• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)
    SIG
    SIG --- ---
    Dlouho me lakalo vyzkouset nositko. lib se mi Lenka a Monilu. Bala jsem se, ze by se mi to zamlouvalo a zanevrela bych na satky....
    Ne! Dnes jsem si zkuaila Monilu a muzu zit vesele dal se svou satkovou zavislosti. Neni to ono. je fajn ze jako cvak cvak a hotovo, ale ne...
    TABBY
    TABBY --- ---
    SIHAJA: Kdyz clovek nema srovnani s kvalitnim pevnym satkem, tak to jde. Ale hitparada to fakt neni. Mela jsem MaM s konopim. Od sesti kilo uz to neslo, tzn. posilala jsem ho dal s koncem sestinedeli...
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SIHAJA: Nám nesedl, ale mám ho pořád doma, takže případně můžu zapůjčit na vyzkoušení. Mám Je Porte Mon Bebe.
    SIG
    SIG --- ---
    SIHAJA: melajslem takovy to elastinositko ale jako mrnava v tom nechtela byt tak sla rovnou do pevnyho. vyuzila jsem to az pozdeji nez jsme poridili rs
    SIHAJA
    SIHAJA --- ---
    Jak vy s elastickými šátky? Osvědčilo se někomu třeba na úplně malé červíky?
    SIG
    SIG --- ---
    GLOBALISTA: tuhle jsem je nekde na fb videla
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    FRENNET: Za sebe, mám od kámošky půjčený šátek, je bílý. Ale mimino se mi váže skvěle, jsem líná hledat něco dalšího, tak jsem se dohodla na odkupu a obarvím si ho.
    Jo a lišky už nejsou, tak mám zase čas na výběr něčeho nosnějšího.
    TABBY
    TABBY --- ---
    FRENNET: Mne taky. :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TABBY: aha, to je dobra informace. No mne by to bylo lito.
    TABBY
    TABBY --- ---
    FRENNET: Satkove nositko ma prý lepší vlastnosti nez látkové.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ja asi nejsem spravny nosici "postizenec" nebo co. No muzete mi vysvetlit; proc maji nektere zeny potrebu nechavat presivat satky v nosice? Nebo je hned po koupi barvit? Prece, kdyz neco chci, tak si to koupim, tak abych byla spokojena. Ne ze se mi nelibi barva, tak sup s satkem do Duhy a juuuu jaka je to krasa.
    Tady mi asi neco tezce nedochazi?
    Diky
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: a kdes ten šátek viděla? Já ho zatím u nikoho kromě předchozí majitelky neviděla a na googlu je taky jen asi jedna dvě fotky.
    Je to tenký bavlňák, takový skoro jak šátek na krk :-D ty obrázky jsou boží. Z jedné strany zelený, z druhé bílý, je to teda spíš taková krémová bílá. Je na něm vidět že byl používaný, trochu pustil žmolek a chloupek, ale je jemnoučký jak máslo :-) často v něm večer doma uspávám, jak jsou ta vedra, udělám jen ksk s uzlem pod zadečkem miminka, ale původně jsem ho kupovala právě na úvazy na záda a na to je mi krátký, nezbývá délka na ozdobná zakončení ;-) takže je teď na prodej.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AOTEAROA: jo, jsem na nej zvedava :) myslim, ze to bude s tim mym starym didymos indio na stridani idealni.
    Tak kdybys pak BODY_SUIT: chtela, budu oba posilat dal. Na vetsi mimino uz budu mit nositko, co mam schovany po Prokopovi. Byla jsem pak uz lina vazat. A treba si poridim jeste nejakej nosnejsi satek. ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: Já měla čistou bavlnu na miminko a byl moc příjemný, podle mě tím že byl zanošený, po praní samozřejmě malinko zhrubnul jako každý, ale i tak to bylo super, prodala jsem ho Multicat a teď zrovna sháním něco přesně takového na miminko pro někoho z rodiny. Doporučila jsem jim taky něco s bambusem, to je hodně příjemný materiál. Jinak si myslím že i to repreve je příjemné, ale mám opět zkušenost jen s jedním a zanošeným. Na ty miminka se to shání hůř, no, asi je fakt nejlepší pořídit něco použitého po známých.
    Mám teď třeba strašně příjemnou čistou bavlnu, tenkou, takže na léto a na miminko ideál, je hodně zanošený, pustil chlup a trochu žmolky, ale na miminko super. Jenže to je velikost 4, takže buď pro někoho fakt malého a štíhlého, nebo jen na jiné typy úvazů. Je to ten na fotkách co jsem sem teď dávala.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BODY_SUIT: ty jo, ja mela podobnej, teda vypadal stejne: Didymos Orient. Ale byla to silna deka, na tezsi batole.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: fotky jsou nádherné, vy jste nádherní!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    AOTEAROA: na tento šátek jsem se dívala na internetu, mě fakt zaujal. Jaký je?
    MISERY
    MISERY --- ---
    NUDLINEK: Mně dcera v kočáru taky řvala, nebavilo jí to tam. Zlepšilo se to až když začala sedět ve sporťáku. Takže jsem fakt ráda, že jsem nekupovala nový kočár, ale od kolegyně jsem dostala téměř zadarmo ten její po dvou dětech :-)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    BODY_SUIT: ja mam od pocatku Liitle frog rainbow cube a uplne v pohode :) je to moje prvni ditko a vazani a slo to :) ale je fakt ze kokadi tim jemnejsim materialem se mi vaze i utahuje jednoduseji..
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    AOTEAROA: moc krasny fotky :) je super jak v uvazu na zadech mimco kouka :) to bude naseho Tonika asi taky bavit :) zatim jsou mu dva mesice a pul tak je jeste cas, ale uz cumi ze satku pri prochazkach... Nicmene mame dost problem s kocarkem, tam proste rve a rve.. Neni mozny vubec s kocarem jit na prochazku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam