• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COLDHEREINTERNETOVÉ SEZNAMKY – tipy a triky
    Hledání způsobů jak uspět na netové seznamce, pozitivní i negativní příklady, jak velké jsou šance, kolik dostáváte/odesíláte zpráv, co vás v inzerátu odradí, podle jakých kritérií hledáte, co o sobě zveřejnit, jaké seznamky jsou dobré/špatné. Seriózní diskuze.
    rozbalit záhlaví
    Tinder Experiment: 18 Yr Old Woman Tries Being A Man!!!
    https://youtu.be/DZTIbHIsIYw?si=sjPV8doMSyOYSjjC
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PALEONTOLOG: Snad nepřistupují k bezpečnému sexu jako k bezpečnému webu.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Má na to někdo překladač?

NAVARA
    NAVARA --- ---
    Za co ve skutečnosti platíte na seznamkách :)

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    RENA_SULIROVA: A ještě jsem chtěla zareagovat na to, že moc nechápu, v čem mám jako přemrštěný požadavky.

Jestli je to co se týče vlastností a vzhledu protějšku, tak jsem NEpsala, že bych hledala jedině milionáře, kterej vypadá jak model, má na bříše six pack, má dvě vysoký školy a zájmy úplně přesně stejný jako já.

Psala jsem prostě jen, že by měl být hubenej a spíše tmavovlasej.

A taky za to může televize.

Jak mi onehdy na párty jeden týpek říkal, že vypadám jak Olga Schoberová, tak si nemyslím, že bych měla tak jemnej obličej.

Mám trochu širší lícní kosti, takže když už, tak možná spíš jako Jana Brejchová. Ale to byla mimořádně krásná žena, se kterou bych se já sama nesrovnávala. To on mě srovnával se Schoberovou.

Ale řekla bych, že když si umyju a upravím vlasy, hezky se namaluju a je dobrý světlo, že vypadám trochu jako zpěvačka Fergie.

Tedy mám už na čele a kolem očí nepatrný vrásky, ale jsou vidět jen při ostrym světle.

Tak pokud bych se nutně musela k někomu připodobnit, tak jsem taková prsatější a prdelatější Fergie, ale nemám tak širokou spodní čelist, mám trochu širší jen lícní kosti, takže možná mám hezčí tvar obličeje.

No a v jednom klipu má za partnera hubenýho potetovanýho týpka.

No a nikdo z režie tam nenaběhl s Hellenkou a neřekl:

,,HELE FEGIE, ASI MÁŠ O SOBĚ GRANDIÓZNÍ PŘEDSTAVY, PROTOŽE JE TU ŘADA HEZČÍCH HOLEK, TAKŽE TI DO KLIPU DÁME JAKO PARTNERA OBTLOUSTLÝHO VYPLEŠATĚLÝHO PADESÁTNÍKA, ABY TO BYLO REALISTIČTĚJŠÍ, abys jakože neměla přemrštěný požadavky."

Takže za to může televize, že já když vypadám jako prsatější prdelatější Fergie, chci mít chlapa jako svýho bejvalýho nebo jako má v klipu Fergie.

I když tedy jsem o něco starší, než je v tom klipu tehdy dávno ona, takže jako bych si ho představovala mně úměrně o něco staršího, prostě jeho, ale v jeho 35-45 letech.

Takže za to může taky televize, že mě a Fergie nevrátěj nohama na zem, že jako nejsme ty nejkrásnější na světě a že jsou tu i hezčí mladší holky a že co bychom tedy jakože chtěli, že se máme spokojit s tlustym plešatym padesátníkem.

TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    sorry, ale tenhle koktejl pozadavku semproste dat musim...

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MMORT7:
    RENA_SULIROVA:
    RENA_SULIROVA:

Jééé.

To byly časy.

Jeden hezčí než druhej!

To jsme si zase užili světa.

To stálo za to být OMAKANÁ!

Děkuji. Příjdu zas!

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    No nic.

Já Vám řeknu, to byl dneska zase NÁROČNEJ DEN!

A příští týden? Ani nechci domyslet!

To budu muset zkontrolovat, zda LOUNCHEROVI a NAVAROVI strhli z platu daně a sociálku a poslali mi to na účet.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    XYZ11:

,,Za 15 min jede tram na mejdan a všichni kluci, co mi budou chtít sahat na kozy, už tam jsou!!

Nebo že bych si ještě něco uvařila a počkala, až budou trochu přiožralí?? Tím přeci zvýším šance na seznámení!

To je dilema! Těžkej život!"
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    MEANKITTY11: ,,jsi líná prasnice co si chce válet prdel"

Tak určitěééé. Přéésně. Tak do ZÁŘÍ bych to viděla. To už bych musela jet srpen, září už bez podpory, jen z příspěvku na bydlení + vlastních úspor.

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    LAUNCHER:

Tu san jekh manush. Tu keres buti. - Ty jsi muž, ty pracovat, rapačit porád něčo musiš! Viš!

Me sim romnyi, chi trubul. - Já žena jsem, mindža tam dole, viš, chlpy na ní čorné! Já nič nemusim!

Maj but kerel buchi thaj bishavel jekh socialno buchiari. - Pošli ty SOCIÁLKE!

O sjukpenning sas 26 000 ando januari. Kado naj dosta. Numa me kinedem o mol, da! - Nemocenské socialke v januári jen 26 tisíč! Ale víno som si kupila!

Ale ty SOCIÁLKE s NAVAROU pošlite! Musite!

Rapačit porád něčo! Chlapi! Viš!

Kamoška řikala, že nohy hore si mam dat. Odpočinut trochem že si mam! Viš!

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    to musela bejt

Helena Vondráčková - Dlouhá noc (2002)
    https://www.youtube.com/watch?v=j_M6WEXS3oA
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    VERSONNENPÍČA:

RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    HALUZOMOCNOST!

KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Sweet Anita na tom také postavila svůj stream :)

How Tourette's Syndrome Impacts My Life | Minutes With | UNILAD | @ladbiblestories
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-tlWjsaF1Og
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RENA_SULIROVA: Nechceš zkusit dělat streamerku?

V těch pohledech hluboce do svého nitra jsi unikátní. A o tématu jsi schopna mluvit hodiny.

To mi přijde pro streamerku validní.

Proti řekněme Shopaholic Adel máš EN, takže dáš větší impact. A když si nevezmes nájem za 40k CZK jako jela ona, fungovat by ti to mohlo.

To nemyslím zle, na Tvuj příběh jsem se snažil podívat jako na logickou slovní úlohu se (snad) existujícím řešením. A měla bys ten streaming IMHO alespoň zkusit.

Neříkám že totéž, ale žánrově mi to laicky přijde trošku podobný. Dávám pro inspiraci, 4.8 mio views:

Onlyusemeblade’s Girlfriend Realises She’s Failed In Life While Blade Is Passed Out Behind Her
    https://youtu.be/8wQzD_egoLg?si=XZMBoC80kWys1bQg
    RENA_SULIROVA
    RENA_SULIROVA --- ---
    INSEQUI:
    RENA_SULIROVA: ,,Začínám být alergickej na slovo párty. Opravdu existuje někdo kdo ve čtyřiceti letech vidí smysl života v tom chodit někam křepčit s dvacetiletejma."

Já: ,,Ne! To už po dvaceti letech přestane pomaloučku bavit každýho a proto chce třeba manžela ze seznamky (dříve před znásilněním REBORNY eventuálně i z nyxu) a mít s nim dítě."

Ještě k tomu:

Tak věková kategorie lidí na párty je 18-50 let. Nejčastější je výskyt mužů 25-27 let (ti jsou na mě moc mladí) a pak 42-46 let (ti už maj často děti).

Ale snad se proboha může najít i něco mezi tím.

Tak než mě někdo zavře doma s potenciálním mimísem, tak je toho někoho, kdo mě tam bude zavírat, POTŘEBA NEJDŘÍVE NAJÍT!

A KDE si myslíš, že by se měla večer o víkendech nacházet opuštěná pohledná prsatá slečna, co se chce seznámit?

Sama v izolaci s pytlíkem chipsů před televizí DOMA?

Nebo spíš tady?:

nebo tady:

a tady?:

NAVARA
    NAVARA --- ---
    PETGRIDUS: Než budou významně ohrožovat sebe nebo ostatní, a to se zas tak nestává…

NAVARA
    NAVARA --- ---
    RENA_SULIROVA: Reaguješ na pět let starý posty, nobody cares - jen ty jsi se zřejmě nikam neposunula…

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam