• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    PETPET
    PETPET --- ---
    DALEEN: zkus ekomamu na fleru... Sije to myslim za 500,- ma i uzasne rostouci softshelove bundy a turkace.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    DALEEN: No i když na to tak koukám, tak jak záložní řešení na výlet by to asi stačilo..... Jen tedy ale cena nic moc a u Maggion je čekačka na ušití dva měsíce.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TABBY: Jestli dobře koukám, tak to nemá bederák... to asi ne. Ono se těch patnáct kilo docela pronese, navíc hrozí, že by v tom mohl usnout. Spíš jsem myslela jestli by fungoval mei tai?
    TABBY
    TABBY --- ---
    DALEEN: Onbuhimo?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    Strašně přemýšlím, jestli koupit nějaké toddler nosítko, nebo si vystačím s šátkem a s Beco Butterfly s rozšiřujícíma popruhama. Spíš možná kdyby existovalo něco co nejmenší a nejskladnější co bych mohla mít v batohu na výletě v případě uťapaných nožiček do toho šupla patnáctikilového tříleťáka. Nevíte, existuje?
    SHI
    SHI --- ---
    SIG: kde kde kde?) shanim neco na ubečánka
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Omajda byla delikatesní...aneb dary matky země (+:

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ:
    tak levnejsi a dle ohlasu velmi pozitivnich, bude jeste Kokon, sice jsem osobne zatim nemela sanci vyzkouset, ale treba pujde domluvit, ze ti poslou na pujceni a zkouseni....
    Taky je to nastavovaci nositko od 4 mesicu do konce nosiciho obdobi..
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: díky:) zatím jsem zkusila tulu a cítím ji dost podobně jako manducu, takže mi zatím přijde nesmysl dát za ní 3 600..je ale o trochu pohodlnější díky bederáku a měkkým popruhům, moje manduca nosí už třetí dítě a tak podle toho i vypadá
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ:
    kibi je nastavovaci, od mimina do konce nosiciho obdobi, mezi nozkama nastavitelnou latku na druky a zadova operka na karabiny...nevyhoda nic moc bederak, tudiz pohodli taky nic moc ale jde to...kibi jde krizit mezi lopatkama...tim je pro nekoho pohodlnejsi, pri neseni ditete na brichu....
    tula ma dve verze, baby a toddler....ovsem pohodlim je nekde jinde nez kibi...tula nejde krizit na zadech...
    nejlepsi je vyzkouset obe nositka a rozhodnout se, ktere sedi nejlip primo tobe, je to velmi individualni zalezitost....
    PETPET
    PETPET --- ---
    LALUDMI: no, ja jsem prave taky mala.. Ono to bude asi i tim, ze jsem zvykla na satek a nositko proste tak pohodlne neni. Zase ale ve vedru, jako bylo vcera, je nositko lepsi. U nas jde hlavne o to, ze syn je zvyklej koukat pres rameno, coz v nositku nejde a vyklani se hodne do stran. Jeste si nekde pujcim tulu a uvidim.
    LALUDMI
    LALUDMI --- ---
    PETPET: Mám Kibi i 10kg dítě a na ramenech mě netáhne. Ale moje dítě v nosítku jen spí, takže má látku vytaženou co nejvýš a nemá snahu se naklánět a vykukovat. Jinak já jsem malá (152 cm) a jsem moc ráda za možnost zkrátit ramenní popruhy.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    V čem je pls rozdíl mezi kibi a tulou? Díky, asi prodammanducu
    PETPET
    PETPET --- ---
    Holky, vy, co mate kibi. Mam ho pujcene na vyzkouseni na 10 kg dite. Nesla jsem ho na zadech a dost to tahlo na ramenou. Je to normalni nebo mam neco spatne nastaveno? Ramenni popruhy mam nahore na nejmin... Mel teda latku do pulky zad a dost se vyklanel a vykukoval pres ramena.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Tam jsem - budu to muset začít víc sledovat :)
    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: nosime deti
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Aha... a to je v té šátkovací skupině nebo přímo na FB Didymosu (jestli je)?
    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: kupovala jsem pres FB, objevuji se tam celkem casto :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Děkuji :) Podívám se po něm, jestli ještě někde bude, případně jestli nemají jinou limitku/verzi.
    SIG
    SIG --- ---
    LENZIE: je to didymos mystic petrol nejaka limitka a je uuuzasnej... nemam teda s cim srovnavat ale na prvniho je fakt skvelej :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIG: Můžu se zeptat v jakém šátku nosíte? (jinak malá je naprosto kouzelná) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam