prosim o pomoc, jsem ztracena ve vyberu :)
Uz asi mesic se stridave vybiram satek a nejsem schopna se rozhodnout. Syn ma ted 7 mesicu, neco pres 7kg, je to docela hubenour. Nosim tak 2x tydne. Nejdriv jsem si rikala, ze bych rada jeden satek na cele nosici obdobi, to bych sla asi do klasicke bavlny. Pak mi doslo, ze si nejsem jista, jak dlouho v satku mladik vydrzi, zatim me vazani na zadech desi :/. Tak jsem se posunula k nejake letni verzi, abych ho mela aspon na nasledujiciho cca pul roku. Musi byt maloudrzovy, nejsem ochotna prezehlovat, specialne prat atd., navic mladej zacal zase dost blinkat, takze prani musi byt jednoduchy. Dosla jsem tedy k bambusu - dosla jsem k nemu spravne?
Pokud jo, trochu problem je, ze se mi jen tak nejakej nelibi, zatim jsem u oschy za asi 5.5k, spis vic kvuli velikosti, coz mi prijde dost.
Chci se jeste zeptat - je opravdu takovy rozdil v satku z bavlny a s vyssi primesi bambusu? Nebudu se proste v lete pekelne potit v obojim?
Od Multicat jsem mela pujceny (jeste jednou diky moc!!!) dydimos indio, prisel mi trochu min nosnejsi, chapu spravne, ze musim teda poridit vyssi gramaz?
Moc diky predem za Vase reakce.