• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    NEI: Steče to (a nezašpiní) po R. asi stejně jako dobře míněné rady, stejný efekt..
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    NEI: Mám takovej dojem, že základem pro úspěšnou psychoterapeutickou či psychiatrickou pomoc je to, že ten člověk si jednak musí být vědom toho, že má problém a za druhé s tím musí chtít něco dělat a pomoc si ideálně sám vyhledat. Pokud někdo dojde nejdál k tomu, že už holt nemá postavu jako ve dvaceti, a že za veškerý jeho neštěstí můžou zlí lidičkové z nyxu, myslim že ten potenciál ke zlepšení je v tomhle nastavení nula.
    Můžeš ji nabídnout, že s ní někam zajdeš, v tomhle směru asi máš potřebné informace i zkušenosti kde hledat pomoc.
    NEI
    NEI --- ---
    KOUDY: Ale je etický si z takových lidí dělat legraci, pokud jsou tak moc ztracení?
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    MMORT7: Nevim co ma bejt prvni, jestli uzkej nos, “jizanskej typ” nebo digitalni nomad. Mozna je jednodussi patrat po tom, kdo z nas je arijskej typ s dredama vzadu.
    Nejhorsi je, ze vlastne presne vim, kdo/co je jeji typ.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me prijde ze Reborna jsou stejne jako Von_Gilotine, pulnoc, giomiky nebo zuuluu v tomhle imho ztraceni a nikdo krome nejaky odborny pomoci a medikace jim nepomuze..Rozhodne ne rady od dalsich nyxaku.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NEI: takze se budeme vymlouvat na to, ze to delaji ostatni? :)

mne prijde, ze oscilujes kolem ambice ji pomoci, tak moje nevyzadana rada "jak na to" je zbytecne neublizovat .. (a plati to samozrejme na vsechny, jen ze jsi se zrovna ozvala)
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Tak jestli tu píše nesmysly už dvacet let ...
    Taky je mi jasný že psychiatři mají svojí práce venku dost, ale stejně ...
    Je to jen jedna Reborna, není to 50 dalších lidí, co potřebují akutně pomoct.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Psychiatrů je tu hned několik, leč nepochybuji že mají vlastní zábavy dost, na to aby zachraňovaly nyxí princezny, co zachránit nechtějí.
    NEI
    NEI --- ---
    URPUTNIK: Komu tím prospějeme?

Vítej na nyxu, asi 30% veškerého obsahu je tady ve stejném duchu.
    :-)
    NEI
    NEI --- ---
    Zajímalo by mě jestli někdy šel kolem nějakej skutečnej odborník na lidskou psychiku a řekl si že Renče třeba zkusí pomoct, když od nás běžných uživatelů to nějak nebere všechna ta doporučení na léčbu ...
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    MMORT7: nepopiram humorny aspekt takto formulovane ankety, ale komu tim prospejeme? myslim to (otazku) uprimne

narazky na volebni hesla jsou jen pro odlehceni, ale myslim to vazne, neprijde mi to ani konstruktivni, ani laskave
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    LODBROG: Však, nejdřív udělej domácí úkoly a seznam , až pak je anketa:

Vezme si Reborna/Renata z Nyxu:
    1. Lodbroga
    2. Koudyho

98. Nikoho (z Nyxu, ale někoho jiného)
    99. Vůbec nikoho a umře jako stará panna.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MMORT7: Já se ptal, jak zformulovat tu anketu..
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    LODBROG: Nejdřív musíš vytipovat svobodné bezdětné jedince z úzkým nosem, “nikdo” bude až poslední volba..
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PUPEK: jo aha, už to vidím, že kámoška bere jedno rande za druhým... ano, tak takovou určitě moc chceš :), já bych teda chlapa, kterej bere jedno rande za druhým opravdu nechtěla. Ale každý svého štěstí strůjcem.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PUPEK: aha. Už rozumím. Problém bude v tom, že ten pojem ty bereš fatálně, zatímco já to tak fatálně neberu. Jedinečný je z podstaty tak nějak v podstatě každej vlastním způsobem.
    A nikdo neřekl, že by chlap měl na druhém rande pokleknout a vytáhnout prsten. To tvrdíš ty, že já to tak prezentuju, což je nesmysl, takže není na co reagovat v tomhle ohledu. To je tvoje domněnka a vy si tady v tom akorát nějak libujete, protože jste v tomhle asi nějaký omezený nebo nevím.

Jedinečnost je to, co tady pak psali i ostatní. To znamená, ano, když mne někdo zaujme a chci s ním trávit čas s vyhlídkou vztahu, tak mu prostě nenaservíruju, že ho klidně vyměnim do divadla za sestru. To je za mne ani ne psycho, jako přiblblé, netaktické a vlastně i trochu neomalené, pokud teda opravdu jde o vztah a ne o kamarádku...
    Pokud má být ta ženská jenom náhražkou za někoho do divadla, tak si ten lístek opravdu pán může nacpat do zadku.

Jak s tím souvisí tvůj oběd s kámoškou, tomu opravdu nerozumím. Nějaká souvislost?
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

Takže jsi vůbec žádný drogy neměla, ale vzala sis drogu po droze a byla to teda extáze, ale pak vlastně možná ještě speed anebo piko? Ok ok.
    Primárně tím co jsem napsala, tak se jen snažím poukázat na to, že už před 20-ti lety jsi trpěla psychickýma problémama. Uvědom si, že když o tobě druhý lidi rozhlašují podobný věci, nikdy to není pomluva a nikdy to není bezdůvodný. To jen tvůj psychickej stav ti nedovoluje sebereflexi a brání se intervenci.
    A je vcelku fuk, co bylo tím spouštěčem, ale určitě víš, že pro lidi s predispozicema k psychozám etc., může být osudný i jednorázový užití něčeho - extoška nebo piko. V kombinaci se stresem, nevyspáním, operací, rozchodem, chlastem, to je fuk.

Moje poselství tobě je takový, že už to trvá polovinu tvýho života, což je docela dost. Možná v některém období jsi na tom byla lépe, někdy hůře. V každém případě tě ale mohu s naprostou jistotou ubezpečit, že to, co tu s přestávkami posledních několik let předvádíte společně s REBORNOU, tak to opravdu není projev někoho, kdo je psychicky v pořádku.

Tak nějak mi z toho vychází, že tvým hlavním problémem, proč nemůžeš najít chlapa nejsou "plnější tvary" a celkově vzhled, což tu dost řešíš, ALE TVŮJ PROBLÉM JE TVŮJ MOZEK, KTERÝ BYSIS MĚLA S POMOCÍ PSYCHIATRA LÉČIT. Jestli jsem pochopila, seš v situaci kdy jsi přišla o práci, možná přijdeš i o bydlení a máš solidně nakročeno k tomu, aby se z tebe za dalších 10 let stala blábolivá bába, která se motá někde po Praze, mumlá si nějaký svoje historky o znásilňovací injekci a dojímá se nad mimískama v cizích kočárkách.
    Takže napíšu to taky, jako už několik lidí tady na nyxu přede mnou. Najdi si psychiatra, případně psychologa a začni svou situaci řešit. Věřím, že ve tvém případě budeš mít nárok na péči plně hrazenou pojišťovnou.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    GRANTORINO: Ano, teď ses vrátila zpět k tomu, co jsem zmiňoval, takže předpokládám, že mimóznost těch tvých prvních dvou reakcí už si nemusíme objasňovat....nebudu ti vyvracet tvůj názor, jako jsem ti ho nevyvracel ani předtím...jen znovu opakuju, pokud někdo čeká, že po 4 hodinách se stane pro toho druhého jediným jedinečným, tak je to podle mě dost psycho...jako kdybys čekala, že před tebou na druhém rande chlap poklekne a požádá tě o ruku
    A jen abys příště negeneralizovala, byl jsem domluvenej s kámoškou na oběd, dorazila s lehkým zpožděním, že měla rande, po obědě se se mnou rychle rozloučila a poprosila mě, abych šel, že jí za chvilku bude vyzvedávat další týpek na další rande :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MMORT7: Jaké přesně otázky?
    Jestli si tu někoho najde?
    MMORT7
    MMORT7 --- ---
    MEANKITTY11: Udělejte někdo anketu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam