Ach jo, dnes jsem si zkoušela kabát od Angel Wings (tenhle
http://www.satkomanie.cz/cs/zimni-nosici-kabaty/474-angel-wings-zimni-kabat-bordo.html) a je tak moc krásnej, lehoučkej, měkoučkej! Ale mají už jen XS nebo M a já potřebuju S a už je šít nebudou. Jsem z toho fakticky nešťastná, když jsem naživo viděla, jak je úžasnej!
No, tak je čas si jako bolestný vybrat novej šátek! A potřebuju poradit. Děcko se narodí na začátku března, zimní kabát mít teda nebudu, mám od AW jarní softshellový kabát (není teplý vůbec), koupím si jejich teplý zavinovací svetr. Tak šátek by měl být asi s příměsí vlny? Mám doma jeden, jehož složení neznám, asi bavlna, tak ten můžu mít na léto (ale není moc hezkej, tak kdybych si koupila univerzální, byla bych asi radši), další zimu už budu nosit v Kibi.
Chci za něj dát 3000,- max, je mi jedno, jestli bude z bazaru nebo nový (jak rychle, že se zanosí?). Na šátkománii je toho tolik, že se fakt neorientuju. Měřím 165, vážím 55 (jakou velikost?). Když si ty šátky prohlížím, tak nekontrolovaně slintám, nemůžu si ze všech těch vzorů vybrat :D tak že bych měla aspoň trochu zúžené možnosti :)). Díky za tipy.