• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: pokud půjdeš na vyšetření k psychiatrovi, pravděpodobně ti doporučí ambulantní léčbu.
    A k tomu, aby to bylo na pojišťovnu ti tam nějakou "méně závažnou" diagnozu vymyslí. Třeba PTSP - post traumaticka stresová porucha. V důsledku znásilnění. A s tim už se u soudu dá operovat, aniž by z toho plynuly nějaké negativní důsledky pro tebe. Prostě jsi traumatizovaná znásilněním a pod vlivem toho jsi psala divný rasistický věci na internet. Takže ti to pomůže se soudy a budeš mít klid. A třeba se ti podaří získat aspoň částečný invalidní důchod, takže bys nemusela makat na plnej úvazek.
    Myslím že tohle není nic, co by ti mělo uškodit v nalezení manžela.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

Evaluace demografického a sociálního potenciálu partnerské základny pro ID Rena_Sulirova v rámci diskuzní platformy

Instrukce:
    Tento dotazník si klade za cíl provést rychlou populační analýzu s cílem identifikovat potenciální pool uživatelů, kteří splňují klíčová kritéria pro romanticko-reprodukční kompatibilitu s uživatelkou Rena_Sulirova. Výsledky budou podrobeny rigoróznímu vyhodnocení a mohou být použity pro budoucí akademické (nebo demograficky-reprodukční) účely.

Hypotéza: "Ale jsi si fakt tak jistá, ŽE SE NA CELYM NYXU NENAJDOU TAKY NĚJAKÝ NORMÁLNÍ SVOBODNÝ DOPOSUD BEZDĚTNÝ POHLEDNÝ CHLAPI????"

50 hlasy od 14 respondentů

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: Přijde mi, že se zbytečně a obsáhle obhajuješ. Není to nutný. On tě tu nikdo (nebo skoro nikdo) neodsuzuje za to co se ti stalo, takže to nemusíš vysvětlovat a obhajovat. Tys nic špatného neudělala a já ti jen psala, že nějaké potíže s psychikou už se s tebou táhnou asi delší dobu, když jsem se o tobě tyhle informace doslechla. A bylo to fakt někdy v tom roce 2005.
    V letech 2019 / 2020 jsem tě nikde vidět nemohla, bydlela jsem ve Španělsku.

Spíš mi moc nedochází, jako asi nikomu tady, proč svůj stav neřešíš, abyses dala teda po tom co se ti stalo dohromady. A našla sis manžela a založila rodinu.

Myslim si že kvůli rasistickému příspěvku by ti toho asi moc neudělali a ani tě nikdo nikam zavírat nebude. Ani do vězení, ani do léčebny.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    INSEQUI: Smysl života to nebývá často ani ve dvaceti, ale jo, abych ti naboural tvoje představy, tak mně i mým kamarádům přijde docela normální zajít si občas na párty a dvacetiletí tam jsou, no a?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Fajn. Blížíme se k pointě.

,,Krom toho si myslim, že lékařský posudek by ti mohl pomoct s těma soudama a když budeš mít diagnozu, dá se to zahrát na to, žes ten rasistický příspěvek nepsala úplně při smyslech ?"

Sice jsem diagnózu žádnou neměla a myslela to jako černej humor.

Ale:

,,když budeš mít diagnozu, dá se to zahrát na to, žes ten rasistický příspěvek nepsala úplně při smyslech ?"

Fajn.

A co si pak myslíš, že by pak jako následovalo? Co by pak v našem právním řádu následovalo, kdyby byl někdo podezřelej ze spáchání trestnýho činu, aniž by byl trestnej a aniž by byl z něho pak usvědčen...

...ale někdo by byť i vymyšleně mezitím napsal a lhal, že má nějakou diagnózu, je úplně mimo realitu, nemá rozlišovací schopnosti a není při smyslech a je to úplnej blázen??

Co si myslíš, že by pak následovalo a co by s tím člověkem udělali?

Co by s tím člověkem, místo toho, aby si hledal práci a pak manžela a měl mimíse, co by s ním udělali?

Si to třeba najdi někde na netu.

A pak dej vědět.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI:
    RENA_SULIROVA: ,,Začínám být alergickej na slovo párty. Opravdu existuje někdo kdo ve čtyřiceti letech vidí smysl života v tom chodit někam křepčit s dvacetiletejma."

Já: ,,Ne! To už po dvaceti letech přestane pomaloučku bavit každýho a proto chce třeba manžela ze seznamky (dříve před znásilněním REBORNY eventuálně i z nyxu) a mít s nim dítě."

Ještě k tomu:

Tak věková kategorie lidí na párty je 18-50 let. Nejčastější je výskyt mužů 25-27 let (ti jsou na mě moc mladí) a pak 42-46 let (ti už maj často děti).

Ale snad se proboha může najít i něco mezi tím.

Tak než mě někdo zavře doma s potenciálním mimísem, tak je toho někoho, kdo mě tam bude zavírat, POTŘEBA NEJDŘÍVE NAJÍT!

A KDE si myslíš, že by se měla večer o víkendech nacházet opuštěná pohledná prsatá slečna, co se chce seznámit?

Sama v izolaci s pytlíkem chipsů před televizí DOMA?

Nebo spíš tady?:

nebo tady:

a tady?:

VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: Já to sem píšu, protože si myslím, že bys měla vyhledat lékařskou pomoc - psychiatra, aby ti pomohl s tim traumatem ze znásilnění, a abys měla třeba pak větší šanci, že si nějakého fajn manžela najdeš :) Protože tvůj problém opravdu není vzhled a hmotnost, ale špatná psychika. A jak jsem už psala, tak je jedno, jestli se ti psychika zhoršila před dvaceti lety po nějakém rekreačním užití čehokoliv, nebo až poté, co jsi dostala znásilňovací injekci a byla znásilněna. Ve znásilňovací injekci totiž určitě taky byla nějaká droga. Dost možná prostě jsi traumatizovaná a potřebuješ pomoct od odbornika, který tě vyslechne.

Krom toho si myslim, že lékařský posudek by ti mohl pomoct s těma soudama a když budeš mít diagnozu, dá se to zahrát na to, žes ten rasistický příspěvek nepsala úplně při smyslech ?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Oběma. Tý taky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENA_SULIROVA: pockej pockej...ten vyznam unika tobe, nebo Reborne?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

JÁ: ,,A fakt jako nechápu, PROČ SI MÁM na noc po 18 letech PROČÍTAT NĚJAKÝ ČLÁNKY O DROGÁCH a o nějakejch smažkách, když jsem žádný drogy neměla 17 let."

A totálně mi uniká význam toho, proč to sem píšeš.

Jako jsi mě viděla po rozchodu někde ožralou lítat po párty 2019/2020 nebo kde? Má bejt?

Když já jsem sem kdysi jen zcela konstruktivně napsala, že jsem půl roku po rozchodu se snoubencem a proč.

Pak jsem ZCELA KONSTRUKTIVNĚ NAHODILA ZA ÚČELEM NALEZENÍ MANŽELA SVOU VYZÝVAVOU FOTKU.

Pak došlo od kreténů k tamtomu.

Dobře. Zničili mi na dost dlouhou dobu až doteď život.
    Obtěžují mě soudy kvůli nějakýmu údajně rasistickýmu příspěvku doposud, tedy doposud to naopak já musim řešit.

Ale zase bychom se měli posunout někdy, i když asi ve vzdálené budoucnosti, zpět k tý konstruktivitě.

Tak jako chápu, že to působí, že je to tu plný kreténů typu NAVARA a nebo zločinců, co pak holku dohledaj na akci, kam napíše, že jede, tak ji přepadnou drogama a znásilněj.

Ale jsi si fakt tak jistá, ŽE SE NA CELYM NYXU NENAJDOU TAKY NĚJAKÝ NORMÁLNÍ SVOBODNÝ DOPOSUD BEZDĚTNÝ POHLEDNÝ CHLAPI????

Tak mi laskavě vysvětli JEDINOU PRO MĚ ZÁHADNOU VĚC. Připomínám, že asi víš, že tohle auditko si může přečíst kdokoli.

Proč to sem těm lidem, tedy i CHLAPUM, o mně píšeš???!!!!

Co tě vede k tomu, že sem těm lidem, tedy i CHLAPUM, o mně TYHLE 15 LET STARÝ HOVNA PÍŠEŠ???!!!!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Protože jak se můžeš dočíst v [NAVARA @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky] , u osob s dispozicemi může stačit i jediné užití - nepsala jsi před lety, že bys v rodině nebyla první případ?
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

A fakt jako nechápu, PROČ SI MÁM na noc po 18 letech PROČÍTAT NĚJAKÝ ČLÁNKY O DROGÁCH a o nějakejch smažkách JEN PROTO, ŽE JSEM PO HODINOVYM PŘEMLOUVÁNÍ OD NĚJAKÝHO DEBŽONA v Roxy v roce 2003, PAK S BÝVALÝM PŘÍTELEM V PRŮBĚHU TŘÍ LET 2003-2006 A PAK PO VNUCENÍ NĚJAKÝMI DEMENTY, NĚJAKÝ drogy JEN VE FAKT MINIMÁLNÍM MNOŽSTVÍ ZKUSILA DO ROKU 2006, součtem tak 3 extáze, suma sumárum v mnoha potaženích dohromady tak jeden joint a pak nějakou čárku něčeho, A OD ROKU 2007 JSEM 17 LET ŽÁDNÝ DROGY NEMĚLA.

Ale dala jsem si tedy kvůli tobě tu práci. Sice to u mě nebyla v tom náročnym zkouškovym období tehdy toxická pychóza, protože se to vyskytlo až dva nebo tři měsíce po tý operaci a po užití tý drogy v souvislosti po rozchodu a po tý operaci, což byl důvod, proč jsem se nechala na tu drogu přemluvit, a hlavně z přetížení ze školy a nespaní, ale bylo to něco podobnýho a s tou drogou to mohlo souviset. Tak uvedu podobnej příklad:

= toxická psychóza
    • vzniká během či bezprostředně po požití psychoaktivní látky,
    trvá více než 48 hodin
    • při abstinenci se upraví do 1-6 měsiců
    • symptomy: poruchy vnímání, abnormní emoce, chování,
    psychomotorika, bludy, vědomí jasné

Já bych tedy řekla, že se neupraví do několika měsíců, ale spíš to může trvat i několik let.

Nicméně proč jsme si o tom psali v roce 2019/2020, když mně se nějaký psychický problémy vyskytly v roce 2006?

Jako to jsme se tu o tom bavili proto, aby tu ze mě mohli snáz dělat blázna po tom, co došlo k tomu přepadení, píchnutí nějakejma drogama a znásilnění?

Nebo to má mít jinej význam?

Jako nějaká údajná pomoc, že psychická pomoc, kvůli který bych tolik nenadávala po ztrátě práce, mohla napomoci tomu, aby se bývalý snoubenec neodstěhoval zpět za tátou zpět do jeho rodiště??

Jsi si tím tak jistá?

Já fakt ne.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Tak čau.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    VON_GILOTINE:
    RENA_SULIROVA:

Si o tom můžete polemizovat v tom vašem pacošskym auditku:

A case control study of 225 patients in Sri Lanka found women on atypical antipsychotics were
    more likely to have PCOS than controls (21.6% vs 8.1%, p=0.04).
    4
    • A retrospective cohort study in Taiwan found increased occurrence of PCOS in patients initiated
    on antipsychotics, particularly ziprasidone (105.2 per 1,000 person year) and haloperidol (51.7 per
    1,000 person year).
    5
    • One study found women with bipolar disorder controlled by atypical antipsychotics reported a
    greater rate of current or past menstrual abnormalities versus those on mood stabilizer therapy
    (80% versus 55%, p = 0.013).
    6

Takže ty mňamky sice ženu můžou uklidnit, že s ní pak muž snáz vydrží.

Jen UŽ JÍ TEN MUŽ PAK BUDE TAK TROCHU NA HOVNO, PROTOŽE TY LÉKY MŮŽOU VYVOLAT SYNDROM POLYCYSTICKÝCH VAJEČNÍKŮ A NÁSLEDNĚ I NEPLODNOST ŽENY.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NEI:
    VON_GILOTINE:

A aby jste se tu nenudili. I když s GILOTINEM bych se tu fakt bavit neměla!:

Tak něco pro NEI.

Use of antipsychotics and Polycystic ovarian syndrome (POS).

Užívání antipsychotik a syndrom polycystických vaječníků.

Zda užití antipsychotik může u ženy vyvolat výskyt cysty/cyst na vaječníkách, jak to souvisí s následným přibíráním na váze a S VYNECHÁNÍM NEBO ÚPLNOU ABSENCÍ MENSTRUACE A REPRODUKČNÍM POTENCIÁLEM ŽENY.

NEI psala něco o tom, že nabyla na váze a má tukový břicho. A že řeší, jak si pořídit dítě. Třeba by jí molhi léky postupně na dobu těhotenství snížit, nebo vybrat nějaký, který v těhotenství nevadí, nevím? Měla by si zajít na ultrazvuk, zda nemá cystu. Četla jsem o zpěvačce Bebe Rexha, že má ten POS a je tlustá proto.

Zda pak měla děti, nevím.

Ale já děti fakt chci a i kdyby mi něco bylo, tak bych stejně žádný léky nechtěla.

A u mě to tehdy bylo po rozchodu opilství, po znásilnění tady ještě větší opilství, i kdyby to byla manie, která vzniká ne po sedmičce bílýho nebo červenýho vína, ale VÝHRADNĚ AŽ PO LITRU VÝHRADNĚ ČERVENÝHO VÍNA, řešit se to podle mě dá jen omezením alkoholu a už skoro vůbec neobjednávám, když jsem někam chodila, to červený víno a je KLID.

https://www.ohacep.org/aws/OPPA/asset_manager/get_file/895314?ver=1
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Jak si tedy chceš nezávisle - na nyxu a místní skvadře - ověřit, že jsi skutečně psychicky ok, když to může být něco, co sama nevnímáš?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak co chces teda
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Po tom znásilnění fakt nezájem.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Reborna posli mi fotku aktualni
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Spíš jde o to, kde mě tedy prosluněná nebo spíš rozjímavá Versonnenheit viděla pařit a běhat, tak ožralou, že si fakt myslela, že jsem vyšinutá.

A ano, bojím.

Od operace 2006 a po tom, co pak následovalo, se bojím skoro všech doktorů, takže asi by to bylo i psychologů/psychiatrů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam