• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Akorát teda jsem se nedávno dozvěděla, že ty nohy na žabičku jsou blbost, že se maj dávat ven.
    TABBY
    TABBY --- ---
    FRENNET: Ja se jen ujistovala... v nosici skupine na FB je Medley na indexu, neb to neni tkany satek, ale obsita metraz. (Jo, s tim mam taky zkusenost ;)
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: Nastuduj si na youtube dle vonzino1, jak se vaze KSK (kapsa vevnitr). Budes-li z toho jelen, investuj do navstevy satkovaci odbornice (probirano zde minuly tyden).
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TABBY: jo Medley! Ja vedela, ze to napsala spatne!
    TABBY
    TABBY --- ---
    FRENNET: Medley?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    takze nejake rady do zacatku? nevim jak moc budu nosit. spis si tim ted uvolnuju ruce. nekdy spi hezky,ale nekdy ji musim furt nosit a uz mi upadaji ruce.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TRAMIN: muzu ti nabidnout tyrkydovy medlay za 1500. Novy nezanoseny na zkousku fer cena si myslim. Kamoska co si brala hnedy byla spokojena dokud byl prcek malej. Je to malonosny satek, tak do 5-max6kg. Velikost musim zjistit/zmerit. Jestli bude i velikost ok poslu foto.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TABBY: holt kazdy si to musi vyzkouset :D, je to zjevne hodne indivindi i v tomhle... mne ten tibet prijde tvrdej, i kdyz tenkej, blbe se dotahuje, je uzkej, k tomu mam stejnou gramaz jako je ten sandy agate a nosila jsem v nem od 4m do dvou let a spokojena... ted jdu prvne navazat zakar a poreferuju, po vyprani je mekkej, klouzavej, poddajnej, ze jsem fakt zvedava :)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HABRENKA: Hele, ono to bude kus od kusu. Tibet mam taky a jsem s nim spokojena.

    Little Frog mam tenhle: http://www.isatky.cz/cs/little-frog-bavlna/866-little-frog-sandy-agate-ii.html
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TABBY: a ktery mas? u mne byl naprosto v pohode, jak velikosti, tak tloustkou... jsem zvedava na ten zakar ted... mam tu vatanai tibet a to je naprosto zoufaly, fakt leda z nouze i na novorozence (ale ja treba nosila v manduce od tydne, mam vetsi deti a na satek jsem presedlala prave proto, ze manduca nebyla tak variabilni...)
    TABBY
    TABBY --- ---
    HABRENKA: Little Froga mam a zacatecnikovi bych ho na leto pro mimino nedoporucila. Jednak je tlusty, jednak siroky (pro mimino je 70 cisel fakt zbytecnych) a jednak se v porovnani s primesovym Didymosem skutecne spatne dotahuje.

    Jestli Tramin pocita s vetsim vyuzitim Manducy - coz s miminem lze rozumne tak od 4. mesice - potrebuje satek na leto, ktery muze nasledne prodat (a prezbrojit na tu Mandu).
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    TRAMIN: doporucuju velikost 6, s petkou navazu ksk i ja, ale je to tesny. a pokud chces hlavne na ted, tak bavlnu s bambusem nebo jen bavlnu, pokud na dele, tak mix s konopim nebo vyssi gramaz bavlny. druhe ruky se nebat, ale dobre zkontrolovat... ja mam vyssi gramaz bavlnu od littlefrog.pl a jsem spokojena, z druhe ruky se tu prodavaji, ted jsem poridila zakar od stejne znacky a uvidime, pomer cena/vykon mi vyhovuje, jsem srab... pod tisicovku slusny satek sehnat je spis omyl, kolem 1500,- v pohode
    TABBY
    TABBY --- ---
    SANCHA: Mam 160 cm a na KSK je vel. 5 (Didymos Indio) hranicni i pro mne.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: je ji mesic,takze dopredu
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: No, muzes sehnat bud nejakou zazracnou bavlnu, nebo smes - bavlna + len nebo bavlna + bambus. Oba jsou na leto vhodné - len je ale potřeba často žehlit a bambus zas neni moc nosny.
    Jaké využití šátku plánuješ? Vázat dopředu, nebo na záda? (S dítětem na zádech se da celkem v pohode vařit či uklízet.)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TABBY: ted hledam jak to vlastne funguje. vzdycky jsem si myslela,ze je jedna velikost. takze nepruzny satek, bavlna nebo ty "letni" slozeni. delka je asi podle velikosti moji?tak vyska 175 a sirka aktualne nejake L(42).
    o cene nemam moc predstavu,protoze zatim jsem videla same kolem dvou tisic a to mi prijde moc.
    TABBY
    TABBY --- ---
    TRAMIN: No a jakou mas o satku predstavu? Delka, material, cena?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    neprodavate nekdo satek? nevim jestli ho moc vyuziju, mame manduca nositko. ale premyslim nad nim. mrne ma mesic a nositko zatim zkousela parkrat po kuchyni a celkem dobry.
    jen resim,ze mi hlavou dost tlaci na hrudni kost a nevim co s tim
    MISERY
    MISERY --- ---
    Jop, taky se toho chci účastnit, tak snad se podaří :-) Akorát přemýšlím, jak dlouho může trvat, než se ten případnej šátek dostane ke mne, vzhledem k tomu, že bude 50 účastnic testování x 3 dny... tak snad nebudu 50. :D
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KLEVKA:

    TABBY: to je napínák, ať vám to dopadne ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam