• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLEVKAŠÁTKY, NOSÍTKA(ergonomická)

    Diskuze se týká kontaktního rodičovství, ovšem šátky a nosítka jsou velké téma hodné svého vlastního klubu. Společně si poradíme jak na to zdravě a hravě a taky se ujistíme že v tom nejsme sami. Budu ráda za nosící fotky, podporující příspěvky, tipy kde sehnat kvalitní šátky a nosítka ale i doplňky k nošení. (bundy, mikiny, příruční tašky, slintáčky na popruhy, návleky na nohy, kukličky no co vás vše kolem a kolem napadne) Další věc, za kterou budu moc ráda, jsou recenze a názory na různé šátky a nosítka aby se mohl zorientovat opravdu každý kdo má chuť nosit.... Ergonomickému nošení zdrar...!
    rozbalit záhlaví
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AOTEAROA: jo, jsem na nej zvedava :) myslim, ze to bude s tim mym starym didymos indio na stridani idealni.
    Tak kdybys pak BODY_SUIT: chtela, budu oba posilat dal. Na vetsi mimino uz budu mit nositko, co mam schovany po Prokopovi. Byla jsem pak uz lina vazat. A treba si poridim jeste nejakej nosnejsi satek. ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BODY_SUIT: Já měla čistou bavlnu na miminko a byl moc příjemný, podle mě tím že byl zanošený, po praní samozřejmě malinko zhrubnul jako každý, ale i tak to bylo super, prodala jsem ho Multicat a teď zrovna sháním něco přesně takového na miminko pro někoho z rodiny. Doporučila jsem jim taky něco s bambusem, to je hodně příjemný materiál. Jinak si myslím že i to repreve je příjemné, ale mám opět zkušenost jen s jedním a zanošeným. Na ty miminka se to shání hůř, no, asi je fakt nejlepší pořídit něco použitého po známých.
    Mám teď třeba strašně příjemnou čistou bavlnu, tenkou, takže na léto a na miminko ideál, je hodně zanošený, pustil chlup a trochu žmolky, ale na miminko super. Jenže to je velikost 4, takže buď pro někoho fakt malého a štíhlého, nebo jen na jiné typy úvazů. Je to ten na fotkách co jsem sem teď dávala.
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BODY_SUIT: ty jo, ja mela podobnej, teda vypadal stejne: Didymos Orient. Ale byla to silna deka, na tezsi batole.
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    S_V_E_T_Y_L_K_O: fotky jsou nádherné, vy jste nádherní!
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    AOTEAROA: na tento šátek jsem se dívala na internetu, mě fakt zaujal. Jaký je?
    MISERY
    MISERY --- ---
    NUDLINEK: Mně dcera v kočáru taky řvala, nebavilo jí to tam. Zlepšilo se to až když začala sedět ve sporťáku. Takže jsem fakt ráda, že jsem nekupovala nový kočár, ale od kolegyně jsem dostala téměř zadarmo ten její po dvou dětech :-)
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    BODY_SUIT: ja mam od pocatku Liitle frog rainbow cube a uplne v pohode :) je to moje prvni ditko a vazani a slo to :) ale je fakt ze kokadi tim jemnejsim materialem se mi vaze i utahuje jednoduseji..
    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    AOTEAROA: moc krasny fotky :) je super jak v uvazu na zadech mimco kouka :) to bude naseho Tonika asi taky bavit :) zatim jsou mu dva mesice a pul tak je jeste cas, ale uz cumi ze satku pri prochazkach... Nicmene mame dost problem s kocarkem, tam proste rve a rve.. Neni mozny vubec s kocarem jit na prochazku..
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    AOTEAROA: ty jsou pekny! Moc ti to slusi :)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Adéla Fries mi dělala nosicí fotky na památku na to moje miminko :) Tak jestli se chcete podívat, mrkněte do galerie ;) a napište mi, jak se vám líbí :)
    https://1drv.ms/f/s!AmKlz3MmCfhrgaQEglxfBDw604hKxQ

    moje nejmilejší:



    NUDLINEK
    NUDLINEK --- ---
    BODY_SUIT: jooo na ten uz taky nejakou dobu dost koukam.. ale nakonec zvitezilo prozatim kokadi :))
    KLEVKA
    KLEVKA --- ---
    VERONIKAEMA: osobni zkusenost nemam, na to jsem velka poseroutka, ale tady je clanek, kde je cely postup. Drzim pesti pro stesti a pak posly fotku jak to dopadlo...(+:

    Nosenideti.cz - Jak jsem barvila šátek
    Nosenideti.cz - Jak jsem barvila šátek
    http://www.nosenideti.cz/clanek.php?clanek_id=119
    SIG
    SIG --- ---
    KAREN: jasne, tohle vsechno je ciste muj subjektivni nazor, co je prijemny me nemusi byt jinemu. ale proste jak rikam je mi milejsi prirodnina uz jen proto ze je to na mimino. napad s recyklaci je to krasnej a bohulibej o tom zadna, ale kytka je.kytka
    mela jsem v ruce jen to yaro a hebky to bylo to nemuzu rict, ale nosot v tom novorozence v srpnovych vedrech si nedovedu predstavit proste
    KAREN
    KAREN --- ---
    SIG: SIG: taky jsem mela z repreve na leto obavy, ale s tou Moishou se mi zrovna nepotvrdily - jako jo, potim se v tom, ale myslim, ze ne o moc vic nez v bavlnenejch apod. jako jo, nejakej tenkej s tencelem nebo bambusem bude urcite na leto sikovnejsi, ale z hlediska univerzalnosti tenhle s repreve, myslim, obstoji dost slusne.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    šla bych do některé té nosicí skupiny a dala poptávku. že chceš takové a takové složení, zanošený, do XXX peněz, ideálně s takovým a takovým vzorem.
    jen bacha že v těch velkých skupinách jsou dost přísná pravidla co se smí a nesmí kam psát, třeba ty poptávky, je to regulované kvůli šílenému množství lidí, takže já třeba chodím do takové jedné soukromější (kam to je na doporučení) nebo lokální, ale tam je zas málo lidí.
    SIG
    SIG --- ---
    GLOBALISTA: to vsechno zalezi ciste na tobe. tezko v tomhle radit, jestli ti ten amazonas vyhovuje a je moznost si ho privlastnit tak bych asi nevahala :) a pak ty lisky
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SIG: Zase na pidimimino mám ten smetanový amazonas. Pidimimino je do kdy? 3 měsíce? Možná bych ten amazonas mohla odkoupit a obarvit, je skutečně velmi příjemný, případně koupit něco levného zanošeného jen pro ten začátek... No, už jsem požádala o přijetí do té fb skupiny specializované na prodeje.
    SIG
    SIG --- ---
    GLOBALISTA: lisky se tvari ze budou silnejsi. jsi-li zacatecnik sla bych na pidimimino do toho bavlneneho yara. mela jsem ted jedno a i s gramazi kolem 200 jsem v nem pohodlne nosila devetvkilo, bylo to teboucky jak papir a krasne se s nim pracovalo. co vim od kamaradky taky mela nati do zacatku a jako niiiic mooooc... takze za me ciste osobni nazor do zacatku nizkogramazovy bavlneny yaro a lisky muzes koupit kdykoliv potom kdyz to "dostanes do pazoury"
    SIG
    SIG --- ---
    GLOBALISTA: yaro rozhodne brat. ale do repreve bych osobne na leto nesla, radej prirodninu.
    lisky... pokud jdes ciste po vzhledu tak proc ne. taky jsem tu zachytila neco o lnu? proctu si to a doplnim ;)
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    SIG: Takze yaro nebrat? Ani s repreve? Pamatuji si, že ho tu Klevka kdysi chválila, ale to už jsou tak dva roky... Tekhni už jsou na mě moc drahé a z Mosha (tuším) mě žádný nenadchl... Ještě zkusím tu skupinu na prodej šátků, ale teda štvete mě, už nad tím trávím několikátý večer, radši už bych měla něco objednané, byť třeba ne tak pečlivě vybrané.
    A co ty lišky? (http://www.isatky.cz/...lnene/5789--natibaby-foxes-marrom-100-bavlna.html?search_query=fox&results=3) Předpokládám, že cena je i za ten úžasný vzor, ale zase předpokládám, že bude kvalitnější než to bavlněné yaro, které stojí polovinu... Nebo se mýlím? Lišky jsou zatím top.
    Mám se na to samé ptát i v té fb skupině?
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TABBY: no ja jsem nasla, ze nejsou doporucovana k noseni a nemuzu najit poradne ani jejich webovky. Takze asi skoncila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam