RENA_SULIROVA:
RENA_SULIROVA:
Takže jsi vůbec žádný drogy neměla, ale vzala sis drogu po droze a byla to teda extáze, ale pak vlastně možná ještě speed anebo piko? Ok ok.
Primárně tím co jsem napsala, tak se jen snažím poukázat na to, že už před 20-ti lety jsi trpěla psychickýma problémama. Uvědom si, že když o tobě druhý lidi rozhlašují podobný věci, nikdy to není pomluva a nikdy to není bezdůvodný. To jen tvůj psychickej stav ti nedovoluje sebereflexi a brání se intervenci.
A je vcelku fuk, co bylo tím spouštěčem, ale určitě víš, že pro lidi s predispozicema k psychozám etc., může být osudný i jednorázový užití něčeho - extoška nebo piko. V kombinaci se stresem, nevyspáním, operací, rozchodem, chlastem, to je fuk.
Moje poselství tobě je takový, že už to trvá polovinu tvýho života, což je docela dost. Možná v některém období jsi na tom byla lépe, někdy hůře. V každém případě tě ale mohu s naprostou jistotou ubezpečit, že to, co tu s přestávkami posledních několik let předvádíte společně s REBORNOU, tak to opravdu není projev někoho, kdo je psychicky v pořádku.
Tak nějak mi z toho vychází, že tvým hlavním problémem, proč nemůžeš najít chlapa nejsou "plnější tvary" a celkově vzhled, což tu dost řešíš, ALE TVŮJ PROBLÉM JE TVŮJ MOZEK, KTERÝ BYSIS MĚLA S POMOCÍ PSYCHIATRA LÉČIT. Jestli jsem pochopila, seš v situaci kdy jsi přišla o práci, možná přijdeš i o bydlení a máš solidně nakročeno k tomu, aby se z tebe za dalších 10 let stala blábolivá bába, která se motá někde po Praze, mumlá si nějaký svoje historky o znásilňovací injekci a dojímá se nad mimískama v cizích kočárkách.
Takže napíšu to taky, jako už několik lidí tady na nyxu přede mnou. Najdi si psychiatra, případně psychologa a začni svou situaci řešit. Věřím, že ve tvém případě budeš mít nárok na péči plně hrazenou pojišťovnou.