• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    KLEVKA:
    RYNA:
    LENZIE:
    moc vam vsem diky! Rano jsem se uz domluvila s Multicat. Doufam, ze treba behem tydne si potvrdim, ze je to ok, a pak si koupim svuj.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    VENIKA: Já můžu zapůjčit zcela nový elastický "Je porte mon bebe", na krabici je napsáno 0 - 36 M a 3,5 - 14 kg. Rodím až na konci srpna, takže ho teď nevyužiju :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    VENIKA: Klidně ti půjčím svůj, když budeš mít zájem, už jsem přešla téměř výhradně na nosítko. Mám tmavě modrý Storchenwiege Leo vel. 6, tak kdyby se ti pozdával, dej vědět. Bydlím v Nuslích.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VENIKA: nebo me jeste napada poptat se v kamene prodejne na letne - dite v satku, jak jsou na tom s pujcovanim....
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VENIKA: škoda no, ja vcera svuj putovni uz prodala....
    ale kdyz jsem si pujcovala nositko tak meli myslim i storcha na pujceni na webu
    PŮJČOVNA | Latkovky.cz
    http://www.latkovky.cz/pujcovna/
    Pujcovala jsem si tam asi trikrat a vse probehlo v pohode, pani bydli na sporaku na Praze 4....
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Mela bych prosbu na prazske maminky - nemela byste nektera satek na pujceni? Zhruba na tyden? V Brane k detem to pomerne trva a ja bych si ho rada vyzkousela co nejdriv, at nezapomenu vazani, co jsem se o vikendu ucila u kamaradu. Rada zaplatim. Nemam pozadavek na konkretni satek, teprve zacinam, syn ma 6mes, vazala bych klasicky kriz. Snad jenom delka idealne 4-5m.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: jo , tak se to normalne dela (+:
    PETPET
    PETPET --- ---
    KLEVKA: pavi jsou super-zkousela jsem se lnem :-) koukala jsem na fb a nabidka nic moc... Myslis, ze je v pohode koupit satek, udelat z nej dva ring slingy a ten druhy prodat?
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: ta zatez na jedno rameno , kdyz nemas nejakou nemoc zad, je na poponeseni uplne v pohode, jen musis vedet jak na to.....Ja si taky nechala poradit od zkusene nosnice a supr....idelani je na to tensi satek, ale nosny. Nejlip mi sedel konopny didymos s pavama....Ja to teda hlavne ocenila, jak se mi ted Any vzteka pri navazovani, tak to rsko je fakt rychlovka, jak rikas....
    Jak si nandavas ten ring slin je dobre ty kolecka mit hodne vysoko, utahovanim se ti to vzdycky dostane niz...Tak at je tam na to prostor. Pak si ten pruh latky stahnes az na rameno, niz az k pazi...Nema se to vubec dotykat krku...
    PETPET
    PETPET --- ---
    Evco, porad premyslim co bude lepsi na poponaseni tak-trochu-chodiciho ditete.. RS nebo satkove nositko? Porad... RS je fajn, ale desi me zatez na jedno rameno, zas je to ale rychlovka.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KOTENCE: jsi nejlepší...!
    RYNA
    RYNA --- ---
    KOTENCE: fotku! :)
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    Uz nam ten tandem jde, vystacim s manducou a satkama, novy nositko kupovat nebudu. Ale teda docela to budi pozornost :-)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    HOKITOKY: ahoj a jaky mas satek? kolik ma kilo dite? muze to byt nizsi nosnosti satku....mas treba i fotku uvazu? klidne ji zkus poslat a mrknu na to co by se dalo vyladit.
    Takhle naslepo ti muzu zkusit poradit, aby jsi jak mas pruhy latky ktere si rasis na ramena, tak aby jsi je skladala na sebe, jako treba tricko, kdyz skladas...rovne pruhy prelozit dvakrat pres sebe, jakoby uhledne...nevim zda je to takto srozumitelne...
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Prosím, nějak mě pod chvíli začne škrtit šátek v podpaží když si uvážu "batoh na záda" klasický. Nemáte někdo šajna, co dělám špatně? Případně díky.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    PETPET: Mrkni na jejich stranky esencespojeni.cz.....ted z hlavy nevim jak jsou na tom cenove...
    PETPET
    PETPET --- ---
    KLEVKA: nadhernej! Kolik stoji? Premyslim bud o necem takovem nebo to nositko... Na zacinajiciho chodce mi to prijde idealni.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Ring sling AYU Estrellita, esencespojeni.cz
    Začátkem, jen pár řádků, o u nás poměrně neznámé firmě AYU.
    Šátky AYU tkají a šijí Kolumbijské maminky samoživitelky a velká část z prodeje jde právě těmto maminkám a jejich dětem. Dále AYU podporuje děti ze sociálně slabých poměrů a navíc jsou jejich produkty ekologické. Šátky jsou z 50% recyklovaný plast a z 50% recyklovaná bavlna.
    Barva je pozitivni, energická akorát do těchto momentálně pošmourných dní. Při bližším pohledu vidím žluté, krémové, orandžové, červené nitky. Látka je jemná, měkká, tenká a zároveň příjemná a nosná. Jako plus vnímám silnější kus látky, který padne akorát na rameno. Kapsička na zip, na pár nezbytností je praktická.
    Tento ring sling bych si uměla představit ve své výbavě, byl mi pohodlný. Děkuji za možnost otestování.
    Nošení a spokojeným dětem zdar.(+:



    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam