• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANOCKA: dvoumesicni je jeste malinkatej (+: to bych sla do tohoto
    NoseniDeti.cz - Nosítko Storchenwiege Inka
    http://www.nosenideti.cz/karta_zbozi/241/NStorchInka/Nositko-Storchenwiege-Inka/
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    KLEVKA: Mam 2 mesicniho prcka. Uz mame nejake satko-nositko elasticke pro nejmensi miminka. Ale zatim se mi ho nepovedlo presdvedcit, aby v tom byl :( Muz do niceho, co se bude zavazovat nepujde a ja taky preferuju spis nositka nez satky. Kibi planuju poridit, libi se mi, ze to je ceska znacka. Ale tohle love and carry se mi strasne libi (s liskama-muz je zrzavej :)), tak by to byl takovy spis darek pro nej a tolik by to financne nebolelo, kdyby to v budoucnu moc nevyuzil.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Tak foto zde :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KLEVKA: ergobaby takova piskova barva. Nevim jak tady v telefonu vlozit link. Ulozim L a vlozim foto :-) Nakonec ho mam z modreho kone, koukala jsem a je to original.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    FRENNET: Ja osobne nove nositko prala az se zaspinilo, ale pokud chces hned prat tak per normalne jak jsi zvykla, na 30, nebo 40 stupnu....to nosidlo to zvladne...
    muzes pouzivat i slintacky na popruhy a prat jen ty slintacky, nemusi se hned prat cele nosidlo....mimochodem, jake nositko prislo? (+:
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Takze nositko doma a ted ho chci vyprat. Bojim se vsak o ty pracky v pracce. Bude to v pohode? Takovy blby dotaz. Jsem u mamky a ta nevim kolik otackovou pracky ma. No napadlo mne zabalut ty pracky do kapesniku a dat to prat tak.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JANOCKA: L and C jsou cenove dostupna nosidla, ego jsou taky, jen ja osobne bych si mozna trosku priplatila a poridila treba nositko od gusljnok-kokon, nebo kibi, neco rostouciho....
    Ale treba ho tu nekdo primo ma a sdeli sve dojmy, osobne jsem ho nemela zatim moznost vyzkouset...
    Co ale jeste muzu doporucit je satkove nositko mei-tai, treba fidella-fly-tai, didymos-didy-tai, je to nesmirne pohodlne a rychle nandavani...
    a taky hraje roli na jak stare ditko to nositko mas...?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    RYNA: prosim o kočárcích už tady ne...kdyztak se presunte do materskeho citu....ja podporuji zdrave noseni....
    RYNA
    RYNA --- ---
    KOTENCE: jo, hrozně rychle nám vyrostl z hlubokého, takže co nadělám. Má to sklopené do lehu :)
    Dítě jsem zatím na zádech nenosila, tak nemůžu posoudit rozdíl, já jsem si na ten náš krám už zvykla - navíc to má i svoje plus - je to taková makačka, že už mám o pět kilo méně než před porodem :) Záda mě z kočáru každopádně nebolej.
    A taky se mi zdá, že se nám ty potřeby co chvíli měněj - třeba budu mluvit jinak, až bude dítě pohyblivější.
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    RYNA: me prave hrozne bolej zada z tlaceni kocaru do kopce, dite na zadech je oproti tomu skvelej batuzek. Ale my hodne vylety prizpusobujeme diteti, takze skoro nic neujdem, placame se na miste a v noseni se stridame.
    Mimochodem, chapu to spravne, ze vozis ve sportaku dite, ktery se teprve zacina pretacet?
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Mate prosim nekdo zkusenost s nositky Love and carry? Narazila jsem na ne nahodou a moc se mi libi.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: jinaj na tu stabilitu , je potom az si budes jista v tom zakladu , dobre u toho batohu roztahnout pruhy a ukoncit na tibetana, pak je to nesmirne pohodlny uvaz a stabilni...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: jojo zakapsovat to jeste pred tim nez hodis na zada to je dobra finta, taky sem to tak delavala...ono jak ti Nelča poroste tak bude vetší a na tech zadech uz na ni pak lepe dosahnes....
    jinak ja vazala na zada asi tak nejak od pul roku...
    Takhle to u nas dopada, kdyz jde mama umyvat nadobi (((+:

    SNELA
    SNELA --- ---
    KLEVKA: děkujeme, na fb dávala videonávod jedna slečna a podle toho je to fakt easy :D jakože, jsme si pomáhali, ale je to daleko lepší jak od vonzino, protože já mám prostě asi zkrácený šlachy a nejsem schopná si jí jednou rukou podržet, prostě tam tu ruku nedám :D Kažodpádně budem trénovat, hlavně jak říkáš na doma, protože jako vařit s ní vepředu nic extra :D Akorát nám přišlo, že tam má trosku víc přiškrcený nohy. Slečna vázala tak, že si díte dala hlavou k sobě zastrčila spodek šátku za gaťky a přehodila přes hlavu za kyčle, pak jen dotáhla, předkřízila pod zadkem a pod nohy a uvázat.. Ale teda přijde mi rozhodně mín stabilní než ksk, ale to bude asi zvykem a treningem :)

    SANCHA: škoda, že sem nemůžu hodit to video, podle něj to bylo celkem jednoduchý, je jí 8m
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    SNELA: Jste dobrí vsichni tri, parada, jde videt ze se to Nelce libi (+: a hlavne toho zvladnes vic doma a tak, zada sou top (+: a neboj to vypilujes zachvilku, nejdulezitejsi je dobre podsadit-zastrcit tu latku poradne pod zadek a pak to vsechno bude ok (+:
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    RYNA: s kocarem na říp??? Jste dobří blazni....teda nevim jakou cestou jste sli, mozna tam je nejaka kocar friendly strase ale co sme sli mi tak to bylo prikre...ty kocarky v lůese to je komicke (((((((((((+:
    RYNA
    RYNA --- ---
    snad nejsou fotky moc off topic, na té poslední je to vlastně taky nošení dětí :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    KOTENCE: no já bych měla strach, že dítě celý den v šátku v té jedné poloze nevydrží a co pak s ním - a mně teda po více hodinách nošení dost bolej záda - když občas ve městě nosím třeba 2x2 hodiny denně, dost to večer pocítím.
    SANCHA: No dítě samozřejmě taky není v kočárku celý den - když jedeme na výlet vlakem, je při cestě u nás v náručí nebo na klíně, pak v kočárku, pak se třeba někde zastavíme na oběd, pak zase v kočárku. Nikdy si nestěžoval a od té doby, co jsme přešli na sporťák, ze kterého hezky kouká, tak už vůbec ne. Ale on je taková hodná trumpeta a všechno se mu zatím líbí, kočárek, šátek i nosítko. Třeba se to změní, až se začne víc hýbat, zrovna se začal přetáčet, tak brzy uvidíme. Kojit venku mi nevadí, vyloženě ve sněhu jsme nikdy na výletě nebyli, ale i to by určitě šlo.
    A tady pár fotek z našich výletů, snad mě ostatní zúčastnění nepřizabijou, že je dávám na net :) Jak vidíte, není to vždy ideální (náš kočárek je obří těžké monstrum z asi páté ruky, s dítětem vevnitř váží dobrých 25 kg, ne-li víc). A taky kojení v terénu v praxi :)

    no, při cestě na Říp někdy v říjnu to skončilo takhle:)
    SNELA
    SNELA --- ---
    Tak jsme včera prvně zkoušeli batoh, jeden s mámou jeden s tátou, ještě musíme dopilovat, ale Nelče se to líbilo, konečně má výhled, tak až dopilujem, můžem vyrazit ven :)



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam