MART1NKA: já se pohybuji ve společnosti lidí. Někteří z nich mají problém najít si partnerku a jako se tu bavím s váma, bavím se i s nima. Narozdíl od většinové společnosti je nepovažuji za méněcenné a nedávám blbé řady, že by se měli víc snažit, tak se mi i občas svěří, jak to mají a jak to cítí. Vzhledem k tomu, že jsem vyrůstal a pracoval převážně v mužských kolektivech a navíc v technických oborech, kde je třeba nad rámec práce kontinuální vzdělávání = sezení 14 hodin denně u kompu, tak jich kolem sebe mám asi více, než jiní lidé.
Statistiky si vygoogli, každou chvíli vyjde na to téma nějaký článek. Trend je jasný, čím dál víc mužů nemůže najít partnerku, ať už z ekonomických, tak sociálních důvodů. V Americe je to teď dost velkej boom. Věk prvních vztahů a sexu se neustále zvyšuje.
A statistiky z tinderu jsou v době, kdy se většina lidí snaží seznámit na tinderu, dost relevantní. A narozdíl od osobního oslovení i k tématu auditka.
Nějak jsem nezaznamenal žádný pokus o argumentaci a nějak ani nevím, co se snažíš říct. Anekdotické by bylo, kdybych tvrdil třeba to, že mě nikdy žádná nechtěla a proto ženy s chlapama nechtějí být. Nikoli když říkám, že prokazatelně existuje nemalá skupina mužů, kteří prostě ženy nedokážou zaujmout a popisuju s čím se mi svěřili.
Tobě se jen nelíbí, co píšu. Pravda bývá zřídka hezká. Že ty či Nellas rády ajťáky (které si pečlivě vyberete z velkého vzorku) je taky anekdotické. Většina žen jimi opovrhuje coby nevhodnými do života a pokud navíc nejsou úspěšní a nemakaj s tebou v korporátu za 150k měsíčně, pak moc příležitostí opravdu nemají. V práci mají dvě holky (většinou zadané) na dvacet chlapů, chlastat nechoděj a protože nejsou zrovna dvakrát sympatičtí, tak je nikdo nechce na akce a pokud jsou součástí nějaké party, pak je to čistě mužský kolektiv na discordu.
Opravdu existují, znám takových víc, než spokojených ve vztahu :)