SKLIBA: kdyby se ti nahodou do vybirani pripletla tula nebo manduka, pridam srovnani manduky a tuly toddler. nositka jsou to obe pohodlny, tula ma o neco napucanejsi ramenni popruhy (takze je to o neco mekci a pohodlnejsi), ale neni to az tak extremni rozdil. tula ma trosku jinak resenej bederni pas nez manduka, napohled vypadaj stejne, ale manduka ho ma vzadu trosicku vykrojenej, jako by tula mela +- rovnej, a manduka do oblouku (smerem nahoru, ale neni to nic extremniho). jo a tula ma vepredu na bederaku kapsicku na mobil (coz se muze hodit).
mela jsem ted 2 tydny doma tulu z pujcovny, a jak mi driv pri kratkym vyzkouseni u pribuzne prisla mnohem lepsi nez manduka, tak po tom dvoutydennim zkouseni mi prijdou dost srovnatelny.
skladny jsou obe uplne stejne, mozna tula se rychleji sundava, protoze prezka na bederaku nema bezpecnosti pojistku (ktera je podle me stejne zbytecna).
kdyz to srovnam celkove, zustanu zrejme u manduky (nosim v ni od zacatku), ale kdybych ted nemela zadny nositko a kupovala bych pro vetsi dite, tak koupim tulu toddler.