• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Jsou tři psi horší jak tři kočky?

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    RENA_SULIROVA: už jsem syšel teda lepší cover Love massage

Love Message ‎– Love Message (1996)
    https://www.youtube.com/watch?v=4H_G8BwCNHc
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    Zdarec. Nevim, kam a komu to napsat, ale přijde mi to zajímavý, tak to napíšu sem, jako obvykle:

Kdyby to někoho zajímalo, včera v sobotu jsem usnula už po setmění v 16 h, probudila se po 7 hodinách ve 23 h, dívala se na finále Talentu, SNÍDALA VE 2 V NOCI u nějakýho filmu s tím, že jdu na chvíli na akci na drink, aby se teda alespoň něco dělo, ve 3 ráno jsem se začala teprve chystat, sprchovat, malovat a oblíkat, takže jsem vypadla až první ranní tramvají a do klubu dorazila až hodinu před zavíračkou. Jako chvíli jsem tancovala, ale hoďka je málo. Prostě jsem to prošvihla, protože jsem nemožná.

Což mi teda nestačilo. Tak jsem šla pak ještě na afterparty, která končila v POLEDNE, tam tedy normálně nechodim vůbec. Ale lidí tam bylo dost a pařili fest. Pak jsem měla hlad a šla pro kousek pizzy a zašla ještě na trhy, co jsem míjela.

Takže teprve cca před dvěma hodinama tzn. až někdy ODPOLEDNE jsem PŘITAHLA!!

Sice jsem se s nikym neseznámila, ale můžu jít zase rovnou spát teď se setměním, jako důchodec.

Takže mám novou hymnu:

VERONA - NA MĚ NEČEKEJ (Official video)
    https://www.youtube.com/watch?v=4JNKzfibI20&ab_channel=VeronaMusicofficial
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    VICTO_REA: rikal nekdo sousedka?

ROLAND
    ROLAND --- ---
    Jsem v algoritmu narazil. Jako nic nového co bych nevěděl, ale třeba někomu...
    Are Dating Apps Pay-to-Win?
    https://youtu.be/02Ss76rFInw?si=Sy-J_KLaVJct6awF
    ADAM
    ADAM --- ---
    KOUDY: Chybí ti tam to hlavní

KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Pro lenochy... Do GPT4 (a asi jakéhokoliv multimodální GenAI) lze nahrát profil ze seznamky a požadovat, aby vymyslel konverzaci a pak si něco vybrat

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GRANTORINO: Rozesmalo. "B" a pozdravuj...

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pic or it didn't happen.

Tipy a triky na seznamky za mě:

Najít babu kterou chcete. Líbíte se jí - vypadnout ze seznamky a nevymýšlet. Občas koupit kytku, bejt na ni hodnej. Nebrat ji jako jistou. Pomoct ji a nechat si pomoct od ní.

Nelíbíte se jí - v klidu se zeptat, co jí vadí. Sebrat feedback od 2 nebo 3 takových. Na půl roku vypadnout ze seznamky, řešit si to. Nový a lepší se vrátit po půl roce k předchozímu odstavci. Ne nutně u těch samých, ale pokud je příležitost, tak proč ne.

Krásnou neděli přeji...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    NIAN85: ja mam furt vlasy nastesti, takze si muzu zpivat “vlasy jsou, zivot je krasny” :))

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    ALTOR: Ještě mě napadla reakce na tohle.

Proč jsem ti připadala jako normální = průměrná holka?

Níže je průměrná tvář žen daných států vytvořená AI pomocí milionů fotek žen z danýho státu.

A právě ta nejčastěji viděná tvář by mužům danýho státu měla připadat jako nejkrásnější.

Když se podívám do zrcadla, tak spíš než tu Češku tam vidím přesně tu Italku, jen mám světlejší zeleno-modro-šedý oči.

Prostě tuctovka, to ale neznamená, že to není tvář hezká nebo dokonce krásná.
    Myslím si, že jakožto ta Italy jsem tedy hezčí než ta průměrná Češka.

Italy - přesně moje fotka z občanky, když mi bylo třicet. Teď vypadám plus minus stejně. Dělám si poklepovou masáž s krémy s kyselinou hyaluronovou a retinolem, vrásky zatím žádný nemám.

Takže fakt nevím, proč mám problém se seznámit, když píšou, že právě tohle by muži měli považovat za krásný.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mezitím, co řeší mladí

Vyzkoušel Nejhorší Hlášky, Abyste Vy Nemuseli
    https://www.youtube.com/watch?v=z1RP3MZLMVY
    NJAL
    NJAL --- ---
    Pobavilo

DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    NJAL
    NJAL --- ---