VERSONNENHEIT:
,,že už před 20-ti lety jsi trpěla psychickýma problémama. Uvědom si, že když o tobě druhý lidi rozhlašují podobný věci, nikdy to není pomluva a nikdy to není bezdůvodný."
To ano, že jsem o prázdninách 2006 měla nějaký psychický problémy, ale pak zas normálně dodělávala školu, jsem napsala. A pak jsem byla 13 let dozajista úplně normální. Až do toho zdrogování a znásilnění, co tu naplánovali, od toho momentu mi tu cizí lidi začli psát, že jsem blázen a šílená alkoholička.
Jak by bylo možný, že jsem od roku 2011 jak podle mýho bývalýho přítele, co byl se mnou 3 roky, tak podle mýho bývalýho snoubence, co byl se mnou 4 roky a bydlel se mnou 3 roky, byla naprosto psychicky v pořádku a normálně pracovala i na vysokejch psychicky náročnejch pozicích, aniž bych brala jakýkoli léky, kdybych nebyla psychicky ok?
A důvod, proč by to někdo v roce 2007/2008 zkresloval, po rozchodu s tamtím jiným přítelem, někdo kdo tě zná?
Tak jaká verze, co by někdo řekl, ti připadá lepší?
,,Měli jsme párkrát za tři roky 2003-2006 spolu na půl extázy, co nám někdo věnoval, párkrát si od známých potáhla z jointa. Pak lítala krom naší scény zároveň i na techno, ale normálně studovala VŠ. Řekl jsem jí: ,,Jsem nevěděl, že tě to tak pohltí." Což řiká ten pravej, když já jsem byl asi tak na pětinásobnym počtu akcí, než ona, kde jsem hrál nebo kam jsem i na jinou scénu jezdil. Už mě tolik nebrala. Opustil jsem ji, byla pak na nepříjemný operaci, nevyzvedl jsem ji ani v nemocnici, pak byla sama nešťastná, chodila mezi lidi, aby nebyla sama, potkala divný lidi a někdo jí vnutil nějakej speed, což byl asi pervitin, pak se tři měsíce učila, žádný drogy nebrala, přetížila se ve zkouškovym, měla o prázdinách 2006 nějaký psychický problémy po tom rozchodu, tý operaci a asi v tom nějak figurovala i ta droga, kterou jí 3 měsíce předtím vecpali, ale pak školu prej dodělala a je léta OK."
Nebo kdyby on nebo někdo jinej prezentoval lživou verzi:
,,Opustil jsem ji/Opustil ji proto, že se zbláznila z toho, že brala drogy."
Co asi myslíš, že chlapi budou radši prezentovat, aby svalili vinu za rozchod na ženský?
Spíš bych řekla, že to mohl zkreslit nějakej jeho kámoš, co mě nemusel, i když většina lidí mě měla ráda. Spíš to zkreslil nějakej jeho kámoš, než on.
,,Moje poselství tobě je takový, že už to trvá polovinu tvýho života, což je docela dost. Možná v některém období jsi na tom byla lépe, někdy hůře. "
Netrvá. Po roce 2007 tam byla ještě nějaká podrážděnost, v návaznosti na ty psychický potíže a to jen vzhledem k situaci s trochu problémovým partnerem, se kterým jsem byla 3 roky 2009-2011. Ale od roku 2011 jsem byla už naprosto psychicky fit.
Jak s tím, se kterým jsem chodila 3 roky do mých 31 let, tak pak i 4 roky s bývalým snoubencem.
Byly tam sice asi třikrát za 4 roky nějaký stresíky, když jsme o víkendu po práci jeli někam na festivali a museli stíhat nějaký spoje a já byla když mě popoháněl tak trochu hysterická.
Byly tam i z mý strany asi 2x za 4 roky nějaký, jak psala SUBVERSION ,,agresivní hysterie o penězích, protože jsem nechtěla aby utrácel, když už jsem v jeho bytě zadarmo bydlela. Protože jídlo, všechny věci a všechno jsem si chtěla platit sama a když platím já, tak škudlím a nechtěla jsem, aby za mě utrácel a šetřil raději peníze na doplacení bytu.
Bytu, ze kterýho jsem pak, když ho pronajal, sice měla chvíli zaplacenej pro nás nájem ve vetším bytě 2+kk, ale PAK UŽ JSEM Z JEHO PENĚZ ANI Z TOHO BYTU UŽ NIC NEMĚLA.
I když jsem se celou dobu snažila šetřit, abychom se pak měli dobře, až se vezmeme a budeme mít dítě a já budu muset být pár let doma.
No tak to dítě nemáme.
Ale s mou psychikou to, kde on má rodiště, kam se za tátou chtěl vrátit, že to tam má blíže domu, s mou psychikou to fakt nesouviselo.
PROTOŽE NA TO, JAK JSEM SE PO TÝ ZTRÁTĚ PRÁCE DOMA VZTEKALA, NA TO JAK JSEM BYLA CÍLEVĚDOMÁ, MÁM BÝT HRDÁ, NE SI TO KVŮLI NĚJAKÝMU BLBCI, CO CHCE ZPĚT DO RODIŠTĚ NA MORAVU A BEZOHLEDNĚ MĚ PO LETECH OPUSTÍ, VYČÍTAT.