• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    PETPET: Drive pisu, nez ctu. Jdu na to juknout. :)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Ta kukla jde sehnat i na novorozene? Mala ma mesic. Vcera bylo pekne, tak ten holy krk tak nevadil, ale premyslela jsem prave, jak ji ho zakryt. Vubec jsem nevedela, ze neco takoveho existuje, takze diky za tip. :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    LENZIE: Jo, to je ona :-) Mám obě, letní i zimní, obě jsou fajn.
    PETPET
    PETPET --- ---
    LENZIE: ja jsem loni koupila z fleru od Dupeto, podsita merinem a je mu skvele i letos. Sije to na miru dle obvodu hlavy.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    MISERY: Děkuji :) Dvouvrstvá je ta, co mají na webu jako oboustrannou? Nebo mám hledat ještě nějkou jinou?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Jedeme kousek za Prahu - k Mníšku. Máme tam kamarády, tak jedeme na kafíčko a počítám, že když bude slušné počasí, tak dojde i na nějakou procházku :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    Momentálně dávám body s dlouhym rukávem, fleecovej overal z lidlu a bamboolik dvouvrstvou kuklu (zatím mi přijde ze všech kuklí nejlepší) a podle tepla buď nosící mikinu nebo nosící softshell zimní kabát. A dneska bylo odpoledne docela pěkně, tak jsem pak bundu sundala a bylo to taky v pohodě, ale nebyly jsme venku dlouho.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: kukla se fakt hodi, kreje krk, nejde tak lehce diteti sama sundat....(+: a kam vyrazite na vylet?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Děkuju. Kuklu budu muset koupit, tu ještě nemáme.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: co si vybavuju, tak jsem davala body, strample, na to lehkou teplakovou kombinezku....a merino kuklu....a na nohy nejake teple fusky...nebo nejake vyteplovaci jakozebotky....i kdyz strample mozna az v prosinci....
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Jojo, Tobiáš se narodil 4. 9. Děkuju :) Jsem v Praze, teď je vcelku hezky, ale o víkendu, kdy se chystám na akci a nechci tahat kočár, by mělo být kolem šesti stupňů.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: jé, takže už jste dva? tak moc gratuluju...! a jak je u tebe ? pocasi?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Jaké oblečení teď dáváte dětem do nosítka/šátku, když jdete ven? Řeším, aby muminovi nebylo vedro, když ho i s nosítkem schovám pod bundu.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    tula ozkoušena v rokytnici, směr Dvoračky, nesla jsem na zádech cca od půl jedenácté do půl páté odpoledne, super, krční svaly mne bolely až na konci:) nosítko super, synek super, bála jsem se , jestli v tom vydrží a vydržel..
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    KACCABA: Tak už ho mám v ruce, nic mu není, takže cenu bych si představovala asi tak 400. O víkendu ho vyfotím a hodím sem. Je to teda ta celoroční varianta, jedna vrstva fleesu, jedna vrstva mikrovlánka. Barva černá. Plus je k tomu taková ta čepice/kukla.

    Celoroční verze srovnání s dalšími verzemi viz http://www.nositko.cz/nositko-cz/eshop/0/0/5/128-MaM-ochranna-kapsa-DELUXE
    KOTENCE
    KOTENCE --- ---
    KACCABA: jednodussi urcite, ale kapsu si zase muzes dat do nejaky hezci bundy. A do toho naseho (liliputi) fouka horem mozna vic, nez pod tu kapsu. Tu das na dite, at je jakkoliv vysoko uvazany, a sedne mu tesne kolem krku. Vsadka v kabate je napevno podle zipu a muzes ji akorat utahnout kolem krku nebo ohrnout dolu. Kdyz mas dite moc nizko nebo vysoko, tak ta kapucka nesedi. Urcite zalezi i na typu nosiciho kabatu/bundy.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    Raindrops Storm Merino, Loktu she
    materiál: 51% merino TEC mulesing free, 49%bavlna
    gramáž: cca 270g/m2 po praní
    Velmi příjemná záležitost. Šátku je přesně tak akorát, váže se sním pohodlně. Na omak velejemný. Je to takový milý pracant, řekla bych univerzální. Na miminko měkounký a s batoletem taky něco unese. Testováno v kříži s kapsou, tento elegán si uměl hravě poradit. V DH jakbysmet. Mnohokrát děkuji za možnost otestovat tuto Loktu she, moc mě testování potěšilo...! Nošení a spokojeným dětem zdar.

    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    JAZZ: prijde mi to v pohode....krasna tula....
    MISERY
    MISERY --- ---
    JAZZ: Mně to na fotce přijde ok, ale pokud máš pocit, že není látka od kolene ke koleni, tak bych to lehce stáhla šálkou nebo šátečkem :)
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    pardo za velikost
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam