• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    GRANTORINO: nevím, jak na tebe působí to, že chlap pozve holku do divadla, vybere představení, koupí lístky, předpokládám, že je zacvakal on, že nešli napůl...připadá ti to tak, že to ten chlap bere jako výplň nudy, bez zájmu o holku a že by tam šel jen tak, s kýmkoliv? No a protože mu holka nedá vědět a on tam nechce čumákovat sám, tak se zeptá...neřikám, že bylo uplně nejlepší zmiňovat segru, ale krom toho, že to nebylo uplně taktický, tak v celým tom příběhu nevidím jeho nezájem nebo, to co tam vidíš ty....OK, řiká se, že jste z jiný planety, tak asi fakt jo
    Souvislost s tou mojí kamoškou? jakože píšeš jak fatálně to bereme my chlapi a já ti dokládám, že i holky a dodávám, že je lepší negeneralizovat? Nic víc jsem tim nechtěl říct

Každopádně mám pocit, že už si tu jedem každej svůj vlastní příběh a s tím původním už to přestává mít spojitost, takže díky za poodkrytí tvýho světa, já jsem nasycen
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MEANKITTY11: je snadný podlehnout vábení ega a řešit cizí problemy, protože si myslíš, že si ta vyvolená, která má komtenci zachránit celý svět.
    Přitom, lidé kteří k tomu byli nějak předurčeny kvůli tomu musely celkem dlouho studovat, vzdát se zevlovani a paběrkování po nikam nevedoucích aktivitách, vztazích atd atd..

Aby to nevypadalo, že prudim do NEI, mě s tím nehorázně triggruje matka. Která "vystudovala" pár ezo praktik po internetu, a teď chodí lidem kázat jak mají žít.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: držím palce. je lehký nechat se vcucnout do něčího kolotoče, když si myslíme, že můžeme pomoct :)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Myslím že to dělám často proto, že mám fakt velký a sice za ty roky x-krat probíraný, ale nezpracovaný trauma z toho, že tátu se mi zachránit nepodařilo.
    Proto jsem taky měla tolik psychicky labilních ex a byla s nima ještě dávno po tom, co jsem se vnitřně rozhodla je opustit.

A pardon všem za OT.

Můžete pokračovat v tématu klubu, já si sem nechám dát preventivně RO.
    NEI
    NEI --- ---
    MEANKITTY11: Nojono, já jedu tyhle duši sebepoškozující tendence vždycky na stejno s tím co se mi zrovna v životě nedaří.
    Pokusím se na to už dávat zase větší pozor.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: no sobě ubližuješ a jí to nepomáhá. už se dlouho snažíš a reborna si jede furt stejně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: jako uprimne jsem "pred" vubec netusil, ze je tohle u cloveka mozny. a ona to neni zadna vyjimka
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: Já takových lidí znám bohužel trochu víc, jedním z nich byl i můj táta.
    NEI
    NEI --- ---
    Hele asi to nechme bejt, mně to zbytečně dělá blbě, takže se pokusím už tolik neangažovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: ja sacuju rebornu podobnou moji ex, tedy ze ona zadnej problem nema, navzdory odbornejm papirum.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NEI: určitě, jak píše PALEONTOLOG. Několikrát tu různé instituce zazněly i veřejně.
    Nicméně nevím, jestli si přímo řešila takovou krizi. Na běžný mánie tu často píšeš, že taky v odborné péči jseš a na terapie si chodila/chodíš, tak proč by ti to měl někdo psát? :)
    JENDAZCB
    JENDAZCB --- ---
    NEI: Takže se nakonec dostane ten důsledek sem >>> [PETGRIDUS @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    Kruh se uzavře. Reálný svět je jaksi jiný než ten virtuální.

I když po tom, co se teď stalo v Hradci Králové a poslední měsíce a roky si těžko myslet, že někteří si ten virtuální a skutečný svět nepropojují.
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG: No a právě proto je to pro mě dost trigger.
    Přijde mi to naprosto zbytečný na ni reagovat vztekem, stejně jako ji psát ať jde za psychologem.
    Dokud s ní psycholog nepromluví napřímo, nemůžeme nikdo nic.
    Jen se smířit a buď ignorovat nebo tolerovat.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: samozrejme to nepomihlo, a tak se reborna stal dobra akorat na to, aby ji hrdinove internetu ponizovali a urazeli.
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: A pokud ani to ne, tak si zvyknout na to, že je konstantně mimo a zbytečně na ni neútočit.
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Hm, no nějaké kontakty člověku v psychóze moc nepomohou, věřím tomu že jedině přímá komunikace s nějakým odborníkem odsud.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEI: Několik IDs různé riaps apod přímo v klubu
    NEI
    NEI --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NEI: ode me doporuceni na krizovou linku dostala, pred temi lety.
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Mně nikdo nikdo po pošty nic ohledně psychiky neradil.
    Možná jednou mi FIONOR napsal ať si dám bacha, že jsem v mánii a ještě nedávno jiný id, ale to je asi tak všechno.

Takže to beru podle sebe.

Tobě REBORNO dával někdo nějaká odborná doporučení nebo rady?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam