• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:

Jenže stejně už nás v celý týhle věci fízlové a pak soud tak nějak předběhli... Asi měli se mnou jiný plány, ať už z jakýhokoli důvodu. Takže doposud to řeším.

,,aniž by z toho plynuly nějaké negativní důsledky pro tebe. Prostě jsi traumatizovaná znásilněním a pod vlivem toho jsi psala divný rasistický věci na internet."

Přesně tak to bylo, i když to pak byl jen černej humor s cílem poslat SUBVERSION i místní úchyly a posměváčka do hajzlu.

To by mi ještě mohli taky předepsat nějaký antidepresiva a udělat ze mě to (aktivnější zodpovědnější psychicky náročnější) práce NEschopný zombie, třeba ještě neplodný s těma polycystickejma vaječníkama, který ztratí menstruaci definitivně, takže bye bye mimísi... a jak by to pak bylo s mou hmotností taky nechci domýšlet...a pak kdybych to chtěla vysadit, by to ještě mohlo skončit skokem z okna. A skončila bych jako ta Nela, co umřela po znásilnění, antidepresivech a skoku z okna, kdy pak byla na vozejčku a pak UMŘELA!

Takže negativní důsledky by byly třeba ještě horší než takhle.

,,A třeba se ti podaří získat aspoň částečný invalidní důchod, takže bys nemusela makat na plnej úvazek."

Ne že bych o něj, když chci po nějaký administrativě na částečnej úvazek teď , OPĚT PAK ZASE dělat inženýrskou práci v oboru jako doteď (2022 až do konce roku 2024), NE, že bych o TEN INVALIĎÁK na hlavu STÁLA nebo se o něj zajímala, protože nevidím jedinej důvod, proč bych se o něj zajímat měla a navíc s ním by mě asi do inženýrský práce už pak ani nepustili, ale:

Ten invaliďák by mi podle mě dali taky jedině, kdybych na to brala nějaký antidepresiva.

A já na plnej úvazek makat nemusím...

TO KOMUNISTI TI PŘED PĚTATŘICETI LETY ŘEKLI ŽE MUSÍM A ŽE MI PŘIDĚLILI NĚJAKOU KNÍŽKU, KAM JE POTŘEBA DÁT NĚJAKÝ RAZÍTKO??

Ale já tady tu knížku nikde nevidím.

Tady musí makat a zvyšovat HDP a ,,negřit" jen RUSKEJ ,,NEGR" SUBVERSION, která TU JE PROTO, ABY PRACOVALA (A nemá to být hanlivý, jen ,,NEGR" OD SLOVA NEGŘIT JAKO PRACOVAT!!

To ona je tu, ABY POŘÁD ZVYŠOVALA HDP A POŘÁD PRACOVALA A TÍM TU BYLA UŽITEČNÁ.

Jenže já jsem si přečetla, že řada ruských žen tu nikdy nehla ani prstem a jsou v domácnosti a že místo HDP, který tu maj zvyšovat a produkovat, tu vyprodukovali jen nějaký ruský dětičky.

A nestěžuju si na ně JÁ!

Ale třeba celej BAZÉN, KDE SE MĚ NĚJAKÁ PANI ZOUFALE NA NĚCO PTALA A ŘÍKALA, ŽE JE TEDY RÁDA, ŽE NEJSEM CIZINKA.

No mě taky jako v létě sralo, že místo aby kolem mě byli mladý chlapi, se kterými bych se mohla v plavkách seznámit, ŽE JSOU VŠUDE OKOLO CIZOKRAJNÝ RODINKY.

Ale já bych za to neměla být obviněna, že to sem píšu!

Protože já nejsem ten, kdo tam HLÁSAL, ŽE DO BAZÉNU A NA KOUPÁK UŽ V ŽIVOTĚ NEPŮJDE, A ŽE ANI JEHO ZNÁMÍ TAM NECHTĚJ ZA NÍM PŘIJÍT, PROTOŽE PREJ NECHTĚJ PLAVAT A LEŽET NA LOUCE MEZI ROMY, RUSY A UKRAJINCI A ŠIKMOOKÝMI A ČERNOUŠKY!!!

Já to NEŘEKLA, JASNÝ!!!

TO JSEM NEBYLA JÁ, KDO TO TAM HLÁSAL!

Nicméně, to ona tu napsala HNUSNEJ PŘÍSPĚVEK MNĚ A JÁ NEPOCHOPILA, ŽE SI DĚLALA LEGRACI A TAK JSEM JÍ JEN CHTĚLA POSLAT DO HAJZLU.

Nicméně:

Tady musí makat a zvyšovat HDP a ,,negřit" jen chlapi, ti by měli a musí makat SUBVERSION, která TU JE PROTO, ABY PRACOVALA (A nemá to být hanlivý, jen ,,NEGR" OD SLOVA NEGŘIT JAKO PRACOVAT!!

To ona je tu, ABY POŘÁD ZVYŠOVALA HDP A POŘÁD PRACOVALA A TÍM TU BYLA UŽITEČNÁ a ospravedlnila svůj pobyt tady a jevila se užitečná.

A to JÁ JSEM TU, ABYCH MĚLA MIMÍSE, PROTOŽE JSEM ČEŠKA a jsem tu DOMA.

A BÝT V DOMÁCNOSTI JE OD SLOVA DOMA.

I když ona je tu už doma taky, o tom žádná.

Viš.

Si piš.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    RENA_SULIROVA: to tu řešíš jenom ty a traumatizuješ se tudíž sama.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    RENA_SULIROVA: kde ho najdeš poprvý, tam ho najdeš pokaždý :P
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: 2005/2006, poté už jsem s tím člověkem, který mi to říkal v kontaktu nebyla. Asi už to nechme být, je to fakt stará historie a ikdyby ti z drog tehdy hráblo, tak z mého pohledu na tom není nic dehonestujícího :) Stává se to celkem běžně.

Proč jsem nabyla dojmu, že nejsi úplně v pohodě? No přijde mi celkem jasné, že po tom znásilnění v pořádku asi být nemůžeš, nebo ano? Myslím že takový zážitek je něco, k čemu je potřeba opravdu odborná pomoc, abys to zpracovala a nevracelo se ti to třeba až budeš mít muže. Přeci jen něčím takovým ta důvěra v muže obecně je dost pokažená?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: ,,Jsem muž (nebo se cítím dost mužně na to, aby to prošlo)" :D

Ale to tam pak dá fajfku i ta debžonka SNOWHITE.
    Měla v gender fucku fotku s připínacím penisem.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER: S tím sis dal fakt ve všední den o PŮLNOCI PRÁCI??

:D

Wow.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:

,, Tys nic špatného neudělala" - přesně tak.

,,nějaké potíže s psychikou už se s tebou táhnou asi delší dobu, když jsem se o tobě tyhle informace doslechla. A bylo to fakt někdy v tom roce 2005" - netáhnou, to ses jen doslechla zkreslený drby a bylo to v roce 2006 a doslechla ses to potom někdy třeba 2008 od LSD vykašenců na nějakejch párty??, takže to bylo tehdy a NE TEĎ ani před 6 lety, takže netáhnou...je to tvuj výplod, já nic takovýho nepsala a pokud jsi nabyla z něčeho, co jsem psala, toho dojmu, tak to není můj problém...tedy neměl by být, ale jak vidíš, tak je, protože to tu vysvětluju

,,Spíš mi moc nedochází, jako asi nikomu tady, proč svůj stav neřešíš, abyses dala teda po tom co se ti stalo dohromady. A našla sis manžela a založila rodinu."

- Já jsem pohromadě a nevím, proč jsi nabyla dojmu, že nejsem...

,,Myslim si že kvůli rasistickému příspěvku by ti toho asi moc neudělali a ani tě nikdo nikam zavírat nebude. Ani do vězení, ani do léčebny."

Tak to se mýlíš. Soud mě řeší doteď. Tedy v této pozdější fázi to spíš už u soudu řeším naopak já. Musím, aniž bych chtěla.

Jsou schopný znásilněnou ženu takto řešit a traumatizovat ještě po 5 letech. To je náš soudní systém.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    RENA_SULIROVA: Nezapomnělo, já jen, že hrát si na to, že je špatný jít na na párty (když se ti chce) z důvodu, že jsou tam mladší, mi přijde docela blbý. Nevím, kde bych sehnal některý svoje kamarády, kdybych nechodil na párty.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI:
    RENA_SULIROVA:
    ONDRAT:

Jenže podstatný je, že se tu zapomnělo, co jsem psala kdysi.

Že pro mě PÁRTY fakt ve dvaceti ani pětadvaceti a až do 30 smyslem života nebyly. Protože to jsem sice na nějakých akcích byla, ale hlavně studovala VŠ a moc nikam nechodila a nejezdila a protože mě po rozchodu už nikam tehdejší bývalej logicky nebral a neměla jsem ani peníze. A pak s dalšími dvěma příteli jsme někam chodili a jezdili jen sporadicky a byl u mě problém s penězi i léta po promoci, když jsem v krizi přišla o místo a během hledání dalších prací mezitím dělala jen brigády. Dost dlouho než jsem si zase našla místo v oboru, kde už jsem byla konečně celý 3 roky a pak to zase bylo s penězi divoký. Práce někde dva roky, pak zas půl roku nic. Pak jsem si zase práci v oboru našla, ale byly léta, kdy musel cesty na akce zajišťovat bývalý snoubenec a jen díky tomu, že měl někde, kde hrál konzumačku a že mi občas koupil víno, jsem se mohla nějak častěji něčeho zůčastňovat. Pak jsem zase měla tři roky práci v oboru a ne kratší dobu, až teď. Prakticky bych řekla, že více času na akce, když jsem si to po práci zorganizovala a kloudný peníze jsem měla až od minuýho nebo předminulýho roku.

Takže teď si to po 32. roce života až doteď:

ZAPRVÉ: VYNAHRAZUJU

ZADRUHÉ: CHCI SE TAKY TAM ZKUSIT SEZNÁMIT
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: pokud půjdeš na vyšetření k psychiatrovi, pravděpodobně ti doporučí ambulantní léčbu.
    A k tomu, aby to bylo na pojišťovnu ti tam nějakou "méně závažnou" diagnozu vymyslí. Třeba PTSP - post traumaticka stresová porucha. V důsledku znásilnění. A s tim už se u soudu dá operovat, aniž by z toho plynuly nějaké negativní důsledky pro tebe. Prostě jsi traumatizovaná znásilněním a pod vlivem toho jsi psala divný rasistický věci na internet. Takže ti to pomůže se soudy a budeš mít klid. A třeba se ti podaří získat aspoň částečný invalidní důchod, takže bys nemusela makat na plnej úvazek.
    Myslím že tohle není nic, co by ti mělo uškodit v nalezení manžela.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

Evaluace demografického a sociálního potenciálu partnerské základny pro ID Rena_Sulirova v rámci diskuzní platformy

Instrukce:
    Tento dotazník si klade za cíl provést rychlou populační analýzu s cílem identifikovat potenciální pool uživatelů, kteří splňují klíčová kritéria pro romanticko-reprodukční kompatibilitu s uživatelkou Rena_Sulirova. Výsledky budou podrobeny rigoróznímu vyhodnocení a mohou být použity pro budoucí akademické (nebo demograficky-reprodukční) účely.

Hypotéza: "Ale jsi si fakt tak jistá, ŽE SE NA CELYM NYXU NENAJDOU TAKY NĚJAKÝ NORMÁLNÍ SVOBODNÝ DOPOSUD BEZDĚTNÝ POHLEDNÝ CHLAPI????"

50 hlasy od 14 respondentů

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: Přijde mi, že se zbytečně a obsáhle obhajuješ. Není to nutný. On tě tu nikdo (nebo skoro nikdo) neodsuzuje za to co se ti stalo, takže to nemusíš vysvětlovat a obhajovat. Tys nic špatného neudělala a já ti jen psala, že nějaké potíže s psychikou už se s tebou táhnou asi delší dobu, když jsem se o tobě tyhle informace doslechla. A bylo to fakt někdy v tom roce 2005.
    V letech 2019 / 2020 jsem tě nikde vidět nemohla, bydlela jsem ve Španělsku.

Spíš mi moc nedochází, jako asi nikomu tady, proč svůj stav neřešíš, abyses dala teda po tom co se ti stalo dohromady. A našla sis manžela a založila rodinu.

Myslim si že kvůli rasistickému příspěvku by ti toho asi moc neudělali a ani tě nikdo nikam zavírat nebude. Ani do vězení, ani do léčebny.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    INSEQUI: Smysl života to nebývá často ani ve dvaceti, ale jo, abych ti naboural tvoje představy, tak mně i mým kamarádům přijde docela normální zajít si občas na párty a dvacetiletí tam jsou, no a?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Fajn. Blížíme se k pointě.

,,Krom toho si myslim, že lékařský posudek by ti mohl pomoct s těma soudama a když budeš mít diagnozu, dá se to zahrát na to, žes ten rasistický příspěvek nepsala úplně při smyslech ?"

Sice jsem diagnózu žádnou neměla a myslela to jako černej humor.

Ale:

,,když budeš mít diagnozu, dá se to zahrát na to, žes ten rasistický příspěvek nepsala úplně při smyslech ?"

Fajn.

A co si pak myslíš, že by pak jako následovalo? Co by pak v našem právním řádu následovalo, kdyby byl někdo podezřelej ze spáchání trestnýho činu, aniž by byl trestnej a aniž by byl z něho pak usvědčen...

...ale někdo by byť i vymyšleně mezitím napsal a lhal, že má nějakou diagnózu, je úplně mimo realitu, nemá rozlišovací schopnosti a není při smyslech a je to úplnej blázen??

Co si myslíš, že by pak následovalo a co by s tím člověkem udělali?

Co by s tím člověkem, místo toho, aby si hledal práci a pak manžela a měl mimíse, co by s ním udělali?

Si to třeba najdi někde na netu.

A pak dej vědět.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI:
    RENA_SULIROVA: ,,Začínám být alergickej na slovo párty. Opravdu existuje někdo kdo ve čtyřiceti letech vidí smysl života v tom chodit někam křepčit s dvacetiletejma."

Já: ,,Ne! To už po dvaceti letech přestane pomaloučku bavit každýho a proto chce třeba manžela ze seznamky (dříve před znásilněním REBORNY eventuálně i z nyxu) a mít s nim dítě."

Ještě k tomu:

Tak věková kategorie lidí na párty je 18-50 let. Nejčastější je výskyt mužů 25-27 let (ti jsou na mě moc mladí) a pak 42-46 let (ti už maj často děti).

Ale snad se proboha může najít i něco mezi tím.

Tak než mě někdo zavře doma s potenciálním mimísem, tak je toho někoho, kdo mě tam bude zavírat, POTŘEBA NEJDŘÍVE NAJÍT!

A KDE si myslíš, že by se měla večer o víkendech nacházet opuštěná pohledná prsatá slečna, co se chce seznámit?

Sama v izolaci s pytlíkem chipsů před televizí DOMA?

Nebo spíš tady?:

nebo tady:

a tady?:

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: Já to sem píšu, protože si myslím, že bys měla vyhledat lékařskou pomoc - psychiatra, aby ti pomohl s tim traumatem ze znásilnění, a abys měla třeba pak větší šanci, že si nějakého fajn manžela najdeš :) Protože tvůj problém opravdu není vzhled a hmotnost, ale špatná psychika. A jak jsem už psala, tak je jedno, jestli se ti psychika zhoršila před dvaceti lety po nějakém rekreačním užití čehokoliv, nebo až poté, co jsi dostala znásilňovací injekci a byla znásilněna. Ve znásilňovací injekci totiž určitě taky byla nějaká droga. Dost možná prostě jsi traumatizovaná a potřebuješ pomoct od odbornika, který tě vyslechne.

Krom toho si myslim, že lékařský posudek by ti mohl pomoct s těma soudama a když budeš mít diagnozu, dá se to zahrát na to, žes ten rasistický příspěvek nepsala úplně při smyslech ?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Oběma. Tý taky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: pockej pockej...ten vyznam unika tobe, nebo Reborne?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

JÁ: ,,A fakt jako nechápu, PROČ SI MÁM na noc po 18 letech PROČÍTAT NĚJAKÝ ČLÁNKY O DROGÁCH a o nějakejch smažkách, když jsem žádný drogy neměla 17 let."

A totálně mi uniká význam toho, proč to sem píšeš.

Jako jsi mě viděla po rozchodu někde ožralou lítat po párty 2019/2020 nebo kde? Má bejt?

Když já jsem sem kdysi jen zcela konstruktivně napsala, že jsem půl roku po rozchodu se snoubencem a proč.

Pak jsem ZCELA KONSTRUKTIVNĚ NAHODILA ZA ÚČELEM NALEZENÍ MANŽELA SVOU VYZÝVAVOU FOTKU.

Pak došlo od kreténů k tamtomu.

Dobře. Zničili mi na dost dlouhou dobu až doteď život.
    Obtěžují mě soudy kvůli nějakýmu údajně rasistickýmu příspěvku doposud, tedy doposud to naopak já musim řešit.

Ale zase bychom se měli posunout někdy, i když asi ve vzdálené budoucnosti, zpět k tý konstruktivitě.

Tak jako chápu, že to působí, že je to tu plný kreténů typu NAVARA a nebo zločinců, co pak holku dohledaj na akci, kam napíše, že jede, tak ji přepadnou drogama a znásilněj.

Ale jsi si fakt tak jistá, ŽE SE NA CELYM NYXU NENAJDOU TAKY NĚJAKÝ NORMÁLNÍ SVOBODNÝ DOPOSUD BEZDĚTNÝ POHLEDNÝ CHLAPI????

Tak mi laskavě vysvětli JEDINOU PRO MĚ ZÁHADNOU VĚC. Připomínám, že asi víš, že tohle auditko si může přečíst kdokoli.

Proč to sem těm lidem, tedy i CHLAPUM, o mně píšeš???!!!!

Co tě vede k tomu, že sem těm lidem, tedy i CHLAPUM, o mně TYHLE 15 LET STARÝ HOVNA PÍŠEŠ???!!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Protože jak se můžeš dočíst v [NAVARA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] , u osob s dispozicemi může stačit i jediné užití - nepsala jsi před lety, že bys v rodině nebyla první případ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam