• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SNOWWHITE: díky za odpověď, nesouhlasím :)

". Povrchní snad myslím není nutno úplně vysvětlovat, když se člověk řídí primárně podle fotek, že jo. To, že chlapi málokdy čtou bio/info (nebo jak se to nazývá) a pak plošně píšou každé, ze které jim houpne, mi fakt nepřijde jako něco žádoucího"

Tak takhle to funguje ale i v reálu. :)

"A pak tam strašně chybí nějaký ten social vibe check. Když se potkáš organicky někde ve společnosti (firemní večírek, pub quiz, whatever), můžeš toho člověk vnímat i v interakci s jinými lidmi, můžeš se zeptat společného známého, jestli tady Pepa náhodou nemá 4 naprosto traumatizovaný ex nebo tendenci si půjčovat velký obnosy peněz :D. Hůř se za těhle podmínek tvoří úplně nová fake identita, na kterou se snažíš někoho nabalit."

Promiň....what? Ano, můžeš se seznámit a pak je to v reálu píčus, tak se sebereš a odejdeš... se stává. Ale ten reál to má nějak eliminovat? Nezlob se na mě ale příběh na téma "ze začátku byl hrozně hodnej ale pak se z něj stal zmrd" jsem slyšel snad milionkrát a to se ty lidi seznámili v reálu,.

Evidentně máme s tinderem (a s lidma který ho používají) s jeho používáním a výsledkama oba naprosto rozdílné zkušenosti - ono taky záleží jakej k tomu máš přístup.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Mno, to jsou ty výjimky. Taky jich pár znám, ale mnoho jich není. Povrchní snad myslím není nutno úplně vysvětlovat, když se člověk řídí primárně podle fotek, že jo. To, že chlapi málokdy čtou bio/info (nebo jak se to nazývá) a pak plošně píšou každé, ze které jim houpne, mi fakt nepřijde jako něco žádoucího. A pak tam strašně chybí nějaký ten social vibe check. Když se potkáš organicky někde ve společnosti (firemní večírek, pub quiz, whatever), můžeš toho člověk vnímat i v interakci s jinými lidmi, můžeš se zeptat společného známého, jestli tady Pepa náhodou nemá 4 naprosto traumatizovaný ex nebo tendenci si půjčovat velký obnosy peněz :D. Hůř se za těhle podmínek tvoří úplně nová fake identita, na kterou se snažíš někoho nabalit.

Prostě mi asi ten přístup "tenhle člověk vypadá prcatelně", pojďme na kafe a tam uvidíme, jestli mě totálně nesere jeho hlas anebo zjistit, že se chová otřesně k personálu, přijde dost sterilní, extrémně nesexy a pro mě jako ženu ještě značně risky. Já na tohle nemám nasazení, můj klid je mi rozhodně milejší :D. Ale samozřejmě ať si všichni dělají, co je baví, jen tohle prostě není pro mě. Kdysi jsem na mmt nainstalovala Bumble, během dne obdržela asi 300 matches a ještě ten večer to zcela overwhelmed smazala.

Plus jak jsem psala níž, dlouhodobé užívání tinderu, badoo, atd. má vliv na psychiku, sebevědomí a duševní zdraví.
    SNOWWHITE: děkuju, ale nestojím. Zvykl jsem si na svůj klid a úplně mi stačí staří rodiče, puberťácký děti a pes. Tak zůstávám u toho lehkého flirtování a úsměvů. Člověku to aspoň zvedne sebevědomí a vědomí, že pokud to budu cítit někdy v budoucnu jinak, tak že to půjde a neskončím jako nešťastnej incel :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: This is the way ♥, tak držím palce, ať se potkáte s nějakou spřízněnou duší. Pokud je teda tohle něco, o co stojíš ;).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    * internetová komunikace
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SNOWWHITE: Ano pro spousty lidí je "tradiční" způsob seznamování v podstatě pasé.

Znám lidi který by se bez tinderu nikdy neseznámili a teď mají rodiny a jsou jsou se svym životem dost spokojený.

Zajímalo by mě (naprosto upřímě) z čeho plyne ta tvoje kritika - jasný, seznamka je z principu "neosobní a povrchní styl seznamování" na druhou stranu, to je v principu i jakákoliv komunikace, třeba na nyxu ;)
    SNOWWHITE: moje příležitosti jsou teda o tom, že chodím po venku s pejskem a dám se do řeči s pejskařkama, zatímco si zvěř hraje. Takže to snad jde furt i v reálu :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: Chápu. Mě Tinder absolutně míjí, máloco imo krade duši jako tenhle systematicky neosobní a totálně povrchní způsob seznamování, takže tam se o něco pokoušet mi často přijde v naprostém rozporu s tou snahou být se sebou v míru a mít se zdravě rád:D.

Myslím, ze už jsou na to i nějaké studie a statistiky, které to potvrzují. Čest výjimkám.

Ale uvědomuju si, ze jsem v tomhle asi mimo a dospělí dnes moc nemají šanci se seznámit jinak, I guess?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Máte v tom ještě někdo přehled? Můžete mě nasměrovat k původnímu AVATARovu postu ze kterýho bych vyčetl nějakej jeho názor?
    SNOWWHITE: což, bohužel, na tinderu a obecně iseznamkách moc nepomůže. Nepláču (pro jistotu), konstatuju fakt. V reálu máš ale naprostou pravdu.

Jen je snazší to říct, než udělat a čím jsi starší, tím těžší je se do té psychické pohody dostat o sexu nemluvě, když je chlap panic do třicítky, tak je pak docela těžký si věřit, že i když nějakou sbalíš, že se jí to bude líbit a bude mít trpělivost tě v tom vzdělávat.

Jak jsi psala, jsou to mindráky, kterých je velmi těžké se zbavit.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak ja reaguju na Avatara kterej sem hazel obrazek Hezkyho Henryho :), ale radsi jsem tam stejne dopsal ze ma mit chlap konicky, chovat se slusne a bejt gentleman. Je to kdyztak v druhem radku odspoda :) + to co jsem napsal dost napomuze tomu aby byl chlap zdrave sebevedomej a sam se sebou spokojenej. Jde to ruku v ruce.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Lol, navrch huj, vespod fuj :D. Žádná muskulatura nespraví absenci mentální pohody a nějaké zdravé sebelásky a integrity. Místo tunění zevnejsku bych energii v prvé řadě soustředila na to, aby byl člověk sám se sebou v pohodě tak, aby celou svoji existenci nestavel na ne/přítomnosti romantického partnera.

Kvalitní přátelské vztahy, vyrovnaný vztah s rodinou a se sebou, that's the magic.

Když neklape tohle, stejně se ty vztahy vždycky poserou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Co muzes jako zhrzenej incel udelat pro to, aby te pulka populace neignorovala.

- Zacni cvicit. Sniz procento tuku v tele. Tim ti vyniknou licni kosti, kontury obliceje apod. Naber alespon nejakou svalovou hmotu.
    - Sprav si vlasy, sprav si zuby. Starej se alespon obcas o plet..i jako chlap.
    - Pokud sedis furt u kompu, tak se nauc sedet rovne (kup si stul u kteryho se da i stat. Jestli mas zbytecnejch sto litru, tak ti ho klidne vyrobim..bro to bro!)..Nechod s hrbem, ale vzprimene. Pokud ti je nad 30 a uz jsi vystridal vetsinu vlasovejch stylu, tak si nech od nejakyho kadernika poradit, kterej ke tvaru tveho ksichtu sedi nejlepe a toho se drz.
    - Chod upravenej. Ne jako bezdomovec. Vyber si casual styl a volnocasovej styl a toho se drz. Oblikej se umerne svymu veku. Pouzivej deodorant, cisti si zuby, pouzivej mezizubni kartacky.
    - Najdi si konicky o kterejch budes moct vypravet. Chovej se slusne. Bud gentleman, ale stuj si za svym nazorem pokud ses predsvedcenej o tom, ze je spravnej.
    - Kdyz se ti libi nejaka holka nebo druh holek, tak se zamysli nad tim, jakym chlapem se musis stat, aby ta holka mela o tebe zajem, nebo alespon opetovala ten tvuj.
    INSEQUI: já taky nikdy nikde nenapsal, že jsou ženy píče. Ani jsem to nikdy nikomu neřekl, natož abych si to myslel. Že se ale tvoje posty neshledávaj s pochopením u lidí, kteří se snaží a přesto jsou půlkou populace se štěstím jen ignorováni, tomu se nedivím. Za prvé je to čistě anekdotické vyjádření z tvé osobní zkušenosti, které jde proti realitě a statistikám a za druhé je to pro ně jako říkat, že tráva je modrá i když oni ji vidí zelenou.

Tematický obrázek:

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    AVATAR: je te dost a ted uz zase. Nevim, co si tim dokazujes, ale prosim... posluš si.
    MICHELLEDANIELS: "všichni víme, ale já tvý posty moc nečtu." Další projev hlouposti.

Nevím, proč sis mě vyndala z ignoru, ale já si tě tam dám. Jen urážíš a pak se divíš, že se ti to vrací jak bumerang a ani nejsi schopná to pochopit, když tě na to někdo upozorní. Hloupých je polovina planety (IQ pod průměrem), nemáš se moc za co stydět, tak si to tak neber.
    RUZOVYKOLOUSEK
    RUZOVYKOLOUSEK --- ---
    MICHELLEDANIELS: já si myslím, že je to tvoje vyjádření vlastně ještě horší. Říkáš, že takoví jako on mají být někde zavření.. uf.

Ten multak máš jen jeden?
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    B3DA: pokud si myslis, ze tohle vyjadreni je hovadske urovne avatara, tak ti to asi bra nebudu.

AVATAR: bla bla bla, kecy kecy šáša Krusty. Ja tve prispevky moc nectu hele.
    MICHELLEDANIELS: já to píšu o tobě, ne o ženách. A to na základě hloupostí, co tu dnes a denně plodíš. Jsi pro mě ID na nyxu, nikoli potenciální partnerka. Proč bych tedy neměl být upřímný?

Třeba i když si s Nellas mnohdy nerozumím, její názory obvykle hloupé nejsou a za hloupou ji nepovažuji a ani jí to nepíšu. Stejně jako naprosté většině ID, protože jsou tu povětšinou rozumní lidé. Ani o insequi si nemyslím, že je hloupej. Jen to, že si nedokáže představit život někoho jiného.

Z mých vztahů znáš pouze to negativní, protože jsem to psával do auditka Ženy, co vás na nich štve. Což byla dvě období po rozchodech. Že jsem se s tím nesrovnal? To nevím, myslím na to jen velmi výjimečně a už dávno ne s negativníma emocema.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MICHELLEDANIELS: to jsem psal?

Narazim na tohle, v souvislosti a tvou predchozi zpravou, kde delas v zasade to samy

'k ženam, ktere neznas vyjadřovat jako hovado nebo o nich hloupě v internetové diskuzi tvrdit, že jsou hloupé.'
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam