• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    VON_GILOTINE:

A aby jste se tu nenudili. I když s GILOTINEM bych se tu fakt bavit neměla!:

Tak něco pro NEI.

Use of antipsychotics and Polycystic ovarian syndrome (POS).

Užívání antipsychotik a syndrom polycystických vaječníků.

Zda užití antipsychotik může u ženy vyvolat výskyt cysty/cyst na vaječníkách, jak to souvisí s následným přibíráním na váze a S VYNECHÁNÍM NEBO ÚPLNOU ABSENCÍ MENSTRUACE A REPRODUKČNÍM POTENCIÁLEM ŽENY.

NEI psala něco o tom, že nabyla na váze a má tukový břicho. A že řeší, jak si pořídit dítě. Třeba by jí molhi léky postupně na dobu těhotenství snížit, nebo vybrat nějaký, který v těhotenství nevadí, nevím? Měla by si zajít na ultrazvuk, zda nemá cystu. Četla jsem o zpěvačce Bebe Rexha, že má ten POS a je tlustá proto.

Zda pak měla děti, nevím.

Ale já děti fakt chci a i kdyby mi něco bylo, tak bych stejně žádný léky nechtěla.

A u mě to tehdy bylo po rozchodu opilství, po znásilnění tady ještě větší opilství, i kdyby to byla manie, která vzniká ne po sedmičce bílýho nebo červenýho vína, ale VÝHRADNĚ AŽ PO LITRU VÝHRADNĚ ČERVENÝHO VÍNA, řešit se to podle mě dá jen omezením alkoholu a už skoro vůbec neobjednávám, když jsem někam chodila, to červený víno a je KLID.

https://www.ohacep.org/aws/OPPA/asset_manager/get_file/895314?ver=1
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Reborna posli mi fotku aktualni
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Spíš jde o to, kde mě tedy prosluněná nebo spíš rozjímavá Versonnenheit viděla pařit a běhat, tak ožralou, že si fakt myslela, že jsem vyšinutá.

A ano, bojím.

Od operace 2006 a po tom, co pak následovalo, se bojím skoro všech doktorů, takže asi by to bylo i psychologů/psychiatrů.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA:
    RENA_SULIROVA:

Zdůrazňuji:

,,Přesně tak!

Tak pohledná bohyně, nekuřačka, drogy nebere, jen tochu chlastá, neni to sadistka jako SNOWHITE, ANI DĚTNATEJ RUSKEJ ,,NEGR" JAKO SUBVERSION, ANI NEMÁ ČTYŘI MIMÍSE SE TŘEMI RŮZNÝMI OTCI, JAKO GRANTORINO.
    A všichni jí chtěj všude sahat na kozy.
    No na poměry NYXU PARTIE!"

To jen zdůrazňuji pro případné zájemce o sahání na kozy.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA:

Coe voe, debžone?

,,Přesně, a my se tu díváme na někoho, kdo posledních 20 let oslavuje jeden úspěch za druhým. Na co sáhla, to se ji povedlo. Má rozjetou kariéru"

No a co, tak jsem, když jsem přišla o práci v oboru, pak chvíli po krizi dělala pár let něco administrativního trochu mimo obor, třeba jako ty, debžone.

A že jsem ve vedení firem byla až 3 roky 2014-2016 a pak jinde zase jen něco administrativního oboru příbuznýho rok a pak až chvíli zase v oboru ve vedení firmy 2018 a pak až chvíli 2019 a tři roky ve vedení firmy na pozici v oboru až poslední 3 roky?

No a?

Ta praxe se sčítá.

I tři roky a k tomu jinde půl roku, pak jinde rok a pak jinde 3 roky, JE POŘÁD SEDM LET PRAXE V OBORU.

,, a kamarádi ji volají, že se jim stýská a chtěli by ji vidět."

Ne. Mně stačí se osobně potkávat na chvíli někde se známými.

A kámoš mi nevolá, PROTOŽE VÍ, ŽE BYCH ZASE HUČELA, AŤ MĚ ODVEZE NA HORY A DALA BYCH MU ZASE NA BENZÍN JEN PŮLKU, PŘITOM TAM CHCI JEN JÁ, PROTOŽE ON UŽ MOC NELYŽUJE. JEDE SI CYKLISTIKU. A na horách by šel chudák zas jen na výlet a chrápal v autě a čekal, než si madam ráčí zalyžovat.

,,Vidíme jak někdo má zmáknutý své finance, jak má vizi v životě, kterou se mu daří naplňovat a jakékoliv překážky zvládá levou zadní vyřešit."

To mám, no.

Jen nejsem RUSKEJ ,,NEGR" jako někdo, to neberte nijak hanlivě vůči nějakýmu národu nebo rase, ale já nejsem TEN, KDO BY SEM PŘIŠEL A SMĚL TU BÝT JEN PROTO, ABY PRACOVAL A ZVYŠOVAL HDP A ,,NEGŘIL".

,, Díváme se na někoho, kdo je pro hromadu ostatních vzorem a říkáme si že kdybychom byli jen z části tak dobří jako ona, to by bylo, to bychom se měli! Někteří až nezdravě závidí a skoro až intrikují, což ale bohyni nechává chladnou a nechává se dál nápadníky nosit na ramenou."

Přesně tak!

Tak pohledná bohyně, nekuřačka, drogy nebere, jen tochu chlastá, neni to sadistka jako SNOWWHITE, ANI DĚTNATEJ RUSKEJ ,,NEGR" JAKO SUBVERSION, ANI NEMÁ ČTYŘI MIMÍSE SE TŘEMI RŮZNÝMI OTCI, JAKO GRANTORINO.
    A všichni jí chtěj všude sahat na kozy.
    No na poměry NYXU PARTIE!

,,Gratulujeme, za dalších 20 let už budeš rentiér a snídat sex a šampaňské někde na riviéře, sklízet to jako plody své celoživotní výjimečnosti a talentu."

No spíš bych to viděla na snídání léků v nějaký po rodičích konečně zděděný nemovitosti, raději bych byt v Praze, než polorozpadlou kůču po pra-pra-prarodičích na vesnici.

Ale vypadá to, že si nebudem moct nechat obojí a pak se uvidí.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: To že tvé psychózy netrvají ti potvrdil psycholog, máš sama psychologické vzdělání (ne, ani psychologové nemají analyzovat sami sebe) nebo jsi to vyvěštila z čajových lístků, protože se psychologů bojíš?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA: *v roce 2006 vnutili místo krystalický extáze nebo speedu asi nějakej pervitin.
    Oprava: Množné číslo o cizích lidech od lidí, se kterými jsem se tehdy seznámila, kteří mě samotnou smutnou po rozchodu a operaci přemluvili

Oprava.

Protože z toho příspěvku by to vypadalo tak, jako kdyby mi to 2006 vnutil ten bývalej přítel.

Ne, ten by mi fakt nic takovýho NEDAL!
    NEI
    NEI --- ---
    Renčo, promiň, ale já se musím vzdálit.
    Měj se hezky a ať se ti daří.
    Kdybys potřebovala, můžeš mi kdykoliv napsat do pošty.
    Páčko 🤍
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

,,máš solidně nakročeno k tomu, aby se z tebe za dalších 10 let stala blábolivá bába, která se motá někde po Praze, mumlá si nějaký svoje historky o znásilňovací injekci a dojímá se nad mimískama v cizích kočárkách."

Sice moje máma, když jí táhlo na 50, ještě jako bába nevypadala a začíná tak vypadat, náznaky ,,bábovitosti", ale jen málo a místy, až teď po SEDMDESÁTCE. Když jí táhlo na 50, pak dokonce i na 60, tak byla ještě mladě vypadající dlouhovlasá zmalovaná vyzývavě oblečená sexy kočka, kterou v MHD a krámě balili 30 letý chlapi. ..

...Tak v tom máš pravdu.

Možná až mě přestanou otravovat od soudu ohledně příspěvku, za kterej mě udal NAVARA, kterej spoludomluvil s místníma kreténama moje zdrogování a znásilnění, TAK BYCH MOHLA PŘESTAT POMALU BLÁBOLIT A VYPISOVAT O ZNÁSILŇOVACÍ INJEKCI.

Ale jestli si tu kvůli těm kriplům nebo napříč scénama, na kterých se mě snažili znemožnit, už nikoho nenajdu, protože jsem kvůli nim musela smazat svoje fotky a zrušit seznamování tady a přestala se pár let snažit seznámit i na akcích, když se mě všude snažili ztraonit, pak by MOHLO, kdybych se neseznámila, PŘIJÍT TO DOJÍMÁNÍ NAD TĚMA MIMÍSKAMA V CIZÍCH KOČÁRCÍCH.

To je fakt. V tomto pravdu máš.
    KULA
    KULA --- ---
    Přesně, a my se tu díváme na někoho, kdo posledních 20 let oslavuje jeden úspěch za druhým. Na co sáhla, to se ji povedlo. Má rozjetou kariéru a kamarádi ji volají, že se jim stýská a chtěli by ji vidět. Vidíme jak někdo má zmáknutý své finance, jak má vizi v životě, kterou se mu daří naplňovat a jakékoliv překážky zvládá levou zadní vyřešit. Díváme se na někoho, kdo je pro hromadu ostatních vzorem a říkáme si že kdybychom byli jen z části tak dobří jako ona, to by bylo, to bychom se měli! Někteří až nezdravě závidí a skoro až intrikují, což ale bohyni nechává chladnou a nechává se dál nápadníky nosit na ramenou.

Gratulujeme, za dalších 20 let už budeš rentiér a snídat sex a šampaňské někde na riviéře, sklízet to jako plody své celoživotní výjimečnosti a talentu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:

A my se tak vzájemně pomlouváme a komolíme o sobě informace taky možná proto, abyste se vy ostatní o něco málo mladší vyvarovali drog, tedy alespoň těch nejnebezpečnějších. Já můžu pomlouvat LSDsaře, protože LSD jsem nikdy neměla, oni zas mě, která jsem 2003-2006 sežrala s bývalým na půl suma sumárum 6 extází a někde vyextoškovaně trapňoučce pobíhala, což byl jen předvoj k tomu, aby mi nešťasný po rozchodu a operaci vnutil místo krystalický extáze nebo speedu asi nějakej pervitin. Pak jsem 3 měsíce žádný drogy neměla a vyskytli se ve zkouškovym psychický problémy.

No ale ber to pozitivně. Možná i díky nim jsem od roku 2007 žádný drogy neměla. Tedy jen jak mi nějakej kluk dal v klubu extázi a když jsem mu ji chtěla vrátit, že drogy neberu, už tam nebyl, tak jsem toho, když zavírali v covidu kluby a končili i venkovní akce, někde po 15 letech půlku snědla, jen že jsem to nechtěla vyhodit, takže po 15 letech půlka toho proběhla, asi jsem to snědla tahdy, jak jsem byla psychicky rozložená po tom tady naplánovanym zdrogování a znásilnění, že jsem to snědla, že jsem nechtěla nic vytěsňovat jako obvykle rozchod a znásilnění alkoholem a někde opilecky tancovat, pobíhat a i chvíli něco opilecky nadávat a pak zas tanocvat, tento toho času klsický průběh, ale radši jsem snědla tohle, tu půlku extáze a no a od tý doby jsem zase 4 roky nic takovýho neměla, ANI TO NEPLÁNUJU.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:

,,že už před 20-ti lety jsi trpěla psychickýma problémama. Uvědom si, že když o tobě druhý lidi rozhlašují podobný věci, nikdy to není pomluva a nikdy to není bezdůvodný."

To ano, že jsem o prázdninách 2006 měla nějaký psychický problémy, ale pak zas normálně dodělávala školu, jsem napsala. A pak jsem byla 13 let dozajista úplně normální. Až do toho zdrogování a znásilnění, co tu naplánovali, od toho momentu mi tu cizí lidi začli psát, že jsem blázen a šílená alkoholička.
    Jak by bylo možný, že jsem od roku 2011 jak podle mýho bývalýho přítele, co byl se mnou 3 roky, tak podle mýho bývalýho snoubence, co byl se mnou 4 roky a bydlel se mnou 3 roky, byla naprosto psychicky v pořádku a normálně pracovala i na vysokejch psychicky náročnejch pozicích, aniž bych brala jakýkoli léky, kdybych nebyla psychicky ok?

A důvod, proč by to někdo v roce 2007/2008 zkresloval, po rozchodu s tamtím jiným přítelem, někdo kdo tě zná?

Tak jaká verze, co by někdo řekl, ti připadá lepší?

,,Měli jsme párkrát za tři roky 2003-2006 spolu na půl extázy, co nám někdo věnoval, párkrát si od známých potáhla z jointa. Pak lítala krom naší scény zároveň i na techno, ale normálně studovala VŠ. Řekl jsem jí: ,,Jsem nevěděl, že tě to tak pohltí." Což řiká ten pravej, když já jsem byl asi tak na pětinásobnym počtu akcí, než ona, kde jsem hrál nebo kam jsem i na jinou scénu jezdil. Už mě tolik nebrala. Opustil jsem ji, byla pak na nepříjemný operaci, nevyzvedl jsem ji ani v nemocnici, pak byla sama nešťastná, chodila mezi lidi, aby nebyla sama, potkala divný lidi a někdo jí vnutil nějakej speed, což byl asi pervitin, pak se tři měsíce učila, žádný drogy nebrala, přetížila se ve zkouškovym, měla o prázdinách 2006 nějaký psychický problémy po tom rozchodu, tý operaci a asi v tom nějak figurovala i ta droga, kterou jí 3 měsíce předtím vecpali, ale pak školu prej dodělala a je léta OK."

Nebo kdyby on nebo někdo jinej prezentoval lživou verzi:

,,Opustil jsem ji/Opustil ji proto, že se zbláznila z toho, že brala drogy."

Co asi myslíš, že chlapi budou radši prezentovat, aby svalili vinu za rozchod na ženský?

Spíš bych řekla, že to mohl zkreslit nějakej jeho kámoš, co mě nemusel, i když většina lidí mě měla ráda. Spíš to zkreslil nějakej jeho kámoš, než on.

,,Moje poselství tobě je takový, že už to trvá polovinu tvýho života, což je docela dost. Možná v některém období jsi na tom byla lépe, někdy hůře. "

Netrvá. Po roce 2007 tam byla ještě nějaká podrážděnost, v návaznosti na ty psychický potíže a to jen vzhledem k situaci s trochu problémovým partnerem, se kterým jsem byla 3 roky 2009-2011. Ale od roku 2011 jsem byla už naprosto psychicky fit.

Jak s tím, se kterým jsem chodila 3 roky do mých 31 let, tak pak i 4 roky s bývalým snoubencem.

Byly tam sice asi třikrát za 4 roky nějaký stresíky, když jsme o víkendu po práci jeli někam na festivali a museli stíhat nějaký spoje a já byla když mě popoháněl tak trochu hysterická.

Byly tam i z mý strany asi 2x za 4 roky nějaký, jak psala SUBVERSION ,,agresivní hysterie o penězích, protože jsem nechtěla aby utrácel, když už jsem v jeho bytě zadarmo bydlela. Protože jídlo, všechny věci a všechno jsem si chtěla platit sama a když platím já, tak škudlím a nechtěla jsem, aby za mě utrácel a šetřil raději peníze na doplacení bytu.

Bytu, ze kterýho jsem pak, když ho pronajal, sice měla chvíli zaplacenej pro nás nájem ve vetším bytě 2+kk, ale PAK UŽ JSEM Z JEHO PENĚZ ANI Z TOHO BYTU UŽ NIC NEMĚLA.
    I když jsem se celou dobu snažila šetřit, abychom se pak měli dobře, až se vezmeme a budeme mít dítě a já budu muset být pár let doma.

No tak to dítě nemáme.

Ale s mou psychikou to, kde on má rodiště, kam se za tátou chtěl vrátit, že to tam má blíže domu, s mou psychikou to fakt nesouviselo.

PROTOŽE NA TO, JAK JSEM SE PO TÝ ZTRÁTĚ PRÁCE DOMA VZTEKALA, NA TO JAK JSEM BYLA CÍLEVĚDOMÁ, MÁM BÝT HRDÁ, NE SI TO KVŮLI NĚJAKÝMU BLBCI, CO CHCE ZPĚT DO RODIŠTĚ NA MORAVU A BEZOHLEDNĚ MĚ PO LETECH OPUSTÍ, VYČÍTAT.
    NEI
    NEI --- ---
    VICTO_REA: Já to vždycky zapomenu, takže v danou chvíli se snažím pomáhat s dobrým úmyslem, ale když si vzpomenu že si u toho asi i dekompenzuju trauma, tak musím okamžitě přestat.

Spíš se musím hodně moc silou vůle snažit nikomu nepomáhat.

Třeba Praškovi to přišlo hezký, no lidé z nyxu by s ním asi nesouhlasili.
    FATTY
    FATTY --- ---
    VICTO_REA: pokud to vynasi.. bohuzel zijeme v attention economy, tj. opak takove, kde by hodnoty vytvarela pile, odbornost ci potrebnost :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    PUPEK: jsem polichocena, ze mi ještě odpovídáš. Ano, myslim, ze jsou to dva různé světy. A je to dobře. Víc k tomu nemám.
    PUPEK
    PUPEK --- ---
    GRANTORINO: nevím, jak na tebe působí to, že chlap pozve holku do divadla, vybere představení, koupí lístky, předpokládám, že je zacvakal on, že nešli napůl...připadá ti to tak, že to ten chlap bere jako výplň nudy, bez zájmu o holku a že by tam šel jen tak, s kýmkoliv? No a protože mu holka nedá vědět a on tam nechce čumákovat sám, tak se zeptá...neřikám, že bylo uplně nejlepší zmiňovat segru, ale krom toho, že to nebylo uplně taktický, tak v celým tom příběhu nevidím jeho nezájem nebo, to co tam vidíš ty....OK, řiká se, že jste z jiný planety, tak asi fakt jo
    Souvislost s tou mojí kamoškou? jakože píšeš jak fatálně to bereme my chlapi a já ti dokládám, že i holky a dodávám, že je lepší negeneralizovat? Nic víc jsem tim nechtěl říct

Každopádně mám pocit, že už si tu jedem každej svůj vlastní příběh a s tím původním už to přestává mít spojitost, takže díky za poodkrytí tvýho světa, já jsem nasycen
    VICTO_REA
    VICTO_REA --- ---
    MEANKITTY11: je snadný podlehnout vábení ega a řešit cizí problemy, protože si myslíš, že si ta vyvolená, která má komtenci zachránit celý svět.
    Přitom, lidé kteří k tomu byli nějak předurčeny kvůli tomu musely celkem dlouho studovat, vzdát se zevlovani a paběrkování po nikam nevedoucích aktivitách, vztazích atd atd..

Aby to nevypadalo, že prudim do NEI, mě s tím nehorázně triggruje matka. Která "vystudovala" pár ezo praktik po internetu, a teď chodí lidem kázat jak mají žít.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: držím palce. je lehký nechat se vcucnout do něčího kolotoče, když si myslíme, že můžeme pomoct :)
    NEI
    NEI --- ---
    NEI: Myslím že to dělám často proto, že mám fakt velký a sice za ty roky x-krat probíraný, ale nezpracovaný trauma z toho, že tátu se mi zachránit nepodařilo.
    Proto jsem taky měla tolik psychicky labilních ex a byla s nima ještě dávno po tom, co jsem se vnitřně rozhodla je opustit.

A pardon všem za OT.

Můžete pokračovat v tématu klubu, já si sem nechám dát preventivně RO.
    NEI
    NEI --- ---
    MEANKITTY11: Nojono, já jedu tyhle duši sebepoškozující tendence vždycky na stejno s tím co se mi zrovna v životě nedaří.
    Pokusím se na to už dávat zase větší pozor.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    NEI: no sobě ubližuješ a jí to nepomáhá. už se dlouho snažíš a reborna si jede furt stejně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam