• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Myslím, že by sis měl vygooglit, co to znamená ♥
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    slušná projekce :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Tohle nemá chybu :D. Ještě bys mi mohl říct, že mám daddy issues a nikdo mě stejně nechce a máme to komplet :D. A mimochodem, pokud "Nesouhlasit samozřejmě můžeš, ale je mi to srdečně fuk :D", považuješ za urážku, tak jsi ještě citlivější chlapec, než jsem myslela.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    inak ja som teda v zime na Bumbli nasla...
    v com bol typek iny ako ostatni? fakt hezky komunikuje, ozval sa prvy, pamatal si, co som mu povedala a chcel ist na druhe rande par dni po prvom.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SNOWWHITE: ty už jsi to nejspíš ani neuvědouješ ale k urážkám jsi se první snížila ty a nemusíš se bát, na mě by jsi na seznamkách nenarazila, já tam komunikuji pouze s dívkami které považuju za nějak atraktivní ;)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: takze ty sa pohybujes v nejakej spolocnosti incelov a mluvis za nich? a to neni anekdoticke? kde beres tie svoje z paty vytahane statistiky o tom, co incelovia citia a ako komunikuju?

Statistiky z Tindru odpovedaju tomu, co sa deje na Tindri, nikoliv tomu, co sa deje v spolocnosti, neda sa to na to vztiahnut.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: To mě mrzí, že ti moje nechuť pro dating apps tak ovlivnila den, že ses tady musel snížit k urážkám. Interakce s tebou je velká radost, jestli tohle čeká na seznamkách, tak skutečně o mnohé přicházím ♥
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    to je důležitá informace v auditku "INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky", teď šupky dupky do auditka "vegetariánství – tipy a triky" všechny informovat o tom, že ty vegetarían nejsi :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    MILDOFUNA19: Hej, jak jsem psala níže, nikomu to neberu a jsem si vědomá, že se takhle více či méně úspěšně pokouší seznámit kopy lidí. Já tu potřebu ani chuť nemám, to je všechno.
    B3DA
    B3DA --- ---
    Wow :D
    MILDOFUNA19
    MILDOFUNA19 --- ---
    SNOWWHITE: Jasně, seznamovat s někym na živo je fajn, dokud ale máš s kym. Já bydlim na místě, kde pokud by mě někdo neoslovil za 2 zastávky busem do práce, popř. v Albertu, tak nikoho za celej den nepotkám. Jelikož výrazy jako "kulturní nebo společenské akce" nebo "nepracuju na směny u pásy" jsou tu naprosto zakázaný.

Zároveň oceňuju, že mi online dává nějakou anonymitu. Opravdu se mi totiž stalo, že mě někdo sledoval před vchod do domu a pak mi napsal, že tam je. Takže od tý doby si zásadně vymejšlim fake údaje. Mám to docela promyšlený a roky na tom pracuju. Souhlasim, že to má vliv na psychiku, protože jsem smutná, když mě někdo ghostuje. Bude způsebený tim, že jsem nikdy neměla 300 matches. Znám taky pár lidí, co by se stejně jako já jinak než na Tindru s nikym neseznámili. Někdo z nich má i děti a fungující manželství.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Lol :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SNOWWHITE: to je opravdu smutný, to musela bejt hodně ošklivá zkušenost že z toho máš takovej mindráček - co se týká tinderu tak seš evidetně takovej malej avatar s vagínou :)

ano, pro tebe to bude možná něco nepochopitelnýho, ale některý lidi si na seznamce nemusí okamžitě vytvořit cripling závislot a propadnout se do nějaký cyberdeprese, dokážou se tam seznámit a na základě toho si pak vytvořit normální fungjící vztah, to že ty jsi to nezažila nebo toho nejsi schopná na tom nic nezmění

omlouvám se s tím nesouhalsem, na chvíli mi uplně vypadlo z hlavy jaká seš arogántní kráva

pa :*
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Možná se naše zkušenost liší právě proto, že ty jsi muž a já žena. Já mám od reality a hypotetických partnerů vyšší očekávání. Naivně pořád chci, aby se někdo zamiloval do mojí povahy a ne do faktu, že mám kundu. A myslím, že neochota slevit z těchto nároků je to, co ze mě dělá relativně vyrovnaného a zdravě sebevědomého jedince, co si nenechá srát na hlavu.

Nesouhlasit samozřejmě můžeš, ale je mi to srdečně fuk :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SNOWWHITE: díky za odpověď, nesouhlasím :)

". Povrchní snad myslím není nutno úplně vysvětlovat, když se člověk řídí primárně podle fotek, že jo. To, že chlapi málokdy čtou bio/info (nebo jak se to nazývá) a pak plošně píšou každé, ze které jim houpne, mi fakt nepřijde jako něco žádoucího"

Tak takhle to funguje ale i v reálu. :)

"A pak tam strašně chybí nějaký ten social vibe check. Když se potkáš organicky někde ve společnosti (firemní večírek, pub quiz, whatever), můžeš toho člověk vnímat i v interakci s jinými lidmi, můžeš se zeptat společného známého, jestli tady Pepa náhodou nemá 4 naprosto traumatizovaný ex nebo tendenci si půjčovat velký obnosy peněz :D. Hůř se za těhle podmínek tvoří úplně nová fake identita, na kterou se snažíš někoho nabalit."

Promiň....what? Ano, můžeš se seznámit a pak je to v reálu píčus, tak se sebereš a odejdeš... se stává. Ale ten reál to má nějak eliminovat? Nezlob se na mě ale příběh na téma "ze začátku byl hrozně hodnej ale pak se z něj stal zmrd" jsem slyšel snad milionkrát a to se ty lidi seznámili v reálu,.

Evidentně máme s tinderem (a s lidma který ho používají) s jeho používáním a výsledkama oba naprosto rozdílné zkušenosti - ono taky záleží jakej k tomu máš přístup.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    ADAMIRA: Mno, to jsou ty výjimky. Taky jich pár znám, ale mnoho jich není. Povrchní snad myslím není nutno úplně vysvětlovat, když se člověk řídí primárně podle fotek, že jo. To, že chlapi málokdy čtou bio/info (nebo jak se to nazývá) a pak plošně píšou každé, ze které jim houpne, mi fakt nepřijde jako něco žádoucího. A pak tam strašně chybí nějaký ten social vibe check. Když se potkáš organicky někde ve společnosti (firemní večírek, pub quiz, whatever), můžeš toho člověk vnímat i v interakci s jinými lidmi, můžeš se zeptat společného známého, jestli tady Pepa náhodou nemá 4 naprosto traumatizovaný ex nebo tendenci si půjčovat velký obnosy peněz :D. Hůř se za těhle podmínek tvoří úplně nová fake identita, na kterou se snažíš někoho nabalit.

Prostě mi asi ten přístup "tenhle člověk vypadá prcatelně", pojďme na kafe a tam uvidíme, jestli mě totálně nesere jeho hlas anebo zjistit, že se chová otřesně k personálu, přijde dost sterilní, extrémně nesexy a pro mě jako ženu ještě značně risky. Já na tohle nemám nasazení, můj klid je mi rozhodně milejší :D. Ale samozřejmě ať si všichni dělají, co je baví, jen tohle prostě není pro mě. Kdysi jsem na mmt nainstalovala Bumble, během dne obdržela asi 300 matches a ještě ten večer to zcela overwhelmed smazala.

Plus jak jsem psala níž, dlouhodobé užívání tinderu, badoo, atd. má vliv na psychiku, sebevědomí a duševní zdraví.
    SNOWWHITE: děkuju, ale nestojím. Zvykl jsem si na svůj klid a úplně mi stačí staří rodiče, puberťácký děti a pes. Tak zůstávám u toho lehkého flirtování a úsměvů. Člověku to aspoň zvedne sebevědomí a vědomí, že pokud to budu cítit někdy v budoucnu jinak, tak že to půjde a neskončím jako nešťastnej incel :)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    AVATAR: This is the way ♥, tak držím palce, ať se potkáte s nějakou spřízněnou duší. Pokud je teda tohle něco, o co stojíš ;).
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    * internetová komunikace
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    SNOWWHITE: Ano pro spousty lidí je "tradiční" způsob seznamování v podstatě pasé.

Znám lidi který by se bez tinderu nikdy neseznámili a teď mají rodiny a jsou jsou se svym životem dost spokojený.

Zajímalo by mě (naprosto upřímě) z čeho plyne ta tvoje kritika - jasný, seznamka je z principu "neosobní a povrchní styl seznamování" na druhou stranu, to je v principu i jakákoliv komunikace, třeba na nyxu ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam