• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    TABBY
    TABBY --- ---
    JAZZ: A to je flis, nebo softshell?
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    JAZZ: akorát jsem úplný debil a vyprala jsem ji v aviváži, ekoaviváži...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    barva je v reálu sytě červená



    Proměnte svojí červenou bundu v efektní vestu! - Adelay
    http://www.adelay.cz/bunda-s-odepinacimi-rukavy-cervena.html
    TABBY
    TABBY --- ---
    JAZZ: Foto?
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Budu prodávat nosici bundu adelay, velikost S, má obě vsadky, nosici i tehotenskou, flexibilní rukávy tj. Dá se z ní udělat nosici vesta, barva červená, měl by někdo zájem? Více pošta
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KAI: děkuji :)
    JANISKA: tak u vázání samotného zatím neusíná, naopak - jak ho zvednu nahoru, tak kroutí hlavou ze strany na stranu, aby všechno viděl. Je hrozně zvědavý :) Usne většinou, až když je zamotán a hlazen po zádech. Jen doufám, že mu to ještě nějakou chvíli vydrží. ;)
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    LENZIE: Pamatuju si, kterak moje jinak totálně nespavá několikaměsíční dcera usínala třeba už tehdy, když jsem si ji položila na rameno a začala šátek vázat. Po půlroce života toto kouzlo bohužel záhadně pominulo :)
    KAI
    KAI --- ---
    LENZIE: to je parada!!
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    Šátek = univerzální uspávadlo (ne vždy jsem schopná Tobiáše, když je unavený navázat; ale už je tak naučený, že v šátku se spí, že mi ho stačí ho kolěm něj rozprostřít - sam se do něj zavrtá a usne) :)

    SIG
    SIG --- ---
    http://woobox.com/abe4g2
    nemam tucha jak bude nwbude link fungovat, jestli jsi clen Loom to wrap na efbicku nemel by byt problem :)
    MISERY
    MISERY --- ---
    SIG: Kde? Co?
    SIG
    SIG --- ---
    tak co? sledujete tkalcovskou soutez? mate favority?
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    diky za tipy. ja jsem si to prave myslela, ze se da pripect lehce uz ted, a co teprv pak v lete.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    MISERY: Myslím, že jsem to psala už vedle, ono se často proti sluníčku radí kokosák, ale reálně má UV faktor celkem nízkej (OF cca 2-8). Z přírodních olejů je proti sluníčku určitě lepší třeba malinovej olej.

    Jinak zrovna včera dopoledne jsem si říkala, že půjdem s dcerou ven jen na chviličku a že má většinu kůže zakrytou, tak to nebudu hrotit a nenamažu, a maličko se mi připekla právě na pidikousku krku, kterej jí koukal ven mezi kloboučkem a tričkem :/ Takže já jsem asi spíš fakt pro mazání.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    PISISKVOR: Ja jen napisu, ze jsme byly ted v tydnu a vcera venku cele odpoledne a pripekla jsem se jak ja, tak mala (lice, mela kloboucek). Takze jsem objednala krem od znacky hrisina a budu nas mazat. Planuju takhle celodenni vylety casto, kdyz bude hezky.
    MISERY
    MISERY --- ---
    Já bych na naše podmínky krém nepoužívala, to kdybyste jeli do hor nebo víc na jih, tak ano. Ale jinak by měl stačit kokosový olej a nebýt teda na přímém slunci pořád, ale třeba chránit tím šátkem nebo plenkou ;)
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ADD: diky, mimojine jsi me inspirovala, abych si konecne koupila ten sici stroj, coz me vlastne hrozne potesilo:)
    ADD
    ADD --- ---
    PISISKVOR: Mam nejake oprane batistove satky, takze pak pres cele dite prehodim satek; vzdusne je to dost, ditete se to skoro nedotyka a pred sluncem to chrani.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    ADD: a jak prosim resis to slunce? Pokud vychazim z toho, ze dite do 1 roku by nemelo na prime slunce, a pak taky zatim moc ne, tak me napada jedine obleceni s UV, dlouhe rukavy a nohavice...
    ADD
    ADD --- ---
    PISISKVOR: Pokud možno jemné seprané merino, mám pocit, že nahé tělo v nosítku nemusí být dítěti příjemné a pot by se vsakoval do nosítka (nosíme v manduce). Na mimibazaru jde v pohodě sehnat, málokdy platím za kus víc než dvě stovky, často méně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam