AOTEAROA:
HABRENKA:
Tak moje bunda od Adelay.cz dorazila. Ten vzor na černém softshellu je teda fakt pěkný, díky tomu to není jako sportovní bunda :) Ale je to opravdu spíš bunda než kabátek - při mých 180 cm to mám příjemně pod zadek, ale rozhodně ne níž, a navíc jak je to kolem břicha dost objemné i bez té těhuvsadky, tak je to spíš takovej balon :D ale já mám ještě dva měsíce do porodu, takže mi ještě pupek vyroste, a navíc jsem si pod to nezkoušela brát tlustý svetr nebo teplou mikinu, to jdu otestovat teď, snad nezmrznu.
Dá se to stáhnout gumičkami, které jsou z vnitní strany, ale popřád to bude vypadat jako gumičkami stažená bunda, jako to působí na fotkách, navíc já mám vžitou nedůvěru k životnosti a pružnosti těhle gumiček, ale uvidíme :) Když bych pak pod bundou nosila už trošku větší dítko, určitě budu ráda za to že je taková větší a volnější, teď na to koukám hlavně z pohledu elegance :))
Co bych vzala jako mínus jsou rukávy, jednak teda s mýma dlouhýma rukama ta délka je jen tak tak, rozhodně mi nejdou až do dlaní třeba, a dost mi na nich chybí nějaké náplety - je to prostě rový otevřený softshellový rukáv, takže mi tam bude foukat, řešení je mít samozřejmě pod tím dobrou mikinu ideálně právě s náplety třeba natahovací na palec - ale já mám obvykle tyhle díry na palec někde na zápěstí a dál nejdou, asi jsem prostě fakt moc dlouhá :)