• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    SIG
    SIG --- ---
    TABBY: az ted jakoze s poslednim prckem nebo az ted s poslednim prckem kdZ je uz velkej? ;)
    nemuzu si to vynachvalit. jak na popojizdeni mezi obchodama (coz jsem chtela) tak i na doma kdyz je to jen na chvilku

    coz mi pripomina dnes jsem objevila kouzlo uvazu Klokan... jde navazat kolem polospiciho ditete ktery tahate jen tak na rukach :) paraaada a teda narozdil od ksk kde vim ze mi na ramenou neco sedi tak tady(zrejme tim jak je to pretoceny?) si pripadam jak "naha" vubec nevim ze bych mela Mel u sebe
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIG: RS je naprosto dokonalá záležitost, škoda, že jsem ho objevila až teď ...
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    SIG: Ma supr barvu :)
    SIG
    SIG --- ---
    Chtěla jsem zkusit RS.....po tom co u spousty inzerátu čtu "rs nám nesedlo"... jsem zariskovala a když se objevil draw na AnnaTká... byla volba jasná... a udělala jsem dobře! Je doma! můj narozeninovosvátečná dárek. Pohádka. Ohrádka pro jednorožce (pracovní název co mu už zůstal). Je jako pavučinka, Mel se líbí, mně ještě víc a už v něm dvakrát usnula :)

    fotky jsou spíš takový mo-mentální ;)





    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ANSI: jasny, ja je znam, nad jejich mikinama slintam denne...
    ANSI
    ANSI --- ---
    Klevka: jo tak, byla dělaná na zakázku od holciny, která sije doma .. je to kvalitní práce, ale já sem se sekla v rozměru délky, takže mi je mikina kratsi .. z toho důvodu ji prodávám ;)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ja uz se nedivim nicemu. kdyz nekdo zapne internet a otevre fb a tam napise neco ve smyslu "do kdy ma otevreno albert u nas pred domem"... nez aby to teda napsal do googlu...
    MISERY
    MISERY --- ---
    *nikdo nenaučí
    MISERY
    MISERY --- ---
    TABBY: Popravdě koukala jsem na video, zvuk ztlumený, protože dcera zrovna spala a já ležela vedle ní s tabletem a to video od majitelky je tak názorně předvedené, že i naprostý trotl to musí pochopit (i matka s vykojeným mozkem) :-) Spíš jsou ženský líný trochu u toho přemýšlet, viz naposledy ta paní ve skupině, která to rychle nutně potřebovala obléct, aby mohla pro syna do školky. Takový kvap je pak kontraproduktivní, šátek se taky nikdo naučí za pět minut, tak i to nové nosítko chce chvíli čas (přitom pořád mnohem méně než šátek).
    TABBY
    TABBY --- ---
    KACCABA: Dej pak vedet, jestli s tim dorazil nejaky manual. V nosici skupine jsou caste narky zen, ktere Kokona ulovily buhvikde, a nevi, co s nim. (Nebot nejsou tak jazykove vybavene jako starsi rocniky, aby daly 40minutove volne dostupne video na youtube, a vzpominaly u toho na hodiny rustiny ze zakladky ;)

    JAZZ
    JAZZ --- ---
    KLEVKA: tak..:)
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    To jsou nervy s tim kokonem, to vam teda povim :D po uvodni studene sprse je tedy snaha o reseni a jeden kokon k nam, vypada to, dnes nakonec leti :-) I kdyz ne ten co byl puvodne objednany, ten uz je u nekoho jineho. Ale nakonec jsme souhlasili s jinym, ktery nekdo stornoval a je taky pekny. Takze doufam, ze bude stat za to a ze me jeste nenase*e ceska posta! :))
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Zajímavý článek o vztahové vazbě...
    V bavlnce: Co je to vztahová vazba a jakou roli v ní může hrát nošení dětí na těle
    http://vbavlnce.blogspot.cz/2016/10/co-je-to-vztahova-vazba-jakou-roli-v-ni.html
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    ANSI: me to vyznelo ze se jazz pta , jestli nesla vymenit u vyrobce...ale mozna se pletu....
    ANSI
    ANSI --- ---
    Jazz: bohužel .jen prodavam ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KACCABA: chapu, to fakt cloveka nastve...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    KACCABA: Tula je super :-)
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    KACCABA: ty jo, to je pruda :( nechápu takovou neprofesionalitu !
    A já, jako spokojená majitelka již druhé tuly, si troufám říct, že budete spokojení!!
    MISERY
    MISERY --- ---
    KACCABA: To je pitomé :( Já na něj taky nechtěla čekat tak dlouho, tak jsem ho koupila jinde. Sice nebyl tak velký výběr, ale líbilo se mi taky. Jinak za mě teda kokon resp. Gusljonok vede nad všemi nosítky.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    ANSI: ps hezká
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    ANSI: a vyměnit nešla?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam