• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    HELLENKA:

Fajn.

Mohla bych se tedy zeptat VERSONNENHEIT, V ČEM, KDY A JAK JSEM SE CHOVALA PSYCHOTICKY?

Psala jsi přeci, že jsi mě nikde opilou neviděla, takže jsi mě nikde neviděla, nic o mě nevíš a vycházíš, jak jsi tady psala, jen z toho, co jsem psala tady na nyxu a tedy v této diskuzi.

Můžu se tedy zeptat, které příspěvky ti tedy připadaly nějak psychotické??
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    VERSONNENHEIT: Pokud je už psychotická, tak jí (jen) antidepresiva opravdu nepomůžou :/

Někdy se tyhle "mimo" stavy, kdy je člověk skálopevně zaseklý na nějakých myšlenkách - jakože např. "mít přesně takovýhohle chlapa mi přinese životní štěstí" - táhnou dlouho, než ten člověk udělá nakonec ze zoufalství nějaký reálný průšvih, na základě čehož skončí nechtěně v blázinci ...

A i pak ta diagnostika, o co vlastne jde, může doktorům trvat ...

Bohužel mluvím ze zkušenosti blízký známý...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    HELLENKA: tady ale původně nebyla řeč o tom, že má depresi, ale o tom, že se chová psychoticky, a byla snaha k tomu jí přesvědčit, aby šla k lékaři, a nebála se brát antidepresiva, která se občas na psychotické stavy také předepisují. Do čehož ty teď úspěšně hážeš vidle, ale ono je to asi fuk, páč stejně nikam nepůjde :)))
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    HELLENKA: taková naše malá narciska.
    HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    Nechci se pouštět do nějakých amatérských online diagnóz, ale přijde mi, že Renata depresi nemá.

Z toho, co píše je vidět hlavně velká dlouhodobá frustrace a vnitřní napětí. Což může časem, pokud se jí dál nebude dařit, vyústit v úzkosti apod. V horším případě v bludný myšlenky a vážnější nemoc...

Problém je, že má o sobě grandiózní představy a je přesvědčena o tom, že má automaticky jakýsi nárok na to, aby jí život přihrál partnera přesně podle jejích představ a byla zajištěná bez vlastního úsilí (s tím že ta představa je dost specifická a rigidní).

Nejhorší na tom asi je, že vidí problém jen v okolí a svůj podíl není schopná nijak reflektovat. Kvůli tomuhle postoji by jí bohužel asi nepomohla ani psychoterapie.

Možná je za těma přehnanýma nárokama na partnera i vnitřní nevědomá ochrana před další možnou bolestí (kdyby další vztah také nevyšel)... kdoví

Asi nezbývá než jí držet palce ...
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: ono ale existuje i něco, čemu se říká vysoce funkční deprese.
    Je docela vtipný, že odpovídáš člověku s diagnózou deprese "kdybys o tom něco věděla".
    Představ si, že o tom něco vím už 17 let. Jenže já mám tu vysoce funkční formu, takže na mě to nepoznáš.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Protože depresí je jen jeden typ a ty, psycholožka amatérka, si to u sebe dokážeš zhodnotit sama, zatímco ostatní psychologové chodí na supervize.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Ježíš, zas tenhle kretén. Tak to du radši čumět na bednu a spát.

,,Ve všem chtěla mít hlavní roli
    pro jiné se nenarodila."

Zato ty ses narodil jen pro všechny ostatní, abys je doživotně mohl opruzovat a srát na internetu.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: ,,jsi líná prasnice co si chce válet prdel"

Tak určitěééé. Přéésně. Tak do ZÁŘÍ bych to viděla. To už bych musela jet srpen, září už bez podpory, jen z příspěvku na bydlení + vlastních úspor.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    NELLAS: ,,zabije to jinou diskusi."

Tak sice je to tu teď míň o tom, jak namazat holkám ze seznamek med kolem huby, aby se jim co nejrychlej dostali do kalhotek...

...ale zase je tu tu víc o vztazích a ze života... A o reálných problémech třeba i reálných žen se seznamováním, nvm.

Sem si tedy skromně myslela.

Ale klid.

Venku bude hezky a pak se budu soustředit na jiné aktivity, než zasírat tohle auditko.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI:
    RENA_SULIROVA:

,,je úplně buřt jestli má ten muž hranatej nebo kulatej frňák."

Tam šlo přeci jen o to, aby byl tak nějak můj typ, aby se mi nějak líbil. Já se prostě do muže, kterej se mi nelíbí, nejsem schopná zamilovat.

A muži s odulými, tlustými nebo rozpláclými nosy se mně konkrétně prostě nelíbí. Takže bych se do takovýho zřejmě nebyla ani schopná zamilovat. Jako nějak ho obdivovat nebo tak, nevím.

Ale můžu mít přeci takovýho za kámoše, uznávat ho jinak.

A sama si najít takovýho, co jde ke mně, co se líbí mně.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    RENA_SULIROVA: ono to ale myslím není zas tak drahý, můžeš to mít na měsíc nebo dva... podle mě by ti tam reagovalo fakt hodně mužů a třeba byste si s nějakým sedli...
    Třeba EliteDate má 3 měsíce za 420,- a je tam i nějaká zkušební doba zdarma... nevim, třeba týden?
    členství na zkoušku - ZDARMA
    3 měsíce za 420 Kč
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI: Jo, všechno fajn. Ale já chodím jak na ty párty, tak na to kolo i ty výšlapy, víš.

Ale: ,,Ty sice říkáš že bývalý snoubenec a kdesi cosi, ale to je jeden případ na dalších 15 let kdy ti to nevycházelo."

Jenže tohle třeba není pravda.

To, že se mnou během VŠ partner chodil v mých 20-23 letech jen tři roky, sice bylo jako nic moc, ale já jsem v tý době děti stejně nechtěla, takže jak jako nevycházelo? I tři roky byl docela dlouhej plnohodnotnej vztah. A tehdy byl přeci účelem jen dlouhodobej vztah a ten přeci vyšel!

Pak s dalším přítelem jsem se po třech letech rozešla sama. A s dalším jen pak po třech letech nevycházelo dojíždění.

S dalším přítelem jsme se po třech letech rozešli hlavně proto, že byl o hodně mladší (23-26 let). Ale taky to nepovažuju za nic, co by jako že nevyšlo. Vyšel nám tří letej pěknej vztah, kdy jsme dělali společně spoustu věcí, chodili mimo jiné i na to kolo, jezdili spolu na dovolený a tak.

Protože dítě jsem chtěla stejně až v 35 letech a to vyšlo právě na vztah s bývalým snoubencem. Právě na dobu po 4 letech s ním, takže vlastně vše bylo podle plánu.

Jenže jako na potvoru pak zmizel zpět do jeho rodiště na tu Moravu.

To je to jediný, co na tom a v mý minulosti nevyšlo. Víš.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    A ty další hemzy:

Tak mám tedy: Nízké sebevědomí?? Nebo naopak: Přehnané nároky na partnera??

Nevylučuje se to náhodou?!

Myslím si, že mám jisté sebevědomí a právě proto mám i určité nároky.

A jak jako přehnaný nároky?

To si jako tedy AVATAR a ostatní tady myslí, že v celý Praze neexistují VŮBEC ŽÁDNÍ VOLNÍ BEZDĚTNÍ ŠTÍHLÍ MUŽI 35-45 LET S POHLEDNÝM NEBO NĚJAK ZAJÍMAVÝM OBLIČEJEM, KTEŘÍ MAJÍ BYDLENÍ A MAJÍ NEBO MĚLI A ZASE BUDOU MÍT PRÁCI????

Já myslím, že existují.

A pokud tedy existují, tak to mám jako přehnaný nároky v tom, že si jako tedy oni jistě nenajdou mně?

Takže TO BUDOU JAKO SAMI?

Nebo by si měli raději místo MĚ najít ženu:

Ošklivou s hnusnými nebo divně vylysalými vlasy, plešatou, s hnusnym obličejem, která je plochá a má povislej placatej zadek a stehna, jak osoba, která právě opustila koncentrační tábor...prostě má nějakou asexuální postavu.

...ženu, která nemá dodělanou ani základku a nemá žádný záliby a koníčky...

..ženu, která nesnáší sporty a HLAVNĚ ŽENU, KTERÁ NERADA SOULOŽÍ...

..ženu nepořádnou, která neumí vařit...

...a hlavně ženu zlou a bez smyslu pro humor a já nevim co ještě...

Jako chápu, že sebevědomí mnoha mužů je na bodě mrazu a tak to prostě vidí tak, že by se k nim taková žena hodila více a zaslouží si spíše takovou než mně.

Ale jako stejně nechápu, v čem mám jako že ty přehnaný nároky.

Pokud bych měla vycházet JEN Z TÝ BLBÝ TELEVIZE:

Tak prostě v televizi maj pohledný zajímaví štíhlí muži za partnerku vždy taky NĚJAKOU HEZKOU ŽENU SE SEXY POSTAVOU.

Tak z toho vycházim.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Jo, tohle je jako fakt.

Ale platit za seznamku se mi jako dost nechce.

Ale později to možná zvážím.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    KULA: koordinátorka ve vedení společnosti, jinde management kontroly kvality
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT:
    RENA_SULIROVA:

Navíc moc nechápu, jak by ta antidepresiva jako měla vyřešit ten problém. Jako jakej by byl ten mechanismus.

Bych si jako vzala nějaký antidepresiva a rázem by všem klukům v klubu, kam bych šla pařit, bylo 35-40 aby byli věkově ke mně? Nebo týpek, co se mi tam líbil, by jako pak nebyl úplně vysmaženej a mimo takt a dalo by se s ním náhle bavit?
    A ze všech cizinců, který se mi v klubech líbili, by byli najednou Češi s bytem v Praze? 'Abychom se mohli seznámit a mít spolu dítě?

Nebo jako ten blonďatej dredatej anděl, od kterýho mám číslo, by náhle prodal barák na Moravě a nebydlel by v Praze jen napůl ale úplně a zůstal by tu se mnou žít?

Nebo jako bych slupla nějaký antidepresiva a milej týpek, kterej si se mnou na párty minule povídal a pak mě hladil po zádech, by byl náhle starší a nebyl by tlustší zrzavej, ale byl by z něho tmavovlasej hubenej týpek tak, aby byl můj typ a mohla bych se do něj zamilovat?

Nebo týpek, co se mi líbil v Tescu, by se náhle neztratil mezi cereáliema?

A kdybych jako slupla nějaký antidepresiva, tak bych jako náhle něco jako po těch antidepresivech vyzařovala, že by mě najednou všichni chlapi v MHD a na ulici začli oslovovat a seznamování by náhle šlo jako po másle?

Nebo jak?

Fakt jako nechápu, jak by to řešilo ten problém.
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: A ještě k tvojí analýze, že si jako myslíš, že mám asi nějaký deprese a měla bych brát antidepresiva.

,,Odmítá antidepresiva kvůli jejich vedlejším účinkům"

Tak na deprese to u mě tedy fakt nevypadá.

Ráno vylezu radostně z postele, vyvětrám si a koukám spokojeně z okna, uvařim si čajík. Během toho si opláchnu studenou vodou obličej.

Pak nakrmím andulku, kterou jsme kdysi odchytili s bývalým snoubencem. Děláme na sebe zvuky.

Naladím jí v televizi Retro music TV ona zpívá a já někdy taky.

Pak si radostně udělám zdravou snídani a přepnu televizi třeba na MASH. A dost hlasitě se u toho směju.

Když zrovna nemusím nikam jít a nemám zařizování, tak čumím třeba na tři díly MASH za sebou a dost hlasitě se směju na celej barák prakticky hodinu a půl v kuse.

Ani odpoledne nemívám špatnou náladu. Buď s úsměvem šlapu na kole nebo plavu nebo s úsměvem od ucha k uchu se sluchátky na uších za občasných tanečních pohybů rázuju na 6 km procházky.

Večer třeba když příjdu s nákupem nebo z pošty nebo úřadu, tak zasednu k televizi se slastným pocitem uspokojení, který maj pravděpodobně důchodci, když dorazej z pošty a maj úspěšně zaplacený všechny složenky.

Někdy jím venku, ale někdy vařím doma oběd nebo večeři a poslouchám u toho muziku a hlasitě si zpívám.

Minulej rok o víkendech jsem každej víkend chodila někam tancovat a dost nadšeně jsem se vždy chystala a těšila mezi lidi.

Nedávno jsem třeba odpadla do postele v 19 h, probudila se ve 2 ráno, ve 3 vyskočila z postele s tím, že když jsem tak brzy vstala, že jedu lyžovat na Ještěd.

Takže jsem se nasnídala a nachystala a v 5 ráno vyrazila v lyžařskym oblečení s lyžákama a lyžema na Černej most a dojela na Ještěd, kde jsem i přes občasnou bolest achilovky lyžovala nadšeně celej den a pak se vrátila vesele domů.

Kdybys o tom něco věděla, tak víš, že ČLOVĚK S DEPRESÍ ti třeba ani ráno nevstane z postele, protože nevidí nic, z čeho by měl radost, nemá cíl, natož aby ti vstal ve 3 ráno a někam se kodrcal sám 100 km dvě hodiny tram-metro-bus- tram lyžovat.

A člověk s depresí ani nevstane z gauče, natož aby si sám plánoval nějaký sporty nebo kam vyrazí na párty, aby si jako nadšeně myl hlavu, maloval se, lakoval si nehty a s úsměvem od ucha k uchu si zkoušel, jestli si jako vezme džíny nebo legíny a točil se v různejch topech před zrcadlem a pak o půlnoci dobíhal spoje, aby si mohl jít mezi lidi někam zapařit....

...to fakt jako člověk s depresí nedělá jako to dělám já.

Takže deprese?

Fakt ANI NÁÁHODOU!
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENHEIT: Právě že jí neznám.

Takže ta podstata, že když jsem jí neznala a nic o ní nevěděla, že jsem jí asi logicky nemohla nic závidět, zůstává.

Navíc: Bývalý snoubenec říkal, že team leaderka v jejich IT firmě to ČVUT FEL vůbec neměla vystudovaný a zřejmě ani neuměla programovat.

Oni jí nosili ukázat, co jak a proč naprogramovali a ona byla více méně jen taková administrativní slípka, která jen hlídala termíny.

Sice nevim, co přesně jak dělá nebo má vystudovaný SUBVERSION.

A IT firem je sice fůra.

Ale kdyby náhodou ona v tý její firmě nějak někdy skončila, tak zas neni tak velká pravděpodobnost, že by zrovna v tý době hledali v jiný IT firmě zrovna TEAM LEADERA.

A kdyby to náhodou bylo tak, že ona v IT firmě nic jinýho než team leader dělat nemůže, kdyby sama to ČVUT FEL vystudovaný neměla a programovat sama neuměla, tak kdyby to vyšlo zrovna na dobu, kdyby třeba zůstala s děckem sama, tak by si nemohla dovolit ten luxus hledat podobnou práci třeba půl roku, konkrétně pouze toho team leadera v jiný IT firmě, k tomu dítě hladový, no bůh ví, co by pak dělala a kde by pak narychlo skončila.

Protože anglicky tady umí kde kdo, já navíc třeba ještě německy a trochu francouzsky a česky umí každá druhá líp než SUBVERSION.

Takže nevím, jak by se mezi záplavou dalších uchazeček, který maj narozdíl od ní krom AJ ještě rodilou češtinu, ona protloukala.

Ale já o tom vím houbelec.

Podstata příspěvku je ta, že v době, kdy psali, že jí něco závidím, jsem o ní nevěděla lautr nic a nemohla jsem jí tudíž nic závidět. Takže tak.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    XERXES: A? V tomto směru se změnilo málo. Mám kolem sebe pár lidí, kteří se seznamují i ted.. Kupodivu největší úspěšnost ma osobní oslovení.
    XERXES
    XERXES --- ---
    SMRGL: Takže poznatek z roku 2019? Díky, až tam svým strojem času poletím užívat si předcovidové idyly, rozhodně ho zohledním!
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Než opustím po velmi dlouhé době tento klub, doplním jeden poznatek.

Před cca 7 lety v mých 35 jsem se rozešel s přítelkyní a po nějaké době tápání na různých seznamkách našel svou nynější manželku, se kterou máme dvě děti atd.

To hledání trvalo cca půl roku a na různých seznamkách jsem potkal mnoho slečen a paní. Mnohdy na mě některé dámy působily tak, že chtějí něco dohnat. Mnohdy z nich byl cítit nevyřešený poslední vztah. Zkusil jsem placené i seznamky zadarmo. Pokud mám zhodnotit, úplně mimo je Tinder, žádná reakce, celkově na nic. Použitelný je placené Badoo, ale i zde je nalezení protějšku opravdu velká náhoda. Na eDarlingu jsem potkal nejvíc holek, které měli zavádějící fotografie v profilech a celkově jsem z nich měl špatný pocit při osobním setkání.. Nakonec jsem začal chodit s holkou, která neměla na Badoo nějaký extra fotky a profil.

Btw. Jedna z těch slečen tvrdila, že je mrzutá z můžu, kteří nemají odvahu oslovit ženu například v tramvaji. 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam