• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    MORPED
    MORPED --- ---
    DALEEN: ja si to nemyslim!Nemam to sice podlozene,ale sak to dite tam nesedi,ma vlastne stejny posez jako na brichu akorat je to na zadech. Me zas bylo tvrzeno,ze pidi dite muze byt jen v kolibce...takze me deti by nemohlo byt od mala nosene,bo kolebka nesla k vuli jejich kyclim.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA: tesila jsem se na vase nosici fotky, krasa! Hned bych vyrazila... jo, a vitej zpet ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANISKA: Dávala jsem si sakra bacha...jednou už jsem karambol v šátku zažila a není to moc příjemné...Naštěstí se ti v mozku sepne takových reflexů o kterých ani netušíš, že máš...Takže to dopadlo dobře...A to byla obyčejná silnice ve městě....Největší vítr jsem neměla ani tak z cesty na Sněžku a dolů ale jít traverz z Jelenky to je podle mě další level, to je prostě horská cesta samej šutr a mládě nutně potřebovalo být vepředu u prsa...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    KLEVKA: Bohajeho. To asi nikdy nezvládnu. Hrozně bych se bála, že mrně spadne. Závidím odvážným :)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Nosící momenty Krakonošské...(+:





    DALEEN
    DALEEN --- ---
    A je tedy pravdivé to, že by dítě mělo jít na záda až když samostatně sedí, nebo je to blbost? Protože jsem to četla mnohokrát a mám to zažité. Syna jsem na břiše fakt nosila až do roku, kdy si konečně sednul a byl to záhul.
    PETPET
    PETPET --- ---
    KYO: ja jsem to zkusila kdyz mel maly asi tri mesice (potrebovala jsem posekat zahradu a on nutne potreboval videt) a teda bylo to zvlastni... Spis asi pocitove pro me-nevidis na nej a nevis co dela nebo potrebuje. Ted to chci zkusit znovu, ma pul roku a vyklapi se dost podobne. Jo a na videu neni, jak dite ze zad sundat-doporucuju natrenovat predem doma :-)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KYO:

    Batoh s novorozencem
    https://www.youtube.com/watch?v=77nsX7w0Ewc


    Batoh s novorozencem - jištění hlavičky
    https://www.youtube.com/watch?v=-fspUW_CS4Q


    posilam videa pro inspiraci...
    KYO
    KYO --- ---
    KLEVKA: i kdyz ma tri mesice?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KYO: zkusila bych navazat na zada...evidentne ji zajima vse okolo a chce mit vetsi rozhled...zkus uvaz batoh...
    KYO
    KYO --- ---
    tak jsem zrusila objednavku toho satku od Oshy a objednala jen ergonomicke nositko.... jestli se chytne aspon na nositko, bude to jasny, ze satek proste neni ono.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Nevím jestli už tu nebyla, ale tahle bunda se mi fakt líbí. Ta kapucka pro dítě je hezky vyřešená. Cena mi přijde přijatelná a nositelné je to i bez dítěte.
    Těhotenský zimní kabát s podšitou baby-vsadkou • 1599.0 Kč • bonprix
    http://www.bonprix.cz/...abat-s-podsitou-baby-vsadkou-350073444/?type=image&category=1694&return=ref
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JANISKA: Copak že si dítě umí říct....Hlavně ty posloucháš co ti říká :) Ne každá matka poslouchá své dítě. Bohužel jsou i takové co poslechnou spíš tu řadu zainteresovaných přihlížejících.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Jen ohlédnutí zpět: relativně nedávno jsem se tu ptala, zda vám nošená dítka nebojkotují kočár. Moje dcera se v něm totiž vozila cca měsíc moc ráda a pak ho zase cca měsíc a půl naprosto bojkotovala. Jenže... Když jsem se smířila s tím, že kočár uklidíme do sklepa, nebo ho prodáme, a když se tchyně naučila nosit a i muž se postupně stal zdatným nosičem, malá začala zase brát kočár na milost. Teď když má dobrou náladu, vydrží v něm zase klidně dvě a půl hodiny a spokojeně v něm spí, chce to jen vysledovat, jestli má po kojení "kontaktní" náladu, nebo jestli chce naopak svobodu vlastního pohybu :) Často je to tak, že chce nosit ob kojení - užije si mazlení a mojí/tátovy/babiččiny blízkosti a pak má dost elánu věnovat se poznávání světa po vlastní ose. Mám z toho hroznou radost, každým dnem vidím, jak se osamostatňuje a dospívá a zpětně jsem strašně ráda, že jsme ji do kočárku nenutili a nenechávali ji v něm "vyřvat" (jak navrhovala moje matka, babička i řada zainteresovaných přihlížejících). Obnovilo to moji důvěru v to, že si moje dcera umí "říct", co je pro ni dobré.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KOTENCE: Nakonec jsem vsadku nevratila a ten kousicek na zacatku zipu ustrihla. Stacilo par milimetru a uz to pasuje :-) Tak to jsem fakt rada, protoze jinak by mi byl letos kabat k nicemu...
    RYNA
    RYNA --- ---
    OXIS: já jsem ho vybírala několik týdnů, byla jsem z těch možností úplně na mrtvici :) Jaká je to úleva konečně ho mít a dál už to neřešit :)
    OXIS
    OXIS --- ---
    Každopádně, říkala jsem si, že si jen tak z rozmařilosti pořídím novej šátek, ale jsem úplně mimo z toho výběru, tolik barev, vzorů...a nemluvě o složení. Ach jo, tohle já nemám ráda! :D
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    OXIS: Syn se skoro ve třech taky nechá nosit, ale nevyžaduje to
    OXIS
    OXIS --- ---
    DALEEN: tak to můj první je superkontaktní, ještě teď ve dvou a čtvrt je rád nošenej a já se právě na to nošení prťavýho miminka těším moc! Tak snad mě nezradí :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam