• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KLEVKA: tak ja si castecne odpovim, detektivni ranni cinnost...(+: ten tyrkys je oscha Liberty Maya Shawl, ti didy pavici zrejme stopro bavlna 230 gramaz... ale ten zeleny nemuzu stale rozlustit....nemate nekdo tucha??? napada me zara, ale...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    a prosim vas, najde se tady nekdo, kdo by mi rekl co je za satek, ten tyrkysovy dole uplne v levo? plus ten zeleny vedle te modrozlute omnifery? Plus ti didy pavici do modra co jsou zac? nejsem nenarocna ze jo (((+:


    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KAREN: tyjo moisha jede...dalsi vzor, ted jsem si ho hledala...a krasnon teda...jinak vypada to na M...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    KAREN: o duvod vic, vydat se na kraj!
    TABBY: jak tam budu, tak s dovolenim kouknu.
    VERONIKAEMA: ano?
    JANISKA: hele to ani neni tak o brichu jak o zadech. Kdyz jsou povolena zada, bricho boli a nic nesnese. Ale posilovat nic zatim neposiluj, nanejvys bych zkusila nejake lehke cviky na zada na fit lopte.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KLEVKA: ano, vel. krouzku, pardon. moisha soft triweave, heart affair. je dekovitej?? jsem ho mela v ruce v rychlosti a neprislo mi...
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    KAREN: pokud se ptas na velikost krouzku? 280 gramaz asi bude stacit M. Ale nevim co je to presne za satek, jestli i s touhle udavanou garamazi neni treba trochu dekous, to bys pak potrebovala L.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    BODY_SUIT: Podle toho jak se budes citit....ja nosila do tydne i po cisari...zadna omezeni nejsou (+:
    TABBY
    TABBY --- ---
    BODY_SUIT: Záleží. Ja byla po druhem porodu tak nadšená, ze mne neprizabili, ze jsem nosila uz ten den. Co v té porodnici taky dělat, ze...
    KAREN
    KAREN --- ---
    TABBY: uvidim, kdy se tam dostanu - ted v brne moc nejsem ;/
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    JANISKA: Nebo vlastně ani ochablejší svaly nemám a je to tím, že jsem začala nosit dřív, minule jsem nosila až cca od dceřinejch čtrnácti dnů.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Tak musím říct, že nošení novorozeněte je fakt tak super, jak jsem si představovala :) A včera jsem dokonce zvládla se šátkem zubařku; dítě celou dobu výměny plomby zůstalo spokojeně u mě na břiše. Jen mám tentokrát po porodu nějak ochablejší svaly než minule a po delším nošení (cca dvě hodinky) mě teda šíleně bolelo břicho. Co s tím? Asi zatím nic a čekat, že? Fyzio v porodnici mě několikrát varovala, ať hlavně nezačínám břicho posilovat dřív než po třech týdnech od porodu (a já jsem teď vlastně tejden po porodu).
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    jj.
    TABBY
    TABBY --- ---
    KAREN: Kdyby ses mi tam podívala po 4 nebo 6 s hedvábím, byla bych ti vděčná... Potřebuju tenký nosný šátek na batoh nebo kříž a potom na wiggleproof uvažuje ma záda.
    KAREN
    KAREN --- ---
    btw. koukám v "nový" brněnský Bráně k dětem ke zdraví:



    https://www.facebook.com/pujcovnasatku/posts/1293408460784883:0
    KAREN
    KAREN --- ---
    JAZZ: to mas ale na mysli primo RS satek, nebo ne?
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    jinak tula toddler stále frčí..i na dluhé tůry...
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    viděla jsem na nějaké paní RS na Gutovce a zalitovala, že jsem tuto možnost nevyužila, když byl syn menší:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    budu si kupovat satek a asi bych rovnou s nim koupila RS krouzky - bude to teda klasickej dlouhej satek, 4,7 m, ale predpokladam, ze ty krouzky vyuziju i s nim. akorat mi vrta hlavou, jakou velikost poridit - jak to odhadnu, poradite? satek je bavlna + repreve + hedvabi, 280 g...
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: jojo, taťka se sám přihlásil, že půjde s nosítkem, že kočár nechce :)
    SANCHA: děkujeme. Nosítko je od Storchenwiege. Je super, i když teda není rychlonasazovací, páč se musí vázat, ale už jsme si zvykli :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    heheh :))

    ale musim říct že mám pocit, že ten bambus snad fakt funguje chladivým efektem. plus jsem si pořídila od angel wings takové ty ne moc krásné trojuhelníčky na dekolt, aby se dítě nelepilo obličejem. přišla jsem teď zapařená zvenku, je tam teplo a bylo těsně před deštěm, a poté co jsem přišla domů a teče mi pot po zádech, tak dítě neječí vzteky že jej upečený a chce okamžitě vyndat, ale dál spí a možná mě nechá i pár minut něco dělat. a to má dneska jen bavlněné oblečení a ne bambus, a navíc punčocháče.

    jen teda začíná takový to období, kdy se dítě začne občas odstrkovat nebo se drží nakřivo, to bude ještě zábava, jsem ráda že jsem začla týden po porodu a nemusim ho na to teď "učit" :))
    SIG
    SIG --- ---
    tu rozjizdite prehlidku snovych satku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam