PUPEK: aha. Už rozumím. Problém bude v tom, že ten pojem ty bereš fatálně, zatímco já to tak fatálně neberu. Jedinečný je z podstaty tak nějak v podstatě každej vlastním způsobem.
A nikdo neřekl, že by chlap měl na druhém rande pokleknout a vytáhnout prsten. To tvrdíš ty, že já to tak prezentuju, což je nesmysl, takže není na co reagovat v tomhle ohledu. To je tvoje domněnka a vy si tady v tom akorát nějak libujete, protože jste v tomhle asi nějaký omezený nebo nevím.
Jedinečnost je to, co tady pak psali i ostatní. To znamená, ano, když mne někdo zaujme a chci s ním trávit čas s vyhlídkou vztahu, tak mu prostě nenaservíruju, že ho klidně vyměnim do divadla za sestru. To je za mne ani ne psycho, jako přiblblé, netaktické a vlastně i trochu neomalené, pokud teda opravdu jde o vztah a ne o kamarádku...
Pokud má být ta ženská jenom náhražkou za někoho do divadla, tak si ten lístek opravdu pán může nacpat do zadku.
Jak s tím souvisí tvůj oběd s kámoškou, tomu opravdu nerozumím. Nějaká souvislost?