• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KLEVKA: Nenosim porad, takze to jde pomaleji, ale povoluje.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    DALEEN: a jak se ti nosi s yaroušem? roznosilo se to konopi?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    to jsou ceny...pecka...

    Prices drop - Nosící šátky
    http://www.nosicisatky.cz/prices-drop
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Nevim no, na nás jde asi jaro...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    že by podzim za dveřmi?

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ...satek-Baie...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    nosnice me jako nazev fakt bavi....jak rika verca je to velmi trefne...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    MULTICAT: jéé krásná fotka...pěkně decentní (+: Jinak bydlim kousek od skalky (+: myslim že sem zaregistrovala ze jsi ze strasnic (+:
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    FRENNET: Mně to přijde občas docela trefné, vzhledem k tomu, co se tam kolikrát řeší (a hádá) :D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ty skupiny ohledne noseni deti v satku jsou super! No to oznaceni zen, nosicich deti v satku - Nosnice! Boha jeho!
    Asi jsem precitlivela.
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: No teda to je rychlost! Obdivuju a závidím. Správnost neposoudím, ale vypadá to moc hezky!
    RYNA
    RYNA --- ---
    DALEEN: Děkuju moc! Jsem po porodu teprve pár dní a s nošením chci určitě chvíli počkat, ráda ale slyším, že to čekání nemusí být zase tak dlouhé. Snad to hojení půjde rychle a stihneme pořádně trénovat ještě do konce léta.
    KLEVKA: taky moc děkuju za zkušenost. Já mám zatím z jizvy blbý pocit, tahá mě a pobolívá, o bolavých zádech vůbec nemluvě. Šátek nicméně vidím jako naději na rychlejší zaplutí do běžného života, máme děsně těžký kočárek, který se musí z domu vynášet asi deset schodů a na to se teď vůbec necítím, takže šátek by snad mohl být řešením, abychom netrčeli do konce života doma. Děkuju za podporu!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    oscha...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: vypada to super...evidentne se to Adelce libilo a uz spi (+: nemam co vytknout muzu jen chvalit (+: parada (+:
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    S tím rozchozením souhlasím na stopět procent. Po prvním císaři jsem to flákala, ale jizva se mi fakt blbě hojila (praskla mi třetí den po porodu a celé šestinedělí jsem chodila na výplachy a převazy). Podruhé už jsem věděla do čeho jdu, od začátku se všechno líp hojilo. A fakt to chce rozchodit. Nic jiného nezabírá. A snaž se chodit rovně, žádné hrbení a choulení se nad břichem. Pomáhají stahovací kalhotky nebo pásy aby bříško drželo.

    Nošení na rukou je určitě náročnější. Takže nosit v šátku se dá začít hned jak se člověk cítí. U každého je to jinak. Tak přeju aby to bylo co nejdřív :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    RYNA: jsem taky po cisari...dcerku jsem si poprve navazala v jejim prvnim tydnu zivota...asi tak mesic jsem poponasela hlavne doma...na uspani a hlavne pomazleni...ven sem jezdila s kocarkem...asi tak ten mesic co mala hlavne prospala ji to nevadilo, ovsem ten druhy mesic zacala hrozne brecet a prochazky stejne koncily nesenim na rukou, tudiz jsem naznala, ze uz je cas nosit i ven...
    nosenim se mi rychle daly dokupy zada, ktere byly v prisernem stavu...
    navaz Pepina az se na to budes citit...fyzicky ti nic nebrani, jak pise daleen tak mimco je vysoko a jizve to nevadi...a ja mela stejne pulku bricha necitlivou....
    jeste ktem zadum a k tomu ze je to velka operace, to je sice fakt, ale stejne si myslim ze je k telu setrnejsi noseni v satku nez noseni na rukou...vaha ditka se pekne rozlozi a zada nedostavaji takovy zahul...
    jeste jednou gratuluju k mimcu, uz jsem cetla i tvuj porodni pribeh, moc stebou soucitim...S Josifkem si tu velkou drinu urcite brzo vynahradite a vsechno bude brzo fajn...!
    Dulezite je hodne chodit na prochajdy ven a co nejdriv to rozchodit...drzim pesti at je rekonvalescence na jednicku a rychla...
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RYNA: Můžu ti přispět svojí dvojnásobnou zkušeností. Syna jsem začala nosit až dost po šestinedělí (už si nepamatuju přesně) v nosítku Beco Butterfly II. Důvodem byla špatně se hojící jizva a neměla jsem šátek. Dceru jsem teď po druhém císaři začala nosit v šátku asi ve třech týdnech. V kříti s kapsou uvnitř.
    Oproti nosítku má šátek tu výhodu, že se váže výš, v pase, a nejde přes břicho. Takže můžeš začít nosit hned jak se na to budeš cítit. Ale ty dva tři týdny bych fakt počkala a ze začátku nenos moc dlouho. Přeci jen císař je velká břišní operace, žádná sranda a tělo je po něm hodně zhuntované a musí se dát do pořádku.
    RYNA
    RYNA --- ---
    Nemáte nějaké informace o nošení po císaři? Nějak jsem se sekcí nepočítala, tak teď nevím, zda se mě vůbec nošení bude týkat nebo zda bych ho neměla oželet minimálně nějakou dobu.
    Možná budou existovat přímo nějaké speciální úvazy, tak kdybyste měl někdo tip, budu ráda.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KYO: luxus pecka...slusi vam to vsem moc (+:
    KYO
    KYO --- ---
    KLEVKA: jo tak ten je uplne bozi, mala hned vytuhla :D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam