• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

Takže jsi vůbec žádný drogy neměla, ale vzala sis drogu po droze a byla to teda extáze, ale pak vlastně možná ještě speed anebo piko? Ok ok.
    Primárně tím co jsem napsala, tak se jen snažím poukázat na to, že už před 20-ti lety jsi trpěla psychickýma problémama. Uvědom si, že když o tobě druhý lidi rozhlašují podobný věci, nikdy to není pomluva a nikdy to není bezdůvodný. To jen tvůj psychickej stav ti nedovoluje sebereflexi a brání se intervenci.
    A je vcelku fuk, co bylo tím spouštěčem, ale určitě víš, že pro lidi s predispozicema k psychozám etc., může být osudný i jednorázový užití něčeho - extoška nebo piko. V kombinaci se stresem, nevyspáním, operací, rozchodem, chlastem, to je fuk.

Moje poselství tobě je takový, že už to trvá polovinu tvýho života, což je docela dost. Možná v některém období jsi na tom byla lépe, někdy hůře. V každém případě tě ale mohu s naprostou jistotou ubezpečit, že to, co tu s přestávkami posledních několik let předvádíte společně s REBORNOU, tak to opravdu není projev někoho, kdo je psychicky v pořádku.

Tak nějak mi z toho vychází, že tvým hlavním problémem, proč nemůžeš najít chlapa nejsou "plnější tvary" a celkově vzhled, což tu dost řešíš, ALE TVŮJ PROBLÉM JE TVŮJ MOZEK, KTERÝ BYSIS MĚLA S POMOCÍ PSYCHIATRA LÉČIT. Jestli jsem pochopila, seš v situaci kdy jsi přišla o práci, možná přijdeš i o bydlení a máš solidně nakročeno k tomu, aby se z tebe za dalších 10 let stala blábolivá bába, která se motá někde po Praze, mumlá si nějaký svoje historky o znásilňovací injekci a dojímá se nad mimískama v cizích kočárkách.
    Takže napíšu to taky, jako už několik lidí tady na nyxu přede mnou. Najdi si psychiatra, případně psychologa a začni svou situaci řešit. Věřím, že ve tvém případě budeš mít nárok na péči plně hrazenou pojišťovnou.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    GRANTORINO: Ano, teď ses vrátila zpět k tomu, co jsem zmiňoval, takže předpokládám, že mimóznost těch tvých prvních dvou reakcí už si nemusíme objasňovat....nebudu ti vyvracet tvůj názor, jako jsem ti ho nevyvracel ani předtím...jen znovu opakuju, pokud někdo čeká, že po 4 hodinách se stane pro toho druhého jediným jedinečným, tak je to podle mě dost psycho...jako kdybys čekala, že před tebou na druhém rande chlap poklekne a požádá tě o ruku
    A jen abys příště negeneralizovala, byl jsem domluvenej s kámoškou na oběd, dorazila s lehkým zpožděním, že měla rande, po obědě se se mnou rychle rozloučila a poprosila mě, abych šel, že jí za chvilku bude vyzvedávat další týpek na další rande :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MMORT7: Jaké přesně otázky?
    Jestli si tu někoho najde?
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    MEANKITTY11: Udělejte někdo anketu..
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    tak ona si umanula, že manžel bude z nyxu a všichni ji podrážejí. je zde nějaký muž, co si to tady čte a byl by ochoten se obětovat? jestli ne, tak to může zabalit rovnou a neplýtvat tu časem.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Drugs like MDMA (Ecstasy), marijuana, amphetamines (Speed), and methamphetamine (Pervitin) can potentially trigger or contribute to psychosis even months after last use, particularly in response to stress. This depends on several factors:

1. Long-Term Effects on Brain Chemistry

• Marijuana (THC): Can induce cannabis-induced psychosis in some individuals, and long-term use increases the risk of developing schizophrenia in those with a predisposition.
    • MDMA (Ecstasy): Can cause long-lasting changes in serotonin levels, which may contribute to anxiety, depression, and even psychotic symptoms in some individuals.
    • Amphetamines (Speed, Pervitin): These can sensitize dopamine receptors, meaning the brain may become more prone to psychotic episodes even after stopping use.

2. Stress as a Trigger

• Drug-induced changes in brain chemistry may leave some people more vulnerable to psychosis, which can surface under stress even months later.
    • Previous drug use + stress can lead to a relapse of drug-related psychosis or trigger an underlying psychiatric disorder like schizophrenia or bipolar disorder.

3. Individual Susceptibility

• Genetics & predisposition: Those with a family history of schizophrenia or other mental illnesses are at much higher risk.
    • Previous psychotic episodes: If someone has experienced drug-induced psychosis before, stress alone can sometimes re-trigger it.
    • Polysubstance use & frequency: Higher and more frequent drug use increases the likelihood of lingering effects.

4. Neurotoxicity & Persistent Symptoms

• Chronic amphetamine/methamphetamine use can lead to persistent psychotic symptoms (hallucinations, paranoia) even after stopping.
    • THC can accumulate in fat cells, meaning occasional users may have traces in their system for weeks, though this is less of a factor months after stopping.

Bottom Line

Yes, even after months of abstinence, psychotic symptoms can re-emerge due to stress if the brain has been previously affected by drug use. This is more common in individuals who are predisposed or have experienced drug-induced psychosis before. If you or someone you know is experiencing symptoms, seeking medical advice is strongly recommended.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:

A byly to od roku 2014 opilecký tanečky, jedině opilecký tanečky, protože od mých 31 let nebyla jediná akce, na který bych nebyla ani trochu opilá.

A pokud bys mě viděla, když jsem se ze skoro smrti vyhrabala mezi ,,živé" bytosti půl roku po rozchodu s bývalým snoubencem...

Tak to jsem od roku 2019/2020 byla ÚPLNĚ NA MALTU ÚPLNĚ VŠUDE.

A pokud poukazuješ na toho DJe, co se se mnou rozešel v roce 2006, protože mi ,,údajně" začlo hrabat, tak věz, že je to pomluva, kterou vymysleli lidi, který neznaj posloupnost.

Protože ta nepříjemná operace byla až po tom rozchodu a pak v průběhu toho definitivního rozchodu a takzvaně HRABAT mi začlo AŽ PO TOM ROZCHODU A AŽ PO TÝ OPERACI, možná trochu v souvislosti s drogou, kterou jinou mi po tý operaci podstrčili a já byla v tý době fakt nešťastná a náchylná se nechat takhle zmanipulovat, ale TAMTO S TÍM PSYCHICKÝM VÝKYVEM SE STALO AŽ TŘI MĚSÍCE POTOM AŽ VE ZKOUŠKOVYM OBDOBÍ Z NESPÁNÍ A TOTÁL PŘETĚŽOVÁNÍ.

Ale message: Neberte drogy!

Tato message tam zůstává.

Takže i když je to v souvislosti se mnou pomluva, že mi před 15 lety nebo kdy o prázdninách chvíli hrabalo po drogách, tak ALESPOŇ SLOUŽÍM k dobrému účelu. Což je fajn.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    VON_GILOTINE: ja nevim, ja Macrona nesleduju, takze fakt nevim... tohle byl celkem obycenjny harmonicky par... akorat ona potom začala pracovat na hřbitově a nějak ji to poznamenalo i v jiným smyslu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Až na to, že to nebylo po drogách, ale v době, kdy jsem žádný drogy, tedy drogu, neměla, drogu kterou jsem užila měsíc po ní jen kvůli dost nepříjemný operaci, žádný drogy v tý době už tři měsíce neměla a jen se učila na zkoušky, nespala a přetěžovala se...takže se nejednalo o žádnou toxickou psychózu tehdy v průběhu těch prázdnin, protože jsem v době, kdy mi začlo hrabat, žádný drogy tři měsíce neměla, prostě se bavíš s lháři nebo lidmi, co o tý operaci nevěděli nebo co jí zatajují a sváděj to jakožto feťáci výhradně na drogy... že já tu kdysi rozepsala, šest půlek extáze s bývalým přítelem napůl a pár potažení z jointa, tak suma sumárum v průběhu 4 let 3 extáze a jeden joint, což byly jediný drogy, co jsem měla za celej svuj život , jediný, co jsem potom, co mě jeden týpek rok předtím, dost razantně a dlouze přemluvil na extázy a doslova mi to vnutil, měla...

...jenže po tý operaci jsem začla lítat po nocích a potkala divný lidi, co mě přemluvili na údajně nějakej speed, ale byl to pravděpodobně podstrčenej pervitin, jenže ani ten jsem pak 3 měsíce do toho zkouškovýho období neměla...
    ...neměla jsem drogy žádný...

...ale že v tom figurovaly i drogy, což vlastně v tom to malý množství tý drogy, o který jsem nevěděla, co to je, když mi to vnutili, myslela jsem, že to byla krystalická extáze, jako že speed, ale zřejmě mi podstrčili pervitin, že to v tom asi pak taky figurovalo, v tom koktejlu událostí, to jsem říkala..

Tak to totiž vyprávím na akcích na DOBROU NOC LIDEM, NE KVŮLI TOMU, CO SE PO TÝ OPERACI DĚLO V HLAVĚ A PAK V TOM ZKOUŠKOVYM OBDOBÍ STALO MNĚ, ALE PROTO ABYCH LIDI VYVAROVALA TOHO, CO SE NESTALO MNĚ, ALE LIDEM, KTERÝ JSEM PAK POTKÁVALA TŘEBA NA TECHNU, KTERÝ SE DOSLOVA ZBLÁZNILI Z DROG.

Tak používám v tý story sebe, protože nechci pomlouvat konkrétní lidi.

A asi víš, že ať už by to bylo z drogy po nepříjemný traumatizující operaci nebo z přetížení ze zkouškovýho období, ŽE OBOJE RYCHLE ODEZNÍ A NEPOTÝKALA BYCH S S NIČÍM TAKOVÝM 15 LET.

Nevěř všemu, co slyšíš.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: ale hovno opilecký tanečky. Já o tobě vim od roku 2005, kdy mi byla "blonďatá Renátka, který hráblo z drog" dávána za odstrašující příklad, co se stane labilním nanynkám, když moc fetujou. Chápeš, že je to už minimálně 20 let od doby, kdy o tobě lidé z tvého okolí začali říkat "Celkem hezká, ale totální magor " ? Tak to asi nebudou jen nějaký náhodný soudy.
    A ten týpek, kterej se s tebou rozešel, protože ti hráblo a nedalo se s tebou vydržet, to byl vlastně DJ žejo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GRANTORINO: jj treba macron a jeho zena vid.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    GRANTORINO: Hm. Díky za reakci.

,,v těch 43 přibrala ... protože on byl ještě mladej a žádanej a ona už se začala cítit vedle něj stará"

Tak dobrá zpráva je, že já se i přes to, že jsem ne úplně svou vlastní vinou, přibrala, necítím stará a cítím se stále mladá a žádaná.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    TEKKANNE:
    RENA_SULIROVA:

A abys věděla, důvod, proč opilá REBORNA tak vyčnívala, byl třeba taky ten, že osazenstvo akcí bylo následující:

Pár cizinců, který tu bydlej a nechtěj mít problémy. Pár cizinců, co jsou turisti a druhej den musej stihnout se sbalit a chytit bus nebo letadlo, tak to logicky nebudou s alkoholem tak přehánět.

Pak pár dětiček/studentíků, kterejm asi tatínek nebo maminka nedali DOST VELKÝ KAPESNÝ, nebo jako kdysi REBORNĚ nedal jako kapesný na takový věci, aby se mohla jít někam pobavit a koupit si něco k pití, ANI FLOKA JEJÍ TATÍNEK.

Pak osazenstvo na jinejch akcích:

Třeba taky pár VYLÉČENEJCH ALKOHOLIKŮ, LIDÍ, CO UŽ MAJ Z CHLASTU TAK NEMOCNÝ JÁTRA NEBO SLINIVKU A TAK PÍT NEMŮŽOU, PAK PÁR VYLÉČENEJCH FEŤÁKŮ, CO BEROU TŘEBA NĚJAKÝ PSYCHIATRICKÝ LÉKY, TAK ANI NECHLASTAJ.

No a do toho jednoznačně vyčnívající ÚPLNĚ NA MALTU OŽRALÁ TEHDY NAPROSTO PSYCHICKY FIT, PAK UŽ TOLIK NE, REBORNA.

REBORNA, KTERÁ POPRVÉ V ŽIVOTĚ UŽ NECHTĚLA NADÁLE VÉST SVOJE, JAK PSALA SUBVERSION ,,AGRESIVNÍ HYSTERIE O PENĚZÍCH", NECHTĚLA UŽ JAKO DO TÝ DOBY POŘÁD ŠÍLENĚ ŠETŘIT A ŠKUDLIT...

A CHTĚLA SE POPRVÉ V ŽIVOTĚ V 35 LETECH TAKZVANĚ ROZŠOUPNOUT.

Pokud to někdy pak nějak špatně dopadlo, že by byla REBORNA někomu nějak nebezpečná, tak REBORNA o tom (zatím) neví. Nepamatuje si, co vše se v covidu událo, kde kdy jak byla všude opilá. To jistě chápeš.

Ale třeba 25 ze 30 akcí tehdy byla REBORNA opilá milá, hodná a veselá, jen na 5 to přehnala tak, že se s ní třeba 10 min nedalo vydržet ve společnym prostoru.
    Což ale ANI TAK NEBYLO NIKOMU NIJAK NEBEZPEČNÝ!

Takže celkově nespravedlnost, aby ji řešila policie a byly soudy ještě 4 roky poté.
    Když přepadená, zdrogovaná a znásilněná nějakým nyxařem byla přeci ona.

Zatím to tak celou dobu vypadalo, že se jednalo o jedno velký bezpráví nebo nedorozumění.

Ale já nevim všechno, ani zatím nemůžu.

Věci se rýsují a vychází najevo dost pomalu.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Bych jen podotkla, že jsem se setkala taky s tím, že sice byl kluk o osm let mladší a klapalo jim to dlouho do jeho 35 a jejích 43, ale nakonec ta holka v těch 43 přibrala a dostala hroznou frustraci, protože on byl ještě mladej a žádanej a ona už se začala cítit vedle něj stará a nakonec se jim to rozpadlo spíš kvůli ní... Jen ajko, že se to může rozpadnout i kvůli té holce. on to ted moc nechápal, protože se mu pořád hrozně líbila, ale pak to spělo nezadržitelně k rozpadu...
    Jen taková technická poznámka k těm věkovým rozdílům.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: ,,V tomhle případě nebude na vině nedospělost, ale dekompenzované psychiatrické onemocnění, ve kterým se plácá už minimálně 20 let."

Aha. a na to jsi přišla, když jsi REBORNU viděla tancovat ožralou na LITRU vína NĚKDE NA PSYTRANCU, předtím, než ji opustil/ po tom, co ji opustil bývalý snoubenec/ a/nebo až po tom, co tady na nyxu domluvili její dohledání na akci, kam napsala, že pojede, její zdrogování, znásilnění a že si to zaznamenaj na mobil a budou si to pouštět a smát se tomu??

Fakt by mě zajímalo, ze který datace je tahle tvoje ,,ODBORNÁ DIAGNÓZA" úplně na maltu OŽRALÝ REBORNY, CO NĚKDE VESELE NEBO CHVÍLEMI I NASRANĚ OŽRALÁ POBÍHÁ A NĚCO VYKŘIKUJE.

Sorry, ale s odstupem času se tomu musim i chvílema smát.

:D :D

Tedy vzhledem k situaci se soudy je to spíš tragikomický.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ahoj nechces se jit lecit?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE:
    RENA_SULIROVA:

Na dydžiny tedy diskošky jsem mezi plesy s prvním přítelem, chodila už od 15 let. S nikým jsem nešukala, jen tancovala a bavila se.

Asi nějak podobně jako teď.

Až na to, že tehdy to bylo ,,slušný", teď , že jsem s nikym NEŠUKALA, jen tancovala a bavila se, je spíš SMUTNÝ.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    SNOWWHITE: Jakej start? Chodila jsem už během gymplu dva roky s jedním slavným DJem, on poslouchal rap a hrál tech house a já poslouchala spíš jeho známýho, kterej hrál TRANCE - TEHDY FAKT PĚKNÁ MELODICKÁ MUZIKA.

Psytrance jsem začala poslouchat až později - - TEHDY TAKY FAKT PĚKNÁ MELODICKÁ MUZIKA.

Maturovala jsem totiž až v 19, skoro ve 20, VŠ od 20 do 26 let 5,5 roku, protože jsem narozená o prázdninách a i když jsem byla napřed, tak z toho důvodu jsem měla do první třídy odklad.
    No možná proto jsem pak měla nejlepší známky až do půlky VŠ a měla dočasně nad ostatními navrch, že jsem měla prostě starší vyspělejší mozek.

To už po 35 roce platit samozřejmě nemusí. A evidentně ani neplatí.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    RENA_SULIROVA: Asi nic. Dobrej start :D
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: Ale já si za to, že mě zřejmě NAVARA, když SUBVERSION to nebyla, udal za údajně rasistickej příspěvek a pak to vyšetřovala policie, fakt nemůžu.

On mě totiž udal za ten příspěvek, kterej byl psanej z legrace, udal jen proto, aby se mě zbavili ty lidi, který tu domluvili dávno předtím moje dohledání, zdrogování a znásilnění.

Takže já si za to, ŽE MI ZKAZILI NEJEN MOJE HLEDÁNÍ MANŽELA TADY NA NYXU a že už sem navíc k tomu všemu, co se pak dělo, ani nemůžu dát svoje hezký fotky, fakt sama nemůžu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam