• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    PETPET: Máš ho pod svojí mikinou? Já dávala stejně jako sobě pod tu naší společnou mikinu a na nohy návleky nebo podkolenky, když už jí čouhaly ven. Celym tělem se hřeje o tebe, tak moc nepotřebuje.
    JANISKA: Tak to uvidíš, třeba to půjde snáz, než hlídání. Když tě to bude znervózňovat, tak to nepůjde, to je jasný.
    PETPET
    PETPET --- ---
    Co oblikate detem do satku v pocasi jako je dnes? Tedy 15° a sychravo? Mam mimco 4 mesice.... Ted odpol jsem dala body s dlouhym a mikinu, podkolenky, teplaky a cepici.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    vysledky satkovaciho pruzkumu:
    Nošenec: Velký šátkový průzkum
    http://nosenec.blogspot.cz/2015/09/velky-satkovy-pruzkum.html
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KOTENCE: Vlastně možná můžu, jen mám trochu ostych, abych tím ostatní nerozptylovala. Kdysi se mnou na jeden magisterskej seminář slečna s dítětem v šátku chodila. Pamatuju si, že bylo trochu nepříjemný, když jsem se snažila soustředit na referát/ diskuzi a do toho si dítko začalo broukat, později žvatlat. Slečna myslím na seminář dorazila asi třikrát (pak to asi vzdala), z toho část hodiny vždycky strávila za dveřma, protože jí samotný bylo trapně, že nás dítko ruší. Moje malá zatím většinu času v šátku spí, ale už se taky prodlužujou její bdělý stavy, kdy si chce "povídat".
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JANISKA: Do skoly s miminem v satku nemuzes? Nekdo to tak dela, segra obcas chodi i s manducou a (mym) batoletem :-)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ...

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Byl tu dotaz na tmavsi satek na cele nosici obdobi, prave jsem jeste narazila na tento...

    NoseniDeti.cz - Neobulle Antracit
    http://www.nosenideti.cz/karta_zbozi/228/NAntracit/Neobulle-Antracit/

    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JANISKA: Ne, obě moje děti fungujou plnohodnotně jak v kočárku tak v nosítku/šátku. Takže používám podle svého uvážení a podle toho co potřebuju já a co je pro mě pohodlnější.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KOTENCE:
    VERCASKOCKAMA: Aha, dík. Mě to taky trochu mrzí kvůli babičkám, které dceru strašně rády vozily. Tchyně k nám jezdí každej druhej den a vždycky je vidět, jak se těší, až zase s malou někam vyrazí - no a ono to poslední dobou vždycky končí řevem a návratem domů do deseti minut. Tak asi je načase, abych babičky naučila kříž s kapsou uvnitř. Ale je otázka, jak to malá akceptuje, třeba u mýho muže v šátku nevydrží. A aby toho nebylo málo, v říjnu mi začíná doktorský studium a budu potřebovat několikrát do týdne malou pohlídat. Achjé.
    VERCASKOCKAMA
    VERCASKOCKAMA --- ---
    JANISKA: Synovi se tato období střídala, kolikrát měsíc nebo dva v kočáře ječel, jen jsem ho tam dala, pak ho vzal na milost, po čase opět jekot, jen ho viděl. Ve sporťáku jsme myslela, že se to definitivně zlomí, jak bude mít výhled, ale bylo to stejné jako s hlubokou korbou... Docela nevypočitatelné s ohledem na cestování, kdy jsme táhli obojí. Teď (14m) se do toho přidalo i "chci chodit/nebudu chodit" :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    JANISKA: u nas se to zlomilo az ve sportaku, to ji bavi koukat. Ale ja to nijak nelamala, korbu jsme pouzili tak petkrat a to jsem ji stejne vetsinou cestou domu tlacila prazdnou a dite nesla. Na druhy hlubokej kocar pouziju mozna na spani na zahrade, ale do mesta se s tim tahat nebudu.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Díky moc za rady k předchozímu dotazu a hned přihazuju další na ty, kteří dítě jednak nosí, jednak vozí v kočárku: mělo vaše dítě výhradně "kočárkové", nebo výhradně "šátkové" období? Naše mimino první měsíc života kočárek milovalo a jezdilo v něm na vycházky aspoň dvakrát denně; do šátku jsem malou dávala příležitostně spíš kvůli svýmu pohodlí, když se mi někam nechtělo kočárek tahat, nebo když jsem ji chtěla rychleji uspat. Teď celej druhej měsíc malá kočárek sabotuje - vydrží v něm jen tehdy, když ji do něj dám už spící. Já se ale ráda hodně pohybuju venku a mám pocit, že by malá měla mít šanci se čas od času protáhnout, což v šátku nemůže a jakmile ji dám venku do kočáru, ořve to. Myslíte, že se to třeba zlomí, až bude větší?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    na koruny poradna palba hehe (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SANCHA: to je krasny kabat...tyjo....
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    MULTICAT: Ted jsem to sem chtěla dát:)
    Dobře, že se to šíří... kdybych měla nějaký šátky nebo nosítka navíc a nebo to věděla dřív, hned bych nějaké udala. V pondělí budu v Bělehradě.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KOTENCE: jako tenky je, ale tim, ze ma hrube ty bile vlakna, tak mi prijde takovy dekoidni. Proto ten popis, kvuli tehle asociaci. Jinak, ja jsem teda s timto satkem spokojena, fakt hodne moc.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    FRENNET: ja bych nerekla, ze je to deka. Co jsem porovnavala v Diteti v satku, tak to byl jeden z tencich, i majitelka se tak tvarila. Ja prave chtela neco skladnyho do tasky. Az se ho dockam, tak napisu dojmy...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: jee pipky (+: moc pěkné...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    tak konecne vyfoceno :) pardon za kvalitu. Mobilovka, kdy mobil nedava moc dobre interierove foceni
    a je to tapeta, takze radsi odkazem :)
    http://i.nahraj.to/f/19aL.jpg

    jinak pro
    JANISKA: je to 100% bavlna a je to vyslovene "deka", ale za to nosna a nepruzici. No jsou to hruba vlakna, takze proto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam