• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    OVERWATCH: zkus z něj pod nějakou zaminkou vytahnout číslo účtu a na ten účet pošli nějakou zanedbatelnou častku se vzkazem. Třeba toho ten predator zanechá.

Tyhle účty jsou aktivní na všech seznamkách. Memu příbuznému taky tahle ""slečna"" psala. Samozřejmě tristní češtinou (historka, že kdysi studovala v čr). Posílala fotky rodiny apod.a chtěla prachy jakože za příbuzným za 14 dní přiletí do ČR. Oni cílí na zoufalé osamělé lidi a daří se jim to.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OVERWATCH: tak moje ex si vždycky "půjčovala", to by se napadnout dalo, ale to by nesměla dlužit další 1M. tu frontu s věřiteli bych stát jako nechtěl :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Zda se, ze asi uplne jakykoliv pisek v soukoli bude mit smysl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    OVERWATCH: spíš TO za vyluxování účtu příbuzného. Zní to tvrdě, ale možná ho to zastaví dřív, než bude dlužit půlmega a víc.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Jo, to chapu, ze by se treba za penize nechal premluvit, ale kdyz o tom tematu zacne mluvit nekdo jiny nez on, tak je silene agresivni... myslim ze je mu jasny, ze to prehnal.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Právě že sám nepůjde, ale kdybys mu řekl že mu dáš třeba 1000 korun, které ti nemusí pak vracet, ale jen když tam opravdu půjde a donese ti třeba od doktora potvrzení?

No nic, tohle společně asi fakt nevyřešíme.

Už jsi kontaktoval psychologa i kriminalistku, možná nejlepší pro tebe toho člověka radši odstřihnout ze života, protože takhle budeš mít neustále v přímém přenosu jak se ničí.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Penize mu davat nechci, jeste tu jeho Erziku podporovat? To jedine ho presvedcit at jde sam, ale to nepujde. No, jen aby tu byl i tento pribeh, ze ty podvodnici jsou vazne realita.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Omezit svéprávnost než se ještě víc zadluží?
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Hele ještě mě napadá:
    Co ho dotáhnout k psychologovi a jako odměnu že tam půjde mu dát peníze?
    Samozřejmě nevím jak moc je ti ten člověk blízký, ale možná by to stálo za to zkusit.
    Ale k někomu fakt dobrému, kdo mu alespoň malinko dokáže realitu přiblížit.
    N_I
    N_I --- ---
    OVERWATCH: krásná postava je v posledním true detective jak čeká na rusku co nepřiletí

fešák hubert styl

nefernefernefer

je mraky těhle postav co chodí světem a loví tyhle trochu zoufalý lidi a umí je zpracovat
    řešení to nemá, dle mě podobně jako když někdo propadne pervitinu a říká ti, že to zvládá

OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    GRANTORINO: Pise mu, ze si ho vezme, ze ho miluje a pak vzdycky prijde nejakej problem s penezma, ktery musi jeste ten den vyresit. Porucha auta, exekutor, lichvar, bratr potrebuje pujcit na material aby neprisel o zakazku... ta osoba nema ani ucet u banky, takze se uz i stalo, ze on poslal penize na ucet jeji znamy, a ta znama si to vybrala driv nez ta osoba a napsala mu, ze to ma poslat znova. A co udelal on? No se ani neptejte...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: To klidně nemusí být holka. Prostě syndrom vojáka z Iráku. Ve Vegetě se lidi takovýmhle nachytaným pravidelně smějou, ale ten člověk třeba vůbec neexistuje.

Žena dvakrát naletěla na seznamce. „Lékaři“ a „vojákovi“ poslala 600 tisíc - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zlin/zpravy/internetova-seznamka-podvod-zena-poslala-penize-lekar-vojak.A211230_101450_zlin-zpravy_ppr
    NEI
    NEI --- ---
    GRANTORINO: Přijde mi jakoby byl dlouho sám, zoufalej a pravděpodobně s nějakou zatím neurčenou diagnózou na krku a ta holka je hodně mimo jeho ligu a umí perfektně lhát.
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    OVERWATCH: ?? Hustý, tohle je celkem jasný...
    To mi řekněte,jak to taková osoba dělá :D to musí mít Super charisma na čísle 10
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: Chyba je i v nem, clovek musi prece mit nejakou hranici, nebo odpovednost. Kdy proste vi, ze dal uz nepujde. Navic on nechce slyset ani videt co mu rikaji pratele. Urazi se a jedna impulzivne za jakykoliv kriticky nazor.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: Což se stane ve chvíli, kdy mu už nikdo nikde nic nepůjčí.

Bože, to je fakt hrozný tyhle lidský příběhy.

Skoro si říkám že totálně zadluženej a odkopnutej aby pak si to rovnou nešel hodit.

Jak se ta holka jmenuje?
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    ta osoba ma vetsi spotrebu na den, nez prezident USA! :-D Pocital jsem ze jeji denni spotreba ja asi 10.000 czk.
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    NEI: On zije v bludu ze je princ na bilem koni, ktery ji zachranuje zivot. Ona z nej uz vyzdimala (za 3 mesicu co se znaji) asi 800.000 czk. On si zacal uz pujcovat aby ji pomahal z jejich dluhu a problemu. Ted prisla akce ta, ze ona ma dostat byt a ten prodat a jemu penize z toho vratit. Osobne si myslim, ze mozna zadnej byt neexistuje. On ji veri a planuje svatbu a svatebni cestu v zahranici...

NEI: Ptal jsem si i psychologa, prej mu v tomto pripade pomuze jedine az ho ona odkopne.
    NEI
    NEI --- ---
    OVERWATCH: To je ale fakt strašný.
    Známej žije v nějakým bludu.

Ještě by mě zajímalo po psychologické stránce zda s tím nejde nějak hnout.
    Myslím tím aby ses zkusil obrátit na nějakou psychologickou poradnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam