• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AOTEAROA: no L taky moc dopredu pres rameno na zadech nekouka. Ona ma ted 2,3r a 10kg, a pres rameno mi fakt nevidi, hlavu sice nema v puli zad, konci ji tak samo jak je to u tebe. Je tam fakt nejvic spokojena, asi vic volnosti nebo co. Ve predu jsem to uz nedavala fyzicky a ji se tam moc nelibilo. Na tech zadech je to fakt win-win.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    FRENNET: No jak vidíš, má hlavu někde v půli mých zad :-D jako může koukat do strany, ale to je dost nuda když třeba hodinu něco děláš v kuchyni. Venku to bude asi ok, může koukat do strany, jenže to může i vepředu v ksk a to se mi nahýbá jako by chtěl vidět dolů. Bohužel se mu moc nelíbí v mém oblíbeném klokanovi :-(
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AOTEAROA: ja jsem ted odhodlana na to same u druheho ditete. Uvidime jak to pujde v realu. Proc by nemel nic videt?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    FRENNET: Jelikož mám jednu kámošku hodně aktivní v těchto věcech, beru to všechno nějak jako samozřejmost :-D sleduju šátkování od posledního trimestru a po porodu jsem furt dokola čuměla na videa jak na to, takže když jsem už trochu dostala do ruky grif a principy, tak se s batohem vlastně čekalo jej až mladej udrží hlavu. On je strašně zvědavej a začíná se mi v ksk vyvracet do strany a mě to rozčiluje, takže jsem chtěla co nejdřív naučit ty záda. Jen teda nevím jestli přede mě v nejbližší době něco uvidí :-D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AOTEAROA: ty jo! Obdivuju odvahu nahodit 3mesicni dite na zada! Ja se k tomu odhodlala, az mala umela sedet!
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: Milá ženo, jsem moc ráda, že to tohoto auditka přispíváš...! Jak textem, tak fotografiemi. P.S1.: tekhni s repreve je supr držák a tohle navíc krásně barevné, užívej návštěvu (+: P.S2.:Batůžek s miminkem krásný a super, že jsi se do něj vrhla..!
    TABBY
    TABBY --- ---
    AOTEAROA: Az to Tekhni získáš do vlastnictví, muzuvse stavit na návštěvu? :) Fakt mne zajímá, jaka je "ropa" na omak...
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    jestli se nebudete zlobit (kdyžtak napište a já s tim přestanu), nahodim další zážitky.

    půjčený božský Tekhni Delta Wrapmania, který se mi dlouho líbil, a bohužel jsem si ho zkusila až když byl prodaný. ale vypadá, že byl stvořen pro mě. je to bavlna+repreve a je moc příjemný do ruky a úžasně snadno se dotahuje. když na mě dneska při příchodu domů syn zavýskal radostí, když viděl že jsem si ho hodila přes ramena, tak jsem syna vzala a navázala do ksk za pár sekund (je to i zanošeností).



    a další věc je moje dnešní radost, když jsem poprvé zkusila batoh, synovi budou za týden tři měsíce :) moje nadšení je asi vidět :D pomáhala mi s tím kámoška, doma jsem to pak ještě zkoušela úplně sama s Deltou, takže dost hrůza, ale jsem pyšná že jsem to vůbec udělala :)) dávám přes rameno, nehážu přes hlavu.

    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AOTEAROA: to uz se do jedne stalo. No myslim si to same.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    FRENNET: vzhledem k tomu, že to je 3 roky stará limitka, dost pochybuju že najdeš, ale zkus si dát poptávku do prodejních skupin, třeba https://www.facebook.com/groups/754049974716562/
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ehm, strasne nutne potrebuju satek Natibaby-story. Nevidela jste ho nekde nektera?
    KAREN
    KAREN --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: my to mame v byte na takovy ty posilovaci tyci mezi dverma a na chate navrtany ocko do tramu a venku kovovy oko na lane na vetvi stromu ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: šátek je lepší v tom, že můžeš měnit úvazy podle potřeby sebe/miminka, hodně dobře rozloží váhu do plochy a podle mě osobně miminko i líp připlácne v době, kdy se ještě různě hroutí. ale přiznávám, že s nosítky zatím nemám zkušenost, nechávám si to na dobu kdy bude dítě už chodivé a bude chtít nahoru a dolů.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    holky zajímalo by mne v čem vsem je lepší šátek oproti nositku nebo naopak u malého miminka, novorozenete? jsou někde nějaké informace?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    KLEVKA: děkuju :) taky mi trvalo několik týdnů ho vybrat a ještě jsem nepotkala nikoho kdo by měl stejný (a že sleduju dost šátkařek :D). a za pár dnů mám narozky a myslim že se vyklube něco dalšího... ;)
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    AOTEAROA: vauuu, teda, ten satek je tak krasny a tak moc vam slusi, to je fakt radost pohledet...! kocham se (+:
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    dneska to šlo :)

    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Jo, nebýt té růžové, tak o nich nevím. Té jsem si všimla jako první :) Moc růžovou nemusím, ale líbila se mi.
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    LENZIE: ty jo, proklikla jsem na tu ruzovou a tam je to i s modelkou a vypada to fakt dobre...pripomina mi adelay...To je pecka, ze i takova firma uz dela nosici bundu...skvele...na fotky tesim (+: Dekuju..!
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    KLEVKA: Taky mě to překvapilo :) Mají ji i na webu - https://www.alpinepro.cz/damska-bunda-straita-ljcj144?colorVariant=644963
    Až do ní navleču muže i s juniorem, tak dám fotku "na živo" ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam