nějak jsem i odpověděla.. nechávám volný průběh a vlastně už si nehraju na váhu slov, nejdůležitější jsou stejně ve finále činy.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NAVARA: Ztloustla.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    RENA_SULIROVA: Ty jestli někdy dospěješ a dojde ti, že si za svůj posranej život můžeš sama, půjdeš si to rovnou hodit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam