• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    MISERY: Děkuji :) Dvouvrstvá je ta, co mají na webu jako oboustrannou? Nebo mám hledat ještě nějkou jinou?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Jedeme kousek za Prahu - k Mníšku. Máme tam kamarády, tak jedeme na kafíčko a počítám, že když bude slušné počasí, tak dojde i na nějakou procházku :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Momentálně dávám body s dlouhym rukávem, fleecovej overal z lidlu a bamboolik dvouvrstvou kuklu (zatím mi přijde ze všech kuklí nejlepší) a podle tepla buď nosící mikinu nebo nosící softshell zimní kabát. A dneska bylo odpoledne docela pěkně, tak jsem pak bundu sundala a bylo to taky v pohodě, ale nebyly jsme venku dlouho.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: kukla se fakt hodi, kreje krk, nejde tak lehce diteti sama sundat....(+: a kam vyrazite na vylet?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Děkuju. Kuklu budu muset koupit, tu ještě nemáme.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: co si vybavuju, tak jsem davala body, strample, na to lehkou teplakovou kombinezku....a merino kuklu....a na nohy nejake teple fusky...nebo nejake vyteplovaci jakozebotky....i kdyz strample mozna az v prosinci....
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Jojo, Tobiáš se narodil 4. 9. Děkuju :) Jsem v Praze, teď je vcelku hezky, ale o víkendu, kdy se chystám na akci a nechci tahat kočár, by mělo být kolem šesti stupňů.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: jé, takže už jste dva? tak moc gratuluju...! a jak je u tebe ? pocasi?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Jaké oblečení teď dáváte dětem do nosítka/šátku, když jdete ven? Řeším, aby muminovi nebylo vedro, když ho i s nosítkem schovám pod bundu.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    tula ozkoušena v rokytnici, směr Dvoračky, nesla jsem na zádech cca od půl jedenácté do půl páté odpoledne, super, krční svaly mne bolely až na konci:) nosítko super, synek super, bála jsem se , jestli v tom vydrží a vydržel..
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    KACCABA: Tak už ho mám v ruce, nic mu není, takže cenu bych si představovala asi tak 400. O víkendu ho vyfotím a hodím sem. Je to teda ta celoroční varianta, jedna vrstva fleesu, jedna vrstva mikrovlánka. Barva černá. Plus je k tomu taková ta čepice/kukla.

    Celoroční verze srovnání s dalšími verzemi viz http://www.nositko.cz/nositko-cz/eshop/0/0/5/128-MaM-ochranna-kapsa-DELUXE
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KACCABA: jednodussi urcite, ale kapsu si zase muzes dat do nejaky hezci bundy. A do toho naseho (liliputi) fouka horem mozna vic, nez pod tu kapsu. Tu das na dite, at je jakkoliv vysoko uvazany, a sedne mu tesne kolem krku. Vsadka v kabate je napevno podle zipu a muzes ji akorat utahnout kolem krku nebo ohrnout dolu. Kdyz mas dite moc nizko nebo vysoko, tak ta kapucka nesedi. Urcite zalezi i na typu nosiciho kabatu/bundy.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Raindrops Storm Merino, Loktu she
    materiál: 51% merino TEC mulesing free, 49%bavlna
    gramáž: cca 270g/m2 po praní
    Velmi příjemná záležitost. Šátku je přesně tak akorát, váže se sním pohodlně. Na omak velejemný. Je to takový milý pracant, řekla bych univerzální. Na miminko měkounký a s batoletem taky něco unese. Testováno v kříži s kapsou, tento elegán si uměl hravě poradit. V DH jakbysmet. Mnohokrát děkuji za možnost otestovat tuto Loktu she, moc mě testování potěšilo...! Nošení a spokojeným dětem zdar.

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: prijde mi to v pohode....krasna tula....
    MISERY
    MISERY --- ---
    JAZZ: Mně to na fotce přijde ok, ale pokud máš pocit, že není látka od kolene ke koleni, tak bych to lehce stáhla šálkou nebo šátečkem :)
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    pardo za velikost
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    mám dotaz, dorazil toddler, leč pro synka je ještě trochu velký, kolínka má lehce vysunutá nahoru vadí/nevadí. Sznovi je rok a čtvrt cca 10 kg

    SIG
    SIG --- ---
    KACCABA: tak to potom jo
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    vypadalo.. pardon :)
    KACCABA
    KACCABA --- ---
    SIG: ty cvočky jsou tam pro upravování výšky/šířky. Je do zipu. Prodávaj k ní adaptéry na různý druhy zipů. Ve FB skupině nedávno někdo dával foto v krátší bundě a vypalo to šik! Žádná krabice ;)) ale jde mi o tu funkčnost taky..


    KOTENCE: chápu, kabát bude taky asi jednodušší na použití a hezčí, což? Akorát ty ceny.. Teď jsme pořizovali takovejch věcí, že několik tis ještě do kabátu teď prostě nedám.. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam