a kdopak tady má novej šátek.... :)
pořídila jsem nakonec Kokadi Arielle Saphir, je to bavlna a 40 % bambus. od začátku měkký a příjemný, hladký a lehce lesklý. je to rozdíl oproti mému bavlňáku Yaro Basket, který je taková docela drsná deka (i když teda už taky měkne). je pružnější, a přitom ani po celkem 5 hodinách v úvazu kangaroo a pak ksk) jsem necítila, že by mě to někde táhlo, což se mi s Yaroušem po delší době stává, ale zas uvidíme "v zátěži" - tohle bylo spíš sezení a popocházení, takže po náročnější procházce v lese se třeba projeví jinak, ale věřím že ne.
pořídila jsem bambus kvůlu vedru, do toho měl syn bambusové body a kraťásky + namazané nohy. byli jsme o dost méně zpocení než jiné horké dny, i když opět, bylo to bez tělesné námahy - byla jsem na svatbě :)
krásně se dotahuje a je hrozně příjemný do ruky, ještě víc jsem měla potřebu si bobek na prsou hladit :D
a letní bambusový malinový svetřík od Angel Wings byl taky super, jen je teda fakt obří. padá mi docela z ramenou, protože je nemám tak široká, je to velikost XL a já normálně nosím aspoŇ vel. 44. takže doporučuju kdyžtak kupovat spíš menší velikost.