• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    RYNA
    RYNA --- ---
    JAZZ: asi si to maluju trochu naivně, ale myslela jsem, že různé ty popruhy a pásy u nosítek mým zádům trochu ulehčí. Rozhodně si plánuju pořídit nějaké, co se dá vzadu překřížit, takových je ale dost. Navíc se těším na rychlost a praktičnost uvazování, já šátek docela nerada vážu za den víc jak dvakrát, navíc jsem se to stále nenaučila bez zrcadla.
    Ale šátek je rozhodně krásnější, o tom žádná, a příležitostně ho asi budu vázat dál hlavně pro radost :)
    SANCHA: jo rozumím, mně nejvíc vyčerpává houpání na rukách po večerech, zvládnu to většinou jenom chvilku. A jestli mi přibyly svaly, to teda nevím, mám pocit, že zatím jsem teda těhotenstvím, porodem a mateřstvím svoje tělo jenom totálně oddělala :)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    JAZZ: Tak zrovna manduca se dá vzadu překřížit :)
    Já mám nosítko radši. Dítě je v tom rchleji usazané, rychleji vymotané. A s Beco Butterfly není probém i spící dítě předat druhé osobě (vyzkoušeno). Pokud dítě usne a já ho potřebuju sundat, tak ho jen odeplnu a položím do postýky a ono spí dál.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    v čem vám nosítka přijdou lepší? já teď vyzkoušela manduku a je mi oproti šátku hrozně nepohodlná, syn je v ní moc vysoko-možná je to tím, že mám 157 cm, a přijde mi v tom takový neutěsněný, navíc mi chybí i ten kříž, který dělá šátek přes záda..co se týče rychlosti úvazu, je to u mne tak nastejno..
    RYNA
    RYNA --- ---
    SANCHA: a jak snášej tuhle váhovou nálož tvoje záda? moje dítě má o dost míň a stejně solidně bolej, já jsem ale přestala se zimou nosit pravidelně a šátek vytahuju jen nárazově. Vidím to taky na brzký přechod na nosítko.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KOTENCE: přesně, souhlasím. Proto je třeba si to nošení a hlavně šátky náležitě užííít (+:
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Česká spořitelna, a.s.
    V desátém ročníku soutěže Česká spořitelna Živnostník roku zvítězila Rehana Ježková, majitelka krejčovské dílny, která šije oblečení pro rodiče, kteří nosí své děti v šátcích. Podnikat začala na mateřské v roce 2010 a dnes? Vyváží 80 % zboží a má obrat 10 milionů korun.

Rehana Ježková (@angelwingscz) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/angelwingscz/

KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Když to vídím, tak se těším na miminko :-) Ty děti tak strašně rychle rostou, že to snad ani neni možný. Na tom nošení je to strašně znát, je to prostě jenom na chviličku...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    hlásím ze komu utekli yarousi, jako me na satkomanii, at ciha na isatcich, budou pry naskladnovat v pondeli...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    díky moc
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA: nebo pevnější verze...
    17/30 Robin´s hip carry - Smyčka na bok (zpevněná)
    https://www.youtube.com/watch?v=6n-0yIX72HY
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: pak úvaz na bok, pokud se necítíš na záda je taky hodně jednoduchý....
    Poppin´s hip carry
    https://www.youtube.com/watch?v=aovcmgXdk0k
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: batoh je nejjednodušší úvaz na záda, který je dobré se naučit. Já se naučila dle tohoto videa...
    Batoh
    https://www.youtube.com/watch?v=Vf5NC-wcg7A
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    tybrďo, to tak na jaře..tak já to zkusim "mechanicky"..podržim hlavu rukou
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: zkus úvaz na bok, či na záda...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    tak už je to i u nás, zaklánění v šátku, co s tím? je na zaklánění lepší nosítko nebo šátek nebo je to jedno?
    PETPET
    PETPET --- ---
    KLEVKA: ten oranzovej je super! Yarous se teda rozjel!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA:vatanai maruyama.
    Ten obrazek na jejich strankach, kde je v tom uvazana velka holcicka, je ale sci-fi. Jak mela L. 4.5-5 kg, tak jsem ho musela odlozit.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: copak to je za šátek?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    neco z leta
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SANCHA: Asi vis, ale kdybys chtela vyzkouset, tak brana k detem tulu ma a pujcuje. Taky nad ni uvazuju, ale syn je jeste malickej a navic jsme dostali beco.. Tak uvidim, jak bude sedet.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    MULTICAT: Nosíme ho jen občas. On toho docela dost ujde, ale právě když někam vyrážíme na celý den a víme, že nebude mít šanci po obědě spát nebo když ho už bolí nožičky. A je tam vážně spokojený. akorát tedy v tom zimním oblečení se tam upíná trochu hůř :)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    DALEEN: predpokladam, ze ve trech budu taky stale nosit... prokop ted na zadech neusina. No, nebo mu spis nedavam sanci, mam pocit, ze bez prsa neusne. Ale zkusim zase nekdy uspat na zadech.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: ta je bozi!!!
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    SANCHA: stejne, at jdou doktori s tema svejma tabulkama do pr...e, pardon. Vsichni mi rikali, jakej je nas kluk obr, vsechno je tak relativni!
    Jemnostpan, ale myslim to hezky ;) u kdyz nekdy i potouchle, pravda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam