KOTENCE: omlouvam se,nestihla jsem procist diskuzi vedle, tak nevim presne co Multicat sdilela...Ale abych uvedla na pravou miru, o pani MM koluji po internetech dost nepekne zpravy...Osobne nedam na kdejakou pomluvu, ale tohle je masivniho razu....Jen dle mnou prectenych zkusenosti, od ostatniho lidu, bych tu pani brala s rezervou....
A kdyz se na toto hlaseni podivam svym laickym okem, tak tvrzeni ze nekdo nosi miminko moc utazene bez moznosti pohybu, ve me vyvolava otazky..Miminko vetsinou da vedet, nekdy docela hlasite, co presne se mu libi a co ne...Takze premyslim, ze kdybych nejak "az moc" coz vetsinou, ale ty mas taky nejaky cit a nesvazes se tak, ze nebudes dychat, tak ditko se nejak projevi....Plus, na druhou stranu, ja prece potrebuji, aby tam mimco tak nejak utazene bylo, aby se mi nehroutilo do stran a abych podporila spravne zakulaceni zad a podsazeni....A spousta maminek si nechava poradit od vyskolenych lidi, nebo lidi, co s tim maji zkusenost...A co se vysky tyka, tak doporucena vyska je tak, abych dala pohodlne miminku pusu na hlavicku....videla jsem spousty navazanych miminek a zda se mi, ze takhle to opravdu chodi....a mozna jsou ty miminka spis krapet niz a sajou u prsa....Takze tezko rict, co stoji za timto jejim nazorem....Jaky vzorek lidi videla, ze tohle tvrdi a tak...Ja s tim moc nesouhlasim....a matky cernosky mi prijdou v pohode....maji svuj kanga uvaz a ty deti jsou podle me na to zvykle...Nosi se na zadech uz od miminek a podle fotek, to maji taky pekne utazeno a kolem hlavicky ten lem precizne dotazen....videla jsem to i nazivo na Zizkove jednu maminu a fakt super...(+: