• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    OVERWATCH: že mě loudila nějaká "holka" přes mobilní hru. A když se to dělá přes mobilní hry, tak přes seznamky tuplem :)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Setkali jste se s tim, ze by z vas nekdo skrze net seznamku chtel loudit penize?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Letenska parta by mohla vypravet :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SENIN: Holka z Letný není důvěryhodný zdroj té informace, má konflikt zájmů :P
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SUBVERSION: Kdyz jsou zaroven na nyxu tak samozrejme jo.
    SENIN
    SENIN --- ---
    SUBVERSION: holky z Letný jsou naprosto v pohodě :)
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Holky z Letny nejsou normalni?:)
    _ALEXA_
    _ALEXA_ --- ---
    MICHELLEDANIELS: A dle příběhu níže některé lidi i rozpojovat ;-)
    NEI
    NEI --- ---
    NAVARA: Jeden čas jsem jedla díky badoo
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: ja jí taky nezatracuji, kdysi jsem si diky tehle apce taky uzila sve :) A jak rikas, ne vzdy to musí koncit poslanim do prdele a mas mimimalne zajimavy kontakt. Ja zase vzdy umela skvele lidi propojovat, takze nikdy nevis, kdo se ti jak bude hodit nebo si vzajemne pomuzete.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: ne to vubec. Zlatokopky a holky z letny vyfiltrujes uz pri rozhovoru a zustanou ti normalni zensky. Treba zenska ktery je 35..je rozvedena a ma svuj byt nebo barak, randis s ni a ji se libi co delas, tak si od tebe necha neco vyrobit. Ja mam diky tinderu super kontakty i treba na pravnicky nebo holky z marketingu, ktery mi s necim pomahaj ci radej ikdyz uz spolu davno nespime a mel jsem z tinderu i dva skvely vztahy..takze tu senzamku nezatracuju. Zlatokopky tam poznas a avoidnes hned.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    NAVARA: kazdy mate evidentne sve zkusenosti ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MICHELLEDANIELS: Holky se tam chodí najíst, Koudy prodávat stolečky no :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: mysleni tech holek je "koupim si od nej stul, at ukazu, ze nejsem zlatokopka" nebo "uz mi neodepisuje, objednam si stul a on se zase ozve"? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: pres rande a prcani se dostanu k prodeji stolecku cimz se mi zhodnoti randici investice. Work smarter..not harder :)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: voe,uz i ty? Je tam nekdo kdo tam aspon prca? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: nj. Ja i holkam z tinderu prodal stolecky asi za pul mega. Pro kazdyho jsou dulezity jiny notifikace.:)
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: no, ja zase dulezite notifikace - volani, sms prehlednu v tech zbytecnych notifikacich. Zbytek neni dulezity, jen to zbytecne odvadi pozornost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MICHELLEDANIELS: Ja mam zas treba notifikace uplne na vsechno, protoze jinak na to zapomenu a pak mi lidi volaj, ze mi 5x neco psali a jestli budu tak hodnej a treba si to prectu a odpovim konecne.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    KOUDY: jsem kdysi byla s kamaradem na "pivku" a ten kamarad pozval jeste sveho kamarada s pritelkyni. Vyjdeme na konci vecera z podniku, cekame na tága a najednou slysim notifikaci z Tindru, na což jsem po x sklenickach nezapomnela prohodit "jee, tady ma nekdo Tinder". No, byl to samozrejme ten zadany kamarad, ktery pak uz nejak zadany nebyl:D

Ve zkratce, nemam notifikace na socky, natoz chapat, proc mit zapnute notifikace na seznamku :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam