SNELA: och...tak timhle jsi mi trochu vyrazila dech, ten je fakt krasny.....jinak gramaz 280 je pomerne slusna gramaz....u bavlny to znamena satek nosny i na batole....bambusova viskoza se pouziva ale spis do satku pro miminka....tezko rict...vidim ten satek poprve, ale vis co? zeptala bych se primo Moniky Smětalové , ta ti určite rada poradi, ma ho na eshopu, takze ho musel adrzet v ruce....a ona je velmi ochotna....
jinak to konopi, no , po pravde, ja se konopicka zbavila vcelku brzo, protoze to zehleni jsem nezvladla, satek byl v domacnosti jedin avec na zehleni a mela sem nervy z toho ze sem na to musela stale myslet, jednou jsem nevyzehlila jednou tydne , vzpomela jsem si az za dva tydny a uz jsem tam videla cary na tom satku. Pak jsem rozzehlovala jako blazen aby to neslo poznat.... Skladovat ho na druhe dite bych opravdu nezvladla....ale treba ty zehlis rada a zehlis casto a ani ti to neprijde....to ma asi kazdej jinak.....preskladavat ho muzes klidne kazdy den....a zanasi jak ktery, natibaby jsem mela zanoseny snad za par dni a byl hned jemny, ale vim ze holky s yarem zapasily dele...a fidellu zatim nikoho neznam , kdo by mel tu konopnou....tak snad jsem ti trochu pomohla (+: