• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    PETPET
    PETPET --- ---
    KYO: ja jsem to zkusila kdyz mel maly asi tri mesice (potrebovala jsem posekat zahradu a on nutne potreboval videt) a teda bylo to zvlastni... Spis asi pocitove pro me-nevidis na nej a nevis co dela nebo potrebuje. Ted to chci zkusit znovu, ma pul roku a vyklapi se dost podobne. Jo a na videu neni, jak dite ze zad sundat-doporucuju natrenovat predem doma :-)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KYO:

    Batoh s novorozencem
    https://www.youtube.com/watch?v=77nsX7w0Ewc


    Batoh s novorozencem - jištění hlavičky
    https://www.youtube.com/watch?v=-fspUW_CS4Q


    posilam videa pro inspiraci...
    KYO
    KYO --- ---
    KLEVKA: i kdyz ma tri mesice?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KYO: zkusila bych navazat na zada...evidentne ji zajima vse okolo a chce mit vetsi rozhled...zkus uvaz batoh...
    KYO
    KYO --- ---
    tak jsem zrusila objednavku toho satku od Oshy a objednala jen ergonomicke nositko.... jestli se chytne aspon na nositko, bude to jasny, ze satek proste neni ono.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Nevím jestli už tu nebyla, ale tahle bunda se mi fakt líbí. Ta kapucka pro dítě je hezky vyřešená. Cena mi přijde přijatelná a nositelné je to i bez dítěte.
    Těhotenský zimní kabát s podšitou baby-vsadkou • 1599.0 Kč • bonprix
    http://www.bonprix.cz/...abat-s-podsitou-baby-vsadkou-350073444/?type=image&category=1694&return=ref
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JANISKA: Copak že si dítě umí říct....Hlavně ty posloucháš co ti říká :) Ne každá matka poslouchá své dítě. Bohužel jsou i takové co poslechnou spíš tu řadu zainteresovaných přihlížejících.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Jen ohlédnutí zpět: relativně nedávno jsem se tu ptala, zda vám nošená dítka nebojkotují kočár. Moje dcera se v něm totiž vozila cca měsíc moc ráda a pak ho zase cca měsíc a půl naprosto bojkotovala. Jenže... Když jsem se smířila s tím, že kočár uklidíme do sklepa, nebo ho prodáme, a když se tchyně naučila nosit a i muž se postupně stal zdatným nosičem, malá začala zase brát kočár na milost. Teď když má dobrou náladu, vydrží v něm zase klidně dvě a půl hodiny a spokojeně v něm spí, chce to jen vysledovat, jestli má po kojení "kontaktní" náladu, nebo jestli chce naopak svobodu vlastního pohybu :) Často je to tak, že chce nosit ob kojení - užije si mazlení a mojí/tátovy/babiččiny blízkosti a pak má dost elánu věnovat se poznávání světa po vlastní ose. Mám z toho hroznou radost, každým dnem vidím, jak se osamostatňuje a dospívá a zpětně jsem strašně ráda, že jsme ji do kočárku nenutili a nenechávali ji v něm "vyřvat" (jak navrhovala moje matka, babička i řada zainteresovaných přihlížejících). Obnovilo to moji důvěru v to, že si moje dcera umí "říct", co je pro ni dobré.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KOTENCE: Nakonec jsem vsadku nevratila a ten kousicek na zacatku zipu ustrihla. Stacilo par milimetru a uz to pasuje :-) Tak to jsem fakt rada, protoze jinak by mi byl letos kabat k nicemu...
    RYNA
    RYNA --- ---
    OXIS: já jsem ho vybírala několik týdnů, byla jsem z těch možností úplně na mrtvici :) Jaká je to úleva konečně ho mít a dál už to neřešit :)
    OXIS
    OXIS --- ---
    Každopádně, říkala jsem si, že si jen tak z rozmařilosti pořídím novej šátek, ale jsem úplně mimo z toho výběru, tolik barev, vzorů...a nemluvě o složení. Ach jo, tohle já nemám ráda! :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    OXIS: Syn se skoro ve třech taky nechá nosit, ale nevyžaduje to
    OXIS
    OXIS --- ---
    DALEEN: tak to můj první je superkontaktní, ještě teď ve dvou a čtvrt je rád nošenej a já se právě na to nošení prťavýho miminka těším moc! Tak snad mě nezradí :))
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    OXIS: Obě moje děti nejsou příliš kontatkní. Radši jsou v kočárku nebo na zemi na dece (porovnám-li je ve stejném věku), ale nosí se rádi. Jen to nevydrží dlouho. Vyrazit na celý den na výlet jen s nosítkem nebo šátkem by sece prošlo ale nebylo by to pohodlné pro dítě ani pro mě (já prostě tak dlouho nosit nevydržím). Takže jsem zvyklá na ne příliš kontaktní děti. A tahle kamarádky holčička je vcelku kontaktní, chce nosit, ale do šátku prostě dát nejde. Ona neroztahne nohy. Přitom v Becu to docela jde, jen se dost zaklání.
    KYO
    KYO --- ---
    OXIS: jo, ona je taky rada sama v postylce.... povida si s hrackama, obcas ji jdu zkontrolovat nebo znovu roztocit kolotoc..
    OXIS
    OXIS --- ---
    DALEEN: kamarádka má teď druhý dítě, nosí v manduce (3 měsíce jí jsou), no ale poslední dobou se tam děsně vzteká a nejšťastnější je sama na podložce. Kamarádka je z toho docela nešťastná, protože kočárek ji nebaví a taky do té doby nevěřila, že jsou děti, které ten kontakt nepotřebují! A já si říkám, že jestli moje druhý taky nebude kontaktní, tak to ho půjdu reklamovat :D
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KYO: a co je to za satek? ze neni elasticky fakt nevadi vubec, spis jestli je fakt tkany na noseni a tim padem se da dotahovat postupne, to ta "metraz" platnove tkana nejde... jinak je proste potreba dotahovat postupne pri vazani a nacpat tam dite spravne, pak tohle proste neudela, chce to cvik... az zjisti, ze je to pohodlne a i tak vidi, bude to lepsi, neboj ;-)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    KYO: Zkoušela jsem do šátku navázat kamarádky holčičku a po téhle zkušenosti věřím, že jsou děti, které do šátku prostě nedostaneš. Prostě to nešlo. Nijak. Dá se dát do nosítka, ale do šátku prostě ne.
    RYNA
    RYNA --- ---
    KYO: ja jsem na mobilu, tak ted link neposlu, ale googli zkratka 'kriz s kapsou uvnitr'. ja jsem delala dle fototutorialu na Nosenideti.cz. Je to temer stejne, jen na konci ty cipy nerolujes pod zadecek ditete, coz prave imho dela dost zasadni rozdil ve stabilite.
    KYO
    KYO --- ---
    DALEEN: Nooo, ja ji tam teda zkusim jeste vic nasilim dostat, ale hrozne u toho rve a vzteka se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam