RENA_SULIROVA: Původně jsem psala to, že potřebuješ odbornou pomoc z toho důvodu, že máš porouchanej mozek. To vůbec není tvým vzhledem a postavou, že máš problém najít chlapa k založení rodiny. Mnohem tlustší a starší a šeredný ženy mají muže a děti a spokojený vztahy. Tvůj problém je porouchaná psychika. Proto nemůžeš najít chlapa. Plus by ti to samozřejmě mohlo i pomoci u soudu, ale pokud ti aktuálně u soudu už nic nehrozí, tohle je druhotná věc.
Je fakt škoda, že ten svůj problém vůbec nevidíš. A jaktože to všichni na internetu víme, že nějaký problém máš a potřebovala bys psychiatra? No celej tvůj projev tady, to jakým stylem píšeš příspěvky a co v nich píšeš je uplně evidentní demonstrace psychotického chování.
Zcela zbytečně se bojíš návštěvy psychiatra a medikace, dneska jsou na výběr moderní léky, který ti plodnost neovlivní a tohle je možný před léčbou domluvit a říct, že plánuješ mimíse. A jestli jsi někde četla něco jinýho, byly to zřejmě informace týkající se žen, který braly léky mnoho let. Existuje velký množství antidepresiv, který berou i ženy během těhotenství.
Taky není potřeba se bát toho, že tě někdo někam zavře proti tvé vůli. Pokud nepodepíšeš souhlas s hospitalizací, budeš normálně docházet do ambulance.
Je mi jasný, že je to k hovnu, páč psychotici si svoje chování neuvědomují. Ale vzhledem k tomu, že ti reálně zbývá opravdu málo času, aby ses dala do pořádku a to dítě jsi stihla, aspoň jsem to zkusila :) Možná když ti to napíše někdo další po sto padesátý, konečně ti dojde, že to s tebou lidi vlastně myslí dobře a k tomu psychiatrovi si zajdeš.
Pokud nechceš brát léky, běž aspoň k psychologovi. Ten ti žádný léky ani napsat nemůže.