VERSONNENHEIT:
RENA_SULIROVA:
A byly to od roku 2014 opilecký tanečky, jedině opilecký tanečky, protože od mých 31 let nebyla jediná akce, na který bych nebyla ani trochu opilá.
A pokud bys mě viděla, když jsem se ze skoro smrti vyhrabala mezi ,,živé" bytosti půl roku po rozchodu s bývalým snoubencem...
Tak to jsem od roku 2019/2020 byla ÚPLNĚ NA MALTU ÚPLNĚ VŠUDE.
A pokud poukazuješ na toho DJe, co se se mnou rozešel v roce 2006, protože mi ,,údajně" začlo hrabat, tak věz, že je to pomluva, kterou vymysleli lidi, který neznaj posloupnost.
Protože ta nepříjemná operace byla až po tom rozchodu a pak v průběhu toho definitivního rozchodu a takzvaně HRABAT mi začlo AŽ PO TOM ROZCHODU A AŽ PO TÝ OPERACI, možná trochu v souvislosti s drogou, kterou jinou mi po tý operaci podstrčili a já byla v tý době fakt nešťastná a náchylná se nechat takhle zmanipulovat, ale TAMTO S TÍM PSYCHICKÝM VÝKYVEM SE STALO AŽ TŘI MĚSÍCE POTOM AŽ VE ZKOUŠKOVYM OBDOBÍ Z NESPÁNÍ A TOTÁL PŘETĚŽOVÁNÍ.
Ale message: Neberte drogy!
Tato message tam zůstává.
Takže i když je to v souvislosti se mnou pomluva, že mi před 15 lety nebo kdy o prázdninách chvíli hrabalo po drogách, tak ALESPOŇ SLOUŽÍM k dobrému účelu. Což je fajn.