• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: A dle příběhu níže některé lidi i rozpojovat ;-)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ja jí taky nezatracuji, kdysi jsem si diky tehle apce taky uzila sve :) A jak rikas, ne vzdy to musí koncit poslanim do prdele a mas mimimalne zajimavy kontakt. Ja zase vzdy umela skvele lidi propojovat, takze nikdy nevis, kdo se ti jak bude hodit nebo si vzajemne pomuzete.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne to vubec. Zlatokopky a holky z letny vyfiltrujes uz pri rozhovoru a zustanou ti normalni zensky. Treba zenska ktery je 35..je rozvedena a ma svuj byt nebo barak, randis s ni a ji se libi co delas, tak si od tebe necha neco vyrobit. Ja mam diky tinderu super kontakty i treba na pravnicky nebo holky z marketingu, ktery mi s necim pomahaj ci radej ikdyz uz spolu davno nespime a mel jsem z tinderu i dva skvely vztahy..takze tu senzamku nezatracuju. Zlatokopky tam poznas a avoidnes hned.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: kazdy mate evidentne sve zkusenosti ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Holky se tam chodí najíst, Koudy prodávat stolečky no :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: mysleni tech holek je "koupim si od nej stul, at ukazu, ze nejsem zlatokopka" nebo "uz mi neodepisuje, objednam si stul a on se zase ozve"? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: pres rande a prcani se dostanu k prodeji stolecku cimz se mi zhodnoti randici investice. Work smarter..not harder :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: voe,uz i ty? Je tam nekdo kdo tam aspon prca? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: nj. Ja i holkam z tinderu prodal stolecky asi za pul mega. Pro kazdyho jsou dulezity jiny notifikace.:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: no, ja zase dulezite notifikace - volani, sms prehlednu v tech zbytecnych notifikacich. Zbytek neni dulezity, jen to zbytecne odvadi pozornost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja mam zas treba notifikace uplne na vsechno, protoze jinak na to zapomenu a pak mi lidi volaj, ze mi 5x neco psali a jestli budu tak hodnej a treba si to prectu a odpovim konecne.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jsem kdysi byla s kamaradem na "pivku" a ten kamarad pozval jeste sveho kamarada s pritelkyni. Vyjdeme na konci vecera z podniku, cekame na tága a najednou slysim notifikaci z Tindru, na což jsem po x sklenickach nezapomnela prohodit "jee, tady ma nekdo Tinder". No, byl to samozrejme ten zadany kamarad, ktery pak uz nejak zadany nebyl:D

Ve zkratce, nemam notifikace na socky, natoz chapat, proc mit zapnute notifikace na seznamku :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Lol. Rano jsem si dal na tinder novou truhlarskou profilovku s bruskou a ocividne hodne holek potrebuje neco prefiknout nebo prebrousit. Vykaslete se na to IT boys..remeslo je pro holky magnet :)

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: https://www.youtube.com/shorts/l8tOU953DMM
    tento psychiater je celkom zaujimavy zdroj :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    NAVARA: no takže co přesně je na tomhle nové pro tebe?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kdyz tu tak ctu avatara..tak..

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: Tam som pracovala pre 14 rokmi (a videla co za profily tam je). Ta dohadzovacka uz vtedy bol pochybny algoritmus na zaklade testu. Jedine co mi na tom prislo dobre, ze tam je garance, ze tam su skutocni ludia co hladaju partnera, prostitutky sa mazu - maju tam na to customer care, narozdiel od inych zoznamiek. A denne ich dostanes par, takze clovek nedoomscrolluje.
    Co se pamatuju, tak na eDarling dohazovačku služba existovala, ale přišlo mi to vždy příliš posh, než abych tu seznamku někdy zkusil :)
    MART1NKA: ok, špatný výraz, uznavám :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    AVATAR: To neni dohadzovacka :) to je terapeutka. Praca s tym hladat si partnera je na tebe.
    MART1NKA: však tady jednu máš. Dokonce jsi psala, žes ji za služby platila :)

[URPUTNIK @ INTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam