LAUNCHER: Možná ti NEpřijde vtipný, že měsíc nepracuju (když pominu měsíc na nemocenský, kterou jsem čerpala POPRVÉ V ŽIVOTĚ!). Ale co ZEJMÉNA A HLAVNĚ NENÍ VTIPNÝ JE TO, ŽE UŽ BYDLÍM SAMA 6 LET!
A to včetně doby, kdy jsem byla zakopaná v práci. Bez času a šance se seznámit.
Když se jiný holky prsily někde před chlapama, tak já vyřízená po vstávání ve 4 ráno, pak večer spala nebo jsem měla odpolední směnu a v práci trčela někdy i do noci.
Že jsem pohledná prsatá slečna s celkem sexy postavou a s VŠ, která se chce seznámit, je milá hodná, občas docela vtipná, celkem čistotná, umí vařit, ráda sportuje, vymejšlí různý zábavný plány, ráda souloží, chtěla by muže a bydlet u něj, ale JE SAMA V DOMÁCNOSTI OD DOBY, CO JÍ OPUSTIL BÝVALÝ SNOUBENEC, UŽ 6 LET!
Tak to není vtipný!
To je totiž TEN MŮJ PROBLÉM S BYDLENÍM! To, že jsem sama v bytě, místo abych bydlela u nějakýho muže.
Víš a ještě k tomu:
Já: ,,Tak si třeba mysli, že jedu za utržený peníz za předchozí léta práce na půl roku do Indie poznávat sama sebe, jako to udělal kdysi G. (jeden známej, co ho znám 20 let) nebo že pravidelně půl roku makám a zbylej půl rok trávim v Jižní Americe nebo letos v Africe, jako to dělá P. "
Jako i TEK. tady psala, že byla roky ve Španělsku.
Prakticky každej druhej člověk už někde déle cestoval. Já až na měsíc dovolený jako odměnu za maturitu jsem cestovala pak už jen takový ty běžný krátký dovči, na který mě z práce na chvilku pustili.
Za poslední léta jen ty kraťoučký dovolený méně než týden nebo tak max týden, na dýl by mě z práce ani nepustili/y.
Tak asi by bylo logický, když už jsem vydělala nějaký slušnější peníze a je teď prostě po konci v práci příležitost zmizet, že bych naházela věci do skladu a někam na půl roku odletěla.
Jenže já jsem si ty peníze dala na stavebko a za zbytek pronajala na další dva roky byt doma v Praze.
Protože to, co já chci vidět a objevovat, nejsou kozy nějaký ,,přičmoudlice" a NENÍ to PÉRO NĚJAKÝHO JIHOAMERIČANA NEBO TUNISANA!
To, co já chci znovu a znovu vidět jsou třeba moje nohy, jak vstupují na KARLŮV MOST, JAK JDE ČLOVĚK PO MOSTĚ A VIDÍ PETŘÍNSKOU ROZHLEDNU a vzpomíná na první polibky, pak se blíží k malostranský mostecký věži, NAD NÍM JE ROZLOŽENEJ PŘES PŮL OBLOHY PRAŽSKEJ HRAD A JAK SE BLÍŽÍ K TÝ VĚŽI, NAJEDNOU SE VEDLE HRADU PŘES DALŠÍ TŘETINU OBLOHY NAD TOU VĚŽÍ VZTYČÍ VĚŽE KOSTELA SVATÝHO MIKULÁŠE.
A stačí uskočit a člověk vidí Čertovku a to mlýnský kolo.
A všude je klid. A pak si tak přemejšlim, zda dojedu domů pěšky nebo po kterym břehu pojedu domu tramvají a zda na tu tramvaj budou čekat taky nějaký pěkný chlapi.
To já chci vidět pravidelně.
Nedávno jsem byla třeba poprvé v životě v O2 aréně. Takže i tady je pořád co objevovat.
Ono by to bylo pochopitelnější i pro úřady, že bych prostě nahlásila, že odlítám do zahraničí a nevim, kdy se vrátim.
Jako některý chlapi třeba se chtěj jet dívat na památky a nějaký Jihoameričanky.
Mě třeba Jižní Amerika dost zajímá, ale mám důvody, proč se obávám tam jet a taky bych tam spíš ráda jela pak s budoucím manželem, prostě v doprovodu muže.
No ale pokud bych si měla letět někam užívat po vzoru toho, jak to kdysi udělali ostatní lidi, že si na čas zmizeli užívat někam do zahraničí, tak docela dost se mi líběj Tunisani.
Tak jako že bych si zaletěla na delší dobu do Tunisu a našla si tam nějakýho snědýho modýlka a letěla bych jako že vyšukávat s nějakým Tunisanem?
No ale to je spíš pro padesátiletý rozvedený pani.
Ne pro ženu, která ještě nemá manžela a dítě!
Já chci být tady. A chci se seznamovat s chlapama tady a najít si manžela tady, protože to spěchá.
A nevím, jak pak pořešit s úřady mou vizi, že nechci nikam odletět, že chci být tady doma, prostě jen chvíli v domácnosti a ať mi daj jako na chvíli podporu a pokoj,
ŽE CHCI, ABY MĚ NA DÁLKU ŽIVIL Z JÍM ODVEDENÝCH DANÍ A SOCIÁLNÍHO POJIŠTĚNÍ VÝHRADNĚ UŽIVATEL NAVARA, ŽE JSEM ASI SADOMASOCHISTKA, MÁM ASI od toho jimi naplánovanýho znásilnění tady na nyxu asi STOCKHOLMSKÝ SYNDROM A ŽE JSEM SE TU DO NĚJ ASI ZAMILOVALA.
Jako to asi budu obhajovat jen s obtížemi.
V televizi už vyhrožujou, že lidi, co nebudou mít práci delší dobu, třeba půl roku, pak budou muset dělat nějaký veřejně prospěšný práce, jinak jim už pak žádnou podporu nedaj.
Tak uvidíme.